- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Току що развих теория...
бъзикни... заради ултравиолетовите лъчи се образува тъмния пигмент (де да го знам к'ъв е) и с течение на времето африканците са се генномодифицирали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Всъщност доказано е че първите прачовеци са живеели в региона на днешна Етиопия, западна Африка... за тва че нищо чудно.
I'm the King of Bongo !!!
Произлезли сме от маймуните поради нужда. Тези маймуни днес не са имали нужда да слизат от дърветата, затова не са ходили прави и не са се научили на някои неща.Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Трябва ли християнин да ви учи на еволюция?![]()
Хаха смея им се на тия които си мислят че е така.
Представете си сега отивате в някъв институт и им казвате "учени,еволирах" аре на бас че и те ще се скъсат от смях.
ти кво чакаш някоя мамймунка в зоологическата да ти проговори???Първоначално написано от cinderellaa
![]()
![]()
![]()
иначе: oui, pour moi c'est possible![]()
може и други да са стигали до този извод преди него, но човекът поне се е замислил и си е размърдал мозъчните клетки.малко уважение![]()
Според науката ако някой вид се нуждае от НОВИ ограни трябва да еволира.
Следователно ако хората почнат да си падат на главата и да умират трябва човечеството да стане с по здрави вратове или хич да ги няма.
А да ви е минавало през ума че че това е до индивидуално ниво.
Веднъж умрял индивид вече няма НИКАКВО влияние на околната среда и така ще си умрат всички.
Това звучи тъпо нелогично и най измислено от всички приказки.
Само където жабата не става на принц веднага а след милиони и милиарди години.И предполагам това е логично...
Ами веднъж умрял индивид наистина може и да няма влияние на околната среда,но ако той се възпроизведе преди това според мен неговите наследници ще са наследили неговите качества и може би дори ще бъдат по-развити.Според мен точно така в продължение на голям период от време се получава еволюцията.Но тя трябва да бъде провокирана от нещо например ледникови периоди,изригване на вулкани и т.н.И все пак забелязвате ли как винаги децата стават по-високи от родителите си ... може би имат и по-голям умствен потенциал,но не винаги го развиват.Според мен това също може да се нарече еволюция.
Това за черната кожа се знае отдавна.Първоначално написано от Sashakiss
А Дарвин е бил поредния човек,който си е нямал друга работа освен да измисля бръщолевици.Замислете се,как така ще еволюираме от някаква си маймуна.
4ERNIQ CVQT SE DALJI NA KOLI4ESTVOTO MELANIN V KOJATA ...
Идиотията на хората се дължи на капс лока. Дай без него следващия път.Първоначално написано от parkourgirlss
Значи казваш, че теорията на Дарвин е грешна, добре. Но ти сам си противоречиш в този пост. Дарвин е стигнал до тази теория, наблюдавайки животински видове в различна среда и описвайки промените на организма им под влиянието на средата. По този начин е стигнал и до принципа на "естествения отбор", т.е., простичко казано, природния принцип, че само ако се приспособиш към условията на средата, ще оцелееш. Именно по този начин се обяснява тъмната пигментация на кожата на африканците, което също е описано в трудовете на Дарвин, той пръв е стигнал до това заключение. Ето тук идва противоречието при теб - вярваш в обяснението за приспособяването на хората към слънчевите лъчи и почерняването на кожата им, а не вярваш на теорията за еволюцията, която произхожда и се доказва по същия начин.Първоначално написано от ceko_potter
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Чрез естествен подбор е невъзможно да промениш базовите генетични инструцкии.
Да, невъзможно е, но за кратко време.А и не говоря за промяна в генома изведнъж, а за постепенна, много бавна еволюция на организмите в зависимост от промяната в околната среда - иначе казано, приспособяване към условията.Първоначално написано от Christ
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Доста ме подразни един въпрос, поставен малко по-горе, "защо маймуните не стават хора"....
Процесът на еволюцията е изключително бавен, за най-незначителни промени се изискват хилядолетия. Но промени постоянно се случват или поне на клетъчно ниво. Вземете за пример имунната система на съвременния човек. Изследвания показват, че тя е в пъти по-силна от тази на човек от преди новата ера...това е приспособяването и видовото развитие, оттук произтича и еволюцията.
Затова моля не се изказвайте дебилно и не задавайте дребнави въпроси от сорта ''що аджеба котката не става на кон??"
Защо, аджеба, една промяна в имунната система да доказва, че е валяло върху камъните милиони години и поради някаква ебахти случайността се е получил един жив организъм..
A защо питам аз, като сме еволюирали от маймуните, за толкова години съществуване на човечеството, не сме еволюирали и ние в нещо друго?! Нали логично е процеса на еволюция да продължи... ама като гледам, повечето човешки индивиди, вместо да се развиват - деградират!
Та отново - защо хората не са еволюирали в нещо друго?!?
ПП. и не ми казвайте, че ние сме върха на развитието...
Аргумента ти е куц. Маймуните уж са еволюирали в нас, заради промени в околната среда. Ние какви промени имаме за еволюция?Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
Виж, аргумента ми не е КУЦ!
+ това промени в околната среда има колкото искаш!!!
И понеже невярвам в тази теория, исках да видя мнението на тези, еволюиралите маймуни...
ха, ти от къде знаеш че са живели по - кратко и са били по - дребни. Има най - различни хора - едри, дребни, кльощави, дебели...Първоначално написано от exploitedteen
неможеш така да определиш че преди са били такива, а сега са унакива.
Няма такова нещо!![]()
Не, мога да ти кажа че е точно обратното!
Първите хора на земята са били високи няколко метра, а продължителността на живот е била от 100 до 900 и нагоре години!!!
Я спри да гледаш фантастика![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
какво?!?!
МРАЗЯ ФАНТАСТИКА!
От къде го измисли този Мулдашев - да съм споменавала нещо за него?Първоначално написано от exploitedteen
Немога да те убедя в това, защото ти сам отхвърляш твърденията!