- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стимулация на вагината през дрехи
Интересна ситуацияПървоначално написано от shadow4e
:P
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
hahha vidqh zaglavieto i mn se smqhpriemam go 4e ima6 predvid klitora! mi men mi e mn hubavo kato priatelq mi si pluzne rukata po belioto mi
osobenno ako e mn finno ili sateneno ... podludqva me
no samo pres belioto nestava! trqbva i na golo, tva prosto e hubavo na4alo
![]()
ами да харесва ми,разбира се,когато неможе да е на голо и така става :P иначе ако може и на голо, а той не го прави само ме дразни и ми се губи желанието![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
I na men mn. mi haresva prez drehite ,osobeno kato go pravi moq priqtel neznam kak se e u4il ama . . .Първоначално написано от marina star
![]()
![]()
az pa obi4am da ma barat p0 nosa .. eexxx bazikam se e.. xhahhxhhahhxhhhahhhxhhhxhhhahhhxh..........afyyyyy
![]()
Much money - love story..... No money - I`m sorry ..
+1Първоначално написано от the_hottie
![]()
az predpo4itam na golo 6toto ako primerno s1m s d1nki po nqkoe vreme zapo4va da me boli malko ot natiskaa in14e ako nqma drug na4in i tova stava stiga da e nejno i da znae6 4e po v1zbujda kato momi4eto nz kakvo sledva (bavno b1rzo nejno...) ai uspeh
![]()
+1Първоначално написано от marina star
![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Ами то си зависи от "барача"Иначе на мен и с дрехи и без дрехи все ми е хубаво
![]()
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
Ama az kak da se zadovolqvam nali na ob6testveno mqsto,kato daskalotoedin ot moq klas mn 4esto me vuzbujda samo kato go gledam i staa mn gadno kat nemoga da se po4e6am,e kak?
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
a weeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee pls kajete
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Тука някой ми краде лафчетата но заменя меда със захар ... няма лошо ...Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
А ти брато ходи малко прочети ... и тогава говори ...... въпроса ти е аналогочен на . . . Мога ли да си бръкна в дебелото черво докато съм седнал без да си събувам дънките .... извинявам се колкото можеш да си набиеш чикия с крака толкова и вагината можеш да стимулираш през дрехите![]()
![]()
![]()
![]()
поправих се по нагоре бе стига..имах в предвит клитор
![]()
Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()