.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    По-добре отиди при някой фризьор .. той най-добре ще може да ти каже какво прическа ще ти отива най-много ;]

btw ti i da si zeme6 kosa ...tvoita e mn kasa i 6e sedi super izkustveno taka 4e misli za varqnta "ognena kosa"

ili pak q napravi kurvensko ruso i q postriji o6te po kaso .....NP gala .. viki ot star academy ..dori i kato azis ........e i tva ne e lo6o i 100% 6e stane na tvoita kosa

http://i.ivillage.com/BS/spring06pac...rTrend_366.jpg

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mnogo syjalqvam no nqmam nikakvi neini snimki na komputyra. No ako avtorkata na temata otide na frizior i go obqsni tq shte nameri nachin da go napravi ako e istinski profesionalist.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Mnogo syjalqvam no nqmam nikakvi neini snimki na komputyra. No ako avtorkata na temata otide na frizior i go obqsni tq shte nameri nachin da go napravi ako e istinski profesionalist.

Male v moito selo profesionalen frizior
    Nqkoi da e chuval za Dimitrovgrad?
    Inache blagodarq na vsichki za mneniqta,shte izmislq neshto.

ina4e az te savetvam da se napravi6 rusa ..i s tiq o4i 6e iztepa6 navalicata ........zamisli se

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Dosta hora me posavetvaha da se napravq rusa,che shtqlo da mi otiva,no znam kolko vredi perhidrola na kosata,a i tova ne e moqta estestvena kosa,boqdisvam se,ne vqrvam da se boqdisam i da stane jelanoto ruso vednaga,shte trqbva baq da q potretiram.

Mersi za mneniqta vi

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Dosta hora me posavetvaha da se napravq rusa,che shtqlo da mi otiva,no znam kolko vredi perhidrola na kosata,a i tova ne e moqta estestvena kosa,boqdisvam se,ne vqrvam da se boqdisam i da stane jelanoto ruso vednaga,shte trqbva baq da q potretiram.

Mersi za mneniqta vi
    abe ako ide6 na frizior o6te ot parviq pat 6e ti stane jelaniq cvqt ama ako se 6lqka6 sama vka6to opredeleno 6e ima6 2-3 opita

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Vse shte izmislq neshto,dali shte e izrusqvane ili dopalnitelna kosa.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си