.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Относно наркотиците (нз какво става помощ)

Здравейте. В петък ходих на един купон. Та по някое време, пия си аз от чашата и ми стана много странно, някакви супер ненормални цветове и форми. След няколко часа мина. Приятелите ми предполагат, че най-вероятно някой ми е пуснал нещо в чашата, често се случвало, ОБАЧЕ... От тогава мина почти една седмица и от време на време (поне веднъж на ден) тея ярки цветове, които виждах, се възвръщат, почва да ми се вие свят и падам на земята... Как да разбера какво точно са ми пуснали и как да премахна тая ефекти, без нашите да разберат?
    На 16 съм, ако това има значение.
    П.С. Сори за невежеството Ама не съм се интересувала много за такива неща.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Относно наркотиците (нз какво става помощ)

Цитирай Първоначално написано от {LiL MoMa}
    Здравейте. В петък ходих на един купон. Та по някое време, пия си аз от чашата и ми стана много странно, някакви супер ненормални цветове и форми. След няколко часа мина. Приятелите ми предполагат, че най-вероятно някой ми е пуснал нещо в чашата, често се случвало, ОБАЧЕ... От тогава мина почти една седмица и от време на време (поне веднъж на ден) тея ярки цветове, които виждах, се възвръщат, почва да ми се вие свят и падам на земята... Как да разбера какво точно са ми пуснали и как да премахна тая ефекти, без нашите да разберат?
    На 16 съм, ако това има значение.
    П.С. Сори за невежеството Ама не съм се интересувала много за такива неща.
    възраста винаги ИМА значение

по това, което описваш най-вероятно си била интоксикирана с деривати на LSD(малко вероятно) или с производни от амфетаминовата група (най-вероятно) или с концентрат на канабиноли (в нас е рядкост).

и трите дават т.н "ехо-ефект" = това, което описваш. непредсказуемо е, случва се навсякъде и всякога и зависи само от специфични биохимични нива на мозъчни невромедиатори.

ще избледнеее и отмине с времето.
    като начало - има във вс аптека хапове "мента+глог+валериан" (но хапове, не "какпи" и не "на д-р тошков"!). по 1 вечер.

Повече от фен
    kolko vreme te e durjalo ??? samo cvetovete li ti bqha qrki ne6o dr da ti se e struvalo neobi4aino? spored men e ili bonbon nekuf ili LSD ma 2roto e po4ti nevuzmojno..

Opredeleno ne e bil nikakav halicugen ne e i bilo drugo za6toto efektite ne sa takiva s dni i kakvi li ne gluposti i ... ostava samo 4e si voobrazqva6 ili prosto si nqmala kakvo da pravi6 i si pisala tezi gluposti
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Re: Относно наркотиците (нз какво става помощ)

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    и трите дават т.н "ехо-ефект" = това, което описваш. непредсказуемо е, случва се навсякъде и всякога и зависи само от специфични биохимични нива на мозъчни невромедиатори.

ще избледнеее и отмине с времето.
    като начало - има във вс аптека хапове "мента+глог+валериан" (но хапове, не "какпи" и не "на д-р тошков"!). по 1 вечер.
    Колко време?
    Това ще помогне ли? Поне да не падам по пода. Не че се случва често и за сега е ставало само като съм сама, но примерно ако отида на училище и стане нещо такова

Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    kolko vreme te e durjalo ??? samo cvetovete li ti bqha qrki ne6o dr da ti se e struvalo neobi4aino? spored men e ili bonbon nekuf ili LSD ma 2roto e po4ti nevuzmojno..
    Ми нз точно... Някъде 3 часа. А иначе друго необичайно май не... Освен, че се чувствах като парцал след това и ми се приспа.

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    Opredeleno ne e bil nikakav halicugen ne e i bilo drugo za6toto efektite ne sa takiva s dni i kakvi li ne gluposti i ... ostava samo 4e si voobrazqva6 ili prosto si nqmala kakvo da pravi6 i si pisala tezi gluposti
    Не си вЪобразявам, нито пиша глупости

Повече от фен
    bombonec 6te da e bilo... 6ti mine be nemoje tolkoz vreme da ti staa tka...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Абе кой би си похабил бонбона (или какъвто и да е друг наркотик) да го сипва по чашите на някакви си непознати. Всеки, който друса е зле с парите и едва ли ще жертва мин 10 - 12 кинта за напълно безсмислена куза - да надрусаш друг...
    Пффф... а и щом чак падаш по земята... я кажи на майка си да те заведе на лекар, че може да имаш някакъв по - сериозен проблем със здравето (щом имаш и проблем със зрението... )... чак пък такива афтъри не са ми се случвали, не съм и чувала да има.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си