.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Първа Частна Английска Гимназия "Уилиям Шекспир"

Някой, който учи там ще може ли да ми каже малко за у-тето, тъй като мисля там да кандидатствам? Много ще съм благодарна.

Град
    Русе
    Незнаех че там се кандидатства....не се ли влиза направо все пак е платено училище....Незнам аз съм против платените училища, защото там не се учи нищо се пак си плащаш и следователно ще получаваш хубави оценки...Едма позмата учеше там и не и хареса и се измести !
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Незнаех че там се кандидатства....не се ли влиза направо все пак е платено училище....Незнам аз съм против платените училища, защото там не се учи нищо се пак си плащаш и следователно ще получаваш хубави оценки...Едма позмата учеше там и не и хареса и се измести !
    Еми влезнах в сайта на у-тето и видях, че се влиза с кандидатстване.
    Но все пак искам да го видя училището. Аз в момента уча в платено училище и съм доволна.
    Другите хора си имат различни мнения.

hottie
    Guest
    една моя позната я завърши. не беше особено доволна. не ти препоръчвам частно у-ще, защото се води за "лесно" и после те гледат накриво и те мислят за глупав

Чувала съм че за нищо не става ама...не знам

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    [*Cr!ST!AnO`STyLe*]-От частно до частно си има разлика.Уча в частна гимназия, не е Шекспир и съм много доволна.Глупаво е да се говори така на изуст.Критериите са добри, оценяването обективно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Всички имат различно мнение. Сего не знам кой е прав, кой не.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Margy
    Всеки е прав сам за себе си.Няма как да получиш реална представа за дадено училище, преди да станеш негова възпитаничка.Давам ти за пример едни мой бивш съученик, който в момента учи в Търговско-банковата, та неговите думи са-"А пък аз си мислех, че тук живот ще си живея..."Други пък, могат въобще да не са на това мнение и да не откриват във въпросната гимназия, някакви по-специални ограничея.Това е от мен.Успех с избора.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цитирай Първоначално написано от Margy
    Всеки е прав сам за себе си.Няма как да получиш реална представа за дадено училище, преди да станеш негова възпитаничка.Давам ти за пример едни мой бивш съученик, който в момента учи в Търговско-банковата, та неговите думи са-"А пък аз си мислех, че тук живот ще си живея..."Други пък, могат въобще да не са на това мнение и да не откриват във въпросната гимназия, някакви по-специални ограничея.Това е от мен.Успех с избора.
    Права си. Днес бях на изложението в НДК, получих исканата информация и изглежда, че не е чак толкова лошо у-тето. Мисля там вече да кандидатствам. И освен това скоро ще са изпитите, искам бързо да свърша, че вече да си имам повечко свободно време-пък ако не влезна, ще се пробвам отново ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си