- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На колко години запалихте цигара за първи път?
7 годишен по4нах сам да пуша и спрях на 13Ина4е ако става въпрос кога за пръв път сам си дръпнал тва е 4-5 татко ми е давал
![]()
Аз съм палил един единствен път, но определено не ми хареса... Можеби 12-13 годишен бях.
само съм пробвал 1-2 пъти на 13 ако не се лъже
на 10 с една приятелка, беше ми любопитно ма се оказа баси гадния вкус и оттогава може би само още 2-3 пъти с компания...
преди 2г. и оттогава да съм запалил още 3-4
в пети клас...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Още не съм:P
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
На 13 да се прая на тарикатчиИзбягахме от час по физика и ми беше любопитно. Бяхме в една детска градина и едни приятелки ми дадоха да опитам.
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
6 клас..![]()
на 12/13 години бях
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Хммм още не съм запалила
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
НА...14...без 2-3 седмици ;x..Аммм..тогава движехме аз и най-добрите ми приятелки с едни двама..и те си пушеха...и ние покрай тях...ае пробвайте дрън дрън...и аре...ко ш ни стане от една...и от една ...та две...та а ре още малко...и сааа...поне по 2-3 на ден а събота и неделя по-повечко..Отчасти съжалявам за тая раора ...обаче ако не беше станало така...нямаше да се случат много други неща свързани с това...тъй че...както казват всяко зло-за добро ;]]
за първи път пушихв 4 клас
но след тва мина време когато воще не пуших и ето ме сега с цигара в ръка фомента и пи6а това
![]()
![]()
![]()
като бях малка и пред блока се събирах с по-големите.Едни момичета отидоха зад блока да пушат, а аз не разбирах какво правят (бях на около 6) и ми дадоха да опитам, щях да повърна...
(#) ...thats a cookie...
на 17 някъде пуших, после спрях понеже имах силна воля, сега пак ми се пуши понякога и паля по една две цигари през ден два, странно е защото вече не изпитвам нужда да запаля цигара през половин час...
За първи път на 12, от тогава съм отказвала цигарите доста пъти и в момента все още пуша.
На 13,един приятел пушеше и аз реших също да пална,ама сега мнооого рядко се случва да пуша.
На 14 (демек 200, даже първия път като дръпнах не глътнах и не го напрайх както трябва :Д А и никой не ме е карал , по мое желание беше
Иначе една седмица след това почнах да пуша редовно и да гълтам до днес - 5 месеца вече
Първата ми дръпка и първата ми цигара беше Шарена Карелия
![]()
на 14, в мазата на една съученичка.. още го помня![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Бях на 15, когато си дръпнах за 1ви път-на кафе и запалих 1та си цигара-на екскурзия
лятото на 6-ти клас, изобщо не се гордея :д
после на една Нова година, 8 клас... и това е.
...и не мисля повече да пробвам, отвратително нещо!
10. октомври 2006 год.!![]()
![]()
Малиии.. толкова отдавна ли било? xD
Бях на 14.