- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпроси за козметични продукти
Много некачествен продукт.Не се подвеждайте по рекламата.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
[size=7][b][u]fosse cos
В началото бях много доволна от серията.Но след време се раэочаровах,даже ми направиха кожата суха и ужасна.Наистина много иэсушават.Не е кой энае какво.А ако кожата ви е по-чувствителна эабравете эа крема от серията-ще ви съсипе кожата...само двата гела эа иэмиване в дълбочина са горе-долу добри,но до време.Ако трябва да кажа дали го препоръчвам-НЕ.Първоначално написано от LannyBarbie
[size=7][b][u]fosse cos
Такаа... сега и аз да споделя за моя прословут измиващ гел (дано да съм полезна на някой, който се интересува от продукта):
Много се двоумих, но понеже се оказа, че в Кауфланд има само този:си взех него. Останах изненадана от него, не очаквах да е толкова добър. Измива много нежно и мирише приятно и най-важното не изсушава кожата
Не ми хареса единствено, че не прави пяна, но не е болка за умиране - нали почиства добре... с пяна, без пяна не е от голямо значение за мен. Бих повторила покупката след време.
За крема против пъпки Акне аут подкрепям с две ръце. Неведнъж съм го препоръчвала в други теми.
Много се чудих за тази Nivea My Shilouette! но не се реших да си го взема. Казаха ми, че на Eveline стягащите продукти са много добри и мисля да си взема нещо на тази марка - за сега съм се насочила към стягащия гел за коремче. А и цените също са достъпни.
А някой да знае дали този крем на ЕЛЕА за нормална към смесена кожа е добър:
Ако знаете и други добри кремчета за нормална кожа, дайте насам!![]()
![]()
^Една приятелка използва Garnier total fresh за нормална към смесена кожа и е много доволна,но не знам дали е това,което ти търсиш.
Да, търся нещо подобно, но точно на Гарниер не бих си взела отново. Имах хидратиращия флуид от същата серия, за която говориш. Ето тозиПървоначално написано от e_21.11
Първоначално бях много доволна! Попиваще бързо, миришеше чудесно и като че ли и добре ми действаше, но после от него ми се появиха от онези големите подкожни пъпки, които не са зачервени, възпалени или изагноясали, а са подути и изключително болезнение. Болеше ме носа дори когато говоря. Беше някакъв ужас. Не бях срещала такова нещо до тогава затова вече съм доста предубедена към тази марка.
Благодаря за предложението все пак!
Да ви попитам,има един лосион на Dove срещу целулит,не съм сигурна обаче дали е от серията Intensive (или нещо такова беше).Някой случайно да знае за него и да има представа на каква цена е горе-долу?![]()
Undying не съм сигурна точно за кой продукт говориш, но аз преди имах този:
Да ти кажа не забелязах някакъв особен ефект, освен че миришеше невероятно и правеше кожата мека. Но нали основната му цел ужким е стягане... Само заради аромата не бих си го купила пак.
Stranno zashtoto maika mi e mnogo dovolna ot nego.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
А тогава препоръчайте някакъв ефикасен антицелулитен гел/крем,и цени ако може да споменете ще съм ви много благодарна.![]()
ами имам въпрос за интимен гел-какъв ще ми препоръчате(досега съм използвала само карсная линия) ама сега той свърши и ще си взимам нов-днес като бях за лекарства в нашата аптека и ги разгледах-имаше на красная линия, на билка, на AGIVA, и не FINESSE(НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ ТАКА СЕ ПИШЕШЕ)та някой от вас доволен ли е от някои от изброените?
Вземи си Лактацид.В него има млечна к-на(или бактерия не помня кво беше) за разлика от Красная линия.Стува 6-7 лева и е най-доброто което можеш да намериш за тази цена.Изобщо-наистина е добър.
Киселина е, киселина е....Първоначално написано от Liar
И мирише много нежно и приятно, жалко че имам непоносимост към интимни гелове...
