- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- *** Muic Idol: Иван Ангелов***
yEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nai setne
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е сега ве4е ще гледаме една истинска боза!!!Иван беше и си е супер пи4!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
супер мнооо ме радва тоя 4овек супер е
Никой няма право,ама Иван се гавреше с него 2 месеца почтиПървоначално написано от joalbrito
Аз не съм няква пристрастена фенка на Иван щото също като повечето не одобрявам поводението му. Но пък той се изгаври с всички и показа,че е НАЙ-ГОЛЕМИЯ
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от simba007
+1111111111111111111
Вече няма смисъл да го гледам!!!![]()
![]()
![]()
aide hora mestim se na PEI S MEN :P \Първоначално написано от *Звездичка
/
![]()
според мен, вотът не е реален... поради ред причини...Първоначално написано от *Звездичка
Стана това,което трябваше ОТДАВНА да стане. Като иска да 'забавлява',да отиде в 'Комиците'. Там ще му приляга да бъде.
YES! Най сетне малко по приятно предаване. И все пак коя беше таз олигофренка дето го защитаваше ? Някво Фънки 5 пъти и вика нещо оная не чува . : Р А вота си е съвсем реален - днес просто станаха да гласуват хора които преди не са пращали изобщо.
All I hear is "Burn!
Напук го правел..
Дали той самия може да прецени кое прави от само себе си и кое прави напук.![]()
What you give is what you get!
ivan e takuv samo poscenarii za6toto sum go vijdala v sofiq izvun 6outo i e stra6en pi4.ne se ligosva i nee zadrustenqk :P![]()
А харесва ли ти как Иван си показва пъпчивия Г*З..Първоначално написано от lov3m3