- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- оправете си ЕЗИКА!
оправете езика в сайта ! няма кирилица а пък не ми се занимава всеки път да си го включа от менюто!!
и съм сигурна ,че не съм само аз!
БЛАГОДАРЯ !!!
Не е чак толкова трудно да си инсталираш FlexType и да натиснеш Ctrl
Първоначално написано от AnincetoSexy
Има заместители на FlexType дадох го като примерПървоначално написано от chipi_kaoo
![]()
a za6to az trqbva da teglq kato pri polojenie moje da se napravi za da e lesno za vsi4ki!?
Съжалявам, че се набутвам в темата... ама аз забелязах, че кирилизатора го няма вече....
да...имахме проблеми в сайта и скоро пак ще сложат кирилизатор...
Неудобно е знам...но наистина си има програми и не мисля,че е проблем да имаш такава програма...най-малкото,че ти е нужна,а и все пак живеем в България и говорим и пишем на български език..не знам какво е лошото на това да използваме кирилица..
Извиняваме се,скоро ще се оправи проблема...
[b]Един съвет: НЕ СЛАГАЙТЕ КАТО СТАРИЯ КИРИЛИЗАТОР ! В смисъл да не се сменя езика от клавиатурата, защото е много неудобно когато се пишат ,[url],[color] и т.н.Примерно като ще го връщате сложете като на замундаПървоначално написано от ramaiana
![]()
Аз пък не искам кирилизатор, на който му се сменя езика, когато искам да напиша главна буква.
are razmyrdaite si zadnicite be! za kfo ste slojeni tuka ..![]()
За кво ви е на сайта да има, много по неудобно е от там да се сменя, толкова ли е трудно да натиснеш "alt + shit" и тва е!
Всичко свързано с компютри!
Не са длъжни да го направят - flextype is your friend
The Spark