.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Град
    София
    Ма как да разбера дали ме харесва.

Горкия човечец...Той че е зле е зле, ама и вие го довършихте...Ако ви чете коментарите толкова много убиди не вярвам да е отнесъл на веднъж ...Путка та путьо, та педал...
    Madness is the gift, that has been given to me.

awe kvo stoi6 v ku6ti i pi6e6 nqkvi temi v koito te nari4at kak li ne!!!!!!!! izlez i ne se vru6tai dokato ne izpie6 edno kafe s taq macka..... :P

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от acidbomb
    Ма как да разбера дали ме харесва.

ти верно си ебах таа путка бе! чак ти са дразна

отиваш казваш й искаш ли на кафе
    ако се съгласи си уговаряте среща
    отиваш отивате в кафето
    най-евентуално ше седне срещу тебе
    щот ви е първа среща
    говорите си там
    задаваш и въпроси някви ако успееш щот кат те гледам ше си заапал масата от притеснение
    бъди забавен..не тъп а забавен
    ставате , плащаш и я изпращаш
    кат те гледам може да не стане от първия път
    на следващия ден или когат можеш пак така
    може да седне до тебе вече там на др среща
    глей да са не препотиш от вълнение
    накрая я заведи на по романтично място
    ако успееш да я погледнеш в очите и кажи че имаш симпатий към нея и я попитай дали ше излезне нещо между вас
    ако случайно за секунда спреш с женствената страна от себе си можеш директно да опиташ да я целунеш
    ако не успееш и тва се надявам мацката да напрай първата крачка
    ПУТКА С ПУТКА!
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    София
    Еми зле съм кво да направя отдавна съм го приел тва не ми е за 1 път поне 2 още е ставало обикновенно като не поканех момичето ставахме или добри приятели (доколкото може с момиче)или губеше интерес но някак си нямам смелост да кажа нещо знам мн. добре кво да правя но просто немога да го направя и знам че докато него преодолея това винаги ще става така

Град
    Враца
    Еми зле съм кво да направя отдавна съм го приел тва не ми е за 1 път поне 2 още е ставало обикновенно като не поканех момичето ставахме или добри приятели (доколкото може с момиче)или губеше интерес но някак си нямам смелост да кажа нещо знам мн. добре кво да правя но просто немога да го направя и знам че докато него преодолея това винаги ще става така

кажи го на ебавка ей тъй и някоя път я питай кво ше го прайме тва кафе примерно или ако не смееш давай с смс или по скайп
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Sofia

Re: А бе как може да сьм толкова задрьстен!

В моя клас има 1 момиче което страшно много харесвам тя е мн. забавна,интелигентна,краси ва и т.н.Обаче сме мн. различни,аз съм доста затворен необичам да излизам да ходя по дискотеки предпочитам да си седя в къщи и т.н.А тя е съвсем различна винаги е в движение на купони с приятели и така.Но в даскалото постоянно се закачаме ако не я заговоря тя ме заговоря и мисля,че ме харесва,но ме е срам да я поканя на кафе и въобще за нещо повече от 1 закачки.
    Ти тя ли да те свали очакваш...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nali znae6 frazata : Protivopolojnostite se privli4at Pokani q na kafe kakvo tolkoz ima

Град
    Sofia
    А бе кво има,момчето го е срам.А и що пък тя да не го покани на кафе кво лошо има?

АБЕ ВИЕ СТЕ ПО ЗАДРЪСТЕНИ ОТ НЕГО БЕ
    Човека ви казва че няма идея кво да прай вие го псувате
    ЕЙ ПРОСТ НАРОД ЕЙ !!! Как да направи нещо без да има идея какво въобще се прави и най вече как ( то секи е гледал 2-3 американски филмчета )
    Пробвай с някое кафе , хубаво ако си от софия или студенски или в центъра , лично аз харесвам На края на вселената
    Гледай да не чуства глупаво забавлявай я , най важното е момичето да се чуства добре , пък и щом се познавате до толкова добре ...
    След известно време се пречупи (измоли ваще ако не ти дават ) идете на диско ( зависи на колко сте ако нямате 15 най добре Амор Дабър Вижън )
    Ако сте над 15 и половина 16 - някъде в студенски ти си знаеш.
    Но главното трогни я с внимание не с пари , трогни я с усмивки и добро държание не бъди простак
    Жените искат нежност и отношения , дай им малко за да получиш всичко ))

