.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 240 от общо 240
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    yEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nai setne
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Град
    sofiq
    Е сега ве4е ще гледаме една истинска боза!!!Иван беше и си е супер пи4!!!!! супер мнооо ме радва тоя 4овек супер е

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    е крайно време беше да го махнат - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ГАВРИ С ФЪНКИ , а ако и Денислав наистина бяха изгонили - щях да черпя
    Никой няма право,ама Иван се гавреше с него 2 месеца почти Аз не съм няква пристрастена фенка на Иван щото също като повечето не одобрявам поводението му. Но пък той се изгаври с всички и показа,че е НАЙ-ГОЛЕМИЯ
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    ei kvo ste protiv vankata be kvo iskate da gledame toq gei denislav li i toq stoqn da go duhat si4ki deto ne haresvat vankata. Toi moje da si e oti6al no si ostava nomer edno ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от simba007
    Е сега ве4е ще гледаме една истинска боза!!!Иван беше и си е супер пи4!!!!! супер мнооо ме радва тоя 4овек супер е

+1111111111111111111

Вече няма смисъл да го гледам!!!

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка

+1111111111111111111

aide hora mestim se na PEI S MEN :P \/

Цитирай Първоначално написано от *Звездичка

+1111111111111111111

според мен, вотът не е реален... поради ред причини...

Стана това,което трябваше ОТДАВНА да стане. Като иска да 'забавлява',да отиде в 'Комиците'. Там ще му приляга да бъде.

Град
    Варна
    YES! Най сетне малко по приятно предаване. И все пак коя беше таз олигофренка дето го защитаваше ? Някво Фънки 5 пъти и вика нещо оная не чува . : Р А вота си е съвсем реален - днес просто станаха да гласуват хора които преди не са пращали изобщо.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    The Spark

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Тъкмо си помислих, че надута фукличка е близо до истината, но като прочетох по-надолу се убедих, че тя е прекалено заблудена...
    Колкото до твоят пост...

Не знам аз колко съм заблудена,но е ФАКТ,че повече от половината рейтинг на МА се крепи благодарение на Инав Ангелов. Вие тука хубаво го оплювате ама вижте колко са тези,които го харесват.
    Ако са ти подобие, не се учудвам.
    А относно Иван.. Не знам дали всичко е нагласено или той наистина е такъв..пълен идиот.
    Надявам се да го изгонят-напълно си го заслужи! Крайно време е. Пък хората го гледат и току-виж някой прихванал от селските му маниери..
    Имам чувството,че вие изобщо не гледате реално на нещата. Ще го кажа така - българите сме такъв тип чешити,които харесват и толерират простотията. Аз също не одобрявам тия изцепки с пъпа и т.н. Но за сметка на това супер много ме радва,че той се гаври с тва предаване.То нито е направено както трябва,нито има някаква равнопоставеност,нито нищо. Плюс това те не спряха да говорят против Иван-колко бил лигав,селянин,прост не знам си още какъв. Еми провокират го-прави им го напук! Когато беше обещал,че вече ще се държи сериозно (точно преди чалга песните) и продуцентите буквално го предизвикаха с тая скрита камера. Тва беше супер тъпо да показват какво прави и говори на репетициите. По-важно е как се държи в ефир щото на мене,както и на много други,не ми пука Иван как репетира,дали репетира и какви простотии говори по време на репетиция. Мен ме интересува като излезне на сцената да си изпее подобаващо песента. Тъй че изобщо да те го изкарват прост при положение,че те го предизвикват да се държи така нон-стоп.....Щото...цитирам - "АЗ НЕ СЪМ ПАПАГАЛ ДА МЕ РАЗКАРВАТЕ,АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ...ТАКА ЛИ Е?"
    Абе вие от толкова много простотия сте полудели бе..
    Напук го правел..
    Дали той самия може да прецени кое прави от само себе си и кое прави напук.
    What you give is what you get!

Град
    pernik
    ivan e takuv samo poscenarii za6toto sum go vijdala v sofiq izvun 6outo i e stra6en pi4.ne se ligosva i nee zadrustenqk :P

Re: *** Muic Idol: Иван Ангелов***

Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    \/ На мен Иван много ми харесва.. относно лиготиите му.. не мислите ли, че точно такъв тип хора правят шоуто не само по TV, но и в живота?? Самата аз съм доста лигава и това е едно от нещата, които хората харесват в мен... ами така де живота е толкова еднообразен - всеки ден училище (работа) едни и същи хора.. ако не сме ние лигавите, които правят толкова непредсказуеми глупости някой може да изпадне в кома от скука Така обратно към Иван.. Въпросът ми е: Не мислите ли, че Люси не е толкова безразлична към Иван колкото се прави?? Все пак като гледах концерта много се замислих... и песента, която беше избрал (по-точно текста) и когато я посочи по едно време а и нейната усмивка през цялата песен оо ами коментара.. а???

А харесва ли ти как Иван си показва пъпчивия Г*З..

ще ми е мъчно за него

Град
    Jamaica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си