![]()
+1 Лактацит за мен е най-добрия интимен гел.В аптеките се продава (поне аз от там съм го купила).Първоначално написано от Liar
измиващия гел на нивея е супер почиства кожата отлично и после цял ден я исещаш свежа и хидратирана
направо се родих отново с него
Аз да отпражя още едно запитване. Добра ли е маската на Garnier Fructis за суха коса (repair & shine май че беше). Моята косица е доста изтормозена и за момента съм доволна от "Миосотис", но искам да знам и тази дали е подходяща за екстремно сухи коси, защото ароматът й направо ме очарова. И още едно въпросче - консистенцията каква е, защото аз искам по-гъстичка?
А ако някой е ползвал и двете маски ще съм му много много благодарна да направи сравнение![]()
А и още нещо. Някой случайно да знае колко струва ФДТ на Yves Rocher - Extreme velvet и от къде мога да си го взема ( в Русе ако може, ако не - София)
10х!![]()
Доста учудващо е, но мама един път си беше взела лактацид и аз тайничко и го пробвах и ми се получи сърбеж и и казах и тя ми каза, че и на нея и се е появил сърбежПървоначално написано от Liar
![]()
Така, че с удоволствие го изхвърлихме!Мама купи 2 интимни гела на GENERA BEAUTY - не мен ми зе с лайка, а на нея с нещо друго
Използвам го вече от 1-2 седмици и направо е супер-по добър е от красная линия и се чувствам по свежа
![]()
Аз нямам такива проблеми,а и по форумите той е най-хваления,за това го препоръчах![]()
Луцифер's eйнджъл,щом ти е суха косата,защо не пробваш някое от маслата на Икаров?За сухи коси са много добри,даже и ще ти намалят обема,защото са мазни.Ако решиш да ги ползваш и имаш някакви въпроси-питай =)
Продукти на Ив Роше има и в Пловдив иначе...
Рипеър енд шайн е гаден, първите 1-2 седмици що-годе добре, косата ми обаче е дълга и заради това суха и ужастно обемна...стана още по-обемна и суха...цялата серия не я харесвам
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Благодаря за отговорите скъпи дами! Относно икаров съм изключително доволна от стимуланта за коса![]()
Сега още един въпрос (леле непрестанно бълвам някакви такива)
Една фр. ми каза, че шампоана на Шаума с кивито бил много готин. На аромат наистина са го докарали, но не съм сигурна дали е подходящ за боядисаната ми косица. Притесняваме дали няма да ми отмие цвета, който и без това трябва да повтарям отново, защото преди да се боядисам са къноса. Някой с боядисана коса ползвалли го е?
Първо си се къносала а сега искаш да се боядисаш така ли???Щот изобщо не е хубаво да се прави така...
Иначе тази Шаума съм я пробвала но косата ми не е боядисана.Защо не си вземеш за боядисната коса?Аромата и без това няма да седи толкова колкото ти се иска.
Liar за аромата не съм се и надявала да се запази... то с всички маски, балсами, кристали, които клепам след това от аромата шампоана не остава и спомен. Просто би ми правило кеф да ми мирише на киви докато се къпа (тъпа причина, но уви)Иначе съм по принцип си вземам шампоани за боядисана коса, но както споменах вече искам малко разнообразие с аромат на киви.
А за боядисването да уточня... къносах се преди доста време, в последствие реших да се боядисам и вече година и половина си карам на боята. притеснява ме само, данеби ако ползвам шампоан който не е за боядисана коса няма да ми се отмие по-бързо боята от къносаната част на косата, защото къната по принцип трудно задържа боя.
ами аз ползвам на shauma за поядисана коса едно червено шишенцеи съм доволна
Аз имам въпроси за няколко продукта на Ейвън. Така, някой ползвал ли е стягащия лосион за тяло( в брошурата го има) и доволни ли сте от него? Ползвали ли сте ексфолианта на Clear Skin, доволни ли сте?