- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Крем за задържане....
kazaha mi che imalo nqkav krem ili neshto ot sorta za zadarjane.Predi polov akt si majesh predimno gornata chas na penisa i sled tva doistvash i toq krem zadarjal s okolo 1 chas nqkoi znae li neshto povecheк
Редактирано от-Цвети
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
за какво ти е тоя крем ?!
1 час повечесмисъл нулев
на едно момиче обикновено му стигат 40-тина минутки ..даже са му предостатъчни .. пък ти над 1 час.. ще съдираш нечия кожа от протриване ли какво ?
Ако имаш проблеми и си бърз.. тук съм гледал има доста полезни съвети
А и при повечето мъже(момчета) ,които познавам ,презерватива достатъчно забавя![]()
Да живее Радо шишарката и най-вече сестра му..
не дей го използва щот ще се чудиш как да свършиш .... чак на тебе ще ти писне да правиш сексПървоначално написано от tan0
а относно крема е в опаковка като от презерватив или тея малите шампоанчета за еднократна опотреба
ami da ima az sq se se6tam za durex ama vliza6 v nqkoq aptaka i si pita6 tva e samo pitai koi sa na vodna osnova i si zemi takuv za6toto dr nemogat da se polzvat s prezervativ a predpolagam ti polzva6![]()
a iiii btw ne e krem a gel![]()
Znam 4e ima takiva prezervativi (DUREX PERFORMA) ama nesam gi probval i nz dali deistvat a otnosno ediniq 4as bratle 6a ti se otkasne 4ep4eto ot ebane i moje6 si dokara6 dosta glavoboliq i az imam takav problem znam kvo e povqrvai ama ni6to nemoje se napravi primerno probvai edna 4ekiq predi sex 6te podeistva![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
q razqsnete za toq gel moje li da dadete neshto za nego da prochetem?
tezi kremove nesa za predpo4itane za6toto moje6 ot tqh i da nemoje6 da svar6i6 i sled 1 4as sex moje i val6te da nemoje6 da svar6i6 normalno sled 4esta ypotreba a za6to tie ako svar6va6 barzo ima i drygi na4ini za zadovolqvane na momi4etata