Копирам мнението си от другата тема,защото нея я заключиха:
Ъъъ..аз пък не мога да разбера хора,които твърдят,че харесват такива като него,дето са излязли да се тупат по гърдите ,правейки се на интересни и викайки 'най-големия'. Това кой не може да го направи,я се замислете? Ха,правел шоуто-има ОГРОМНА разлика м/у това да се лигавиш на поразия и да пускаш само тъпотии и това да си наистина забавен,остроумен и интересен! Ебаси то какво му трябва на човек,за да излезе и да се държи като някъв изтърван? Нищо особено не представлява това. А и е прекалено ПРЕДВИДИМ и твърде много се ИЗТЪРКА. За мен оригинален е човек,който в различни ситуации реагира непринудено и се получава смешно,а не на всяко едно нещо по един и същ начин-тъпо се получава просто. Има хора,на които им идва отвътре да ръсят разни простотийки,ама поне са на място. А неговото държание е по-скоро чобанско-селяшко,не виждам нищо интригуващо и задържащо вниманието. Така,някой може ли да ме оспори? Какво му харесвате на тоя безличен плужек,крещящ заучени фразички и държащ се неадекватно,липсващи му каквито и да били готини качества? (говорим за поведение,тъй като вие му харесвате повдението,като глас става,но той става повод за обсъждане заради държанието си,така че..). Артистичен е,да,но определено тая роля,която я играе на тази сцена,в този театър,не е особено интригуваща. Вас как ви излъга?
Това мисля НАКРАТКО аз за 'ВЕЛИКИЯ' Иван.