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ми мъж си... действай. не се дръж като путьо щот ми писна от такива.
    Дръж се мъжки путкo Давай баце ние сме с тебе
    А така. Толко ли му е сложно, баси, момичето няма да те изяде..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Относно това , че си задръстен или не .. абе , тва не е да си задръстен , просто не си като другите .. и аз не обичам да излизам по дискотеки , да се напивам и да се доказвам .. нещо като теб съм , винаги съм в дефенс , не действам .. поне не с цел , а може би подсъзнателно ..

За връзките в класа ми е проблема само - не , че сега имам подобна ситуация , но искам да ти кажа , че ако сте в Един клас .. не мисля , че това е добра идея .. не знам , все пак всеки има мнение ..

Действай , ако мислиш , че всичко ще се получи .. късмет.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ти едно време не си ли бил така
    Аз съм бил и виждам,че е тъпо,просто на такива хора им трябва кураж,те го нямат
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

tfa e typo
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Ти едно време не си ли бил така
    Аз съм бил и виждам,че е тъпо,просто на такива хора им трябва кураж,те го нямат
    +1

Отиваш и я каниш!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Emi kato te e sram...nqma da e tvoq...ole vie kfo 4akate vs na gotovo li..haha mi mai ne ste poznali .. kak moje we kak moje..!!??Basi 4oveka si maina(4ak se qdosvam na takifa mom4eta)

ама ахйде бе момоче давай покани я на кафенце ала бала отпусни се малко няма да те изяде.. смело страните са 2 или ще се получи добре или няма рискувай ако-те е страх стой си в къщиии
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Ем да бе,ако си стоиш у вс като някакъв мухъл и не мърдаш от компа,не се сещаш да идеш на кафе или на диско където ходи тя,как искаш да стане нещо бе човек?!Човек не може бързо да се промени,но ти поне опитай.Стани такъв какъвто мислиш,че ще и хареса,ако искаш и може и да стане.

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Бралте ако мислиш че е твърде хубава за теб , напълно те разбирам. Щото според мен си се отегчил и мислиш че няма момиче което да излезе с теб. Все пак ако не сме ние задръстените сухите и грозните момчета , то нямаше да има хубави жени за другите. Тай че споко не си единствен.

Град
    София
    Eми най-накрая се престраших и я питах и знаете ли кво стана изсмя ми се и ме отряза след което се сдухах,накрая се ядосах защото не я мислех за такава и я на напсувах.После ми олекна много.

Re: А бе как може да сьм толкова задрьстен!

В моя клас има 1 момиче което страшно много харесвам тя е мн. забавна,интелигентна,краси ва и т.н.Обаче сме мн. различни,аз съм доста затворен необичам да излизам да ходя по дискотеки предпочитам да си седя в къщи и т.н.А тя е съвсем различна винаги е в движение на купони с приятели и така.Но в даскалото постоянно се закачаме ако не я заговоря тя ме заговоря и мисля,че ме харесва,но ме е срам да я поканя на кафе и въобще за нещо повече от 1 закачки.
    ако найстина те харесва ще го поеме в анала за теб

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Eми най-накрая се престраших и я питах и знаете ли кво стана изсмя ми се и ме отряза след което се сдухах,накрая се ядосах защото не я мислех за такава и я на напсувах.После ми олекна много.
    Ебахти момичетата дето има е .... малеее

--------------------------------------------------------

Град
    Sofia
    Е поне си я напсувал.

Ееее да наистина и аз започвам да се питам как може да си толкова задръстен?!?!?! Ето това е то българския селянин... да харесва той едно момиче, да пише по форуми как да я свали и какво ?!? накрая да я напсува... е браво бе мен... честито влизаш в класациите на най-голям задръстеняк....! ВЕЗМУТЕНА СЪМ!!! Толкова си я и харесвал... знам че си бил наранен от отговора й, но тва ли е начина?!?!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си