.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Възможно ли е след 8 клас да отида една гимназия...

Ще давам на кратко.Тази година съм в 7-ми клас.
    Няма да мога да кандидатствам защото радителите ми в момента не са в БГ а и не съм мн подготвена за изпитите.
    Та въпросът ми е,дали е възможно след 8-ми клас да ида в една гимназия- Асен Златаров- Велико Търново с специалност Немски език???

Ako ima6 uspeh nad 5 i 50 i vzeme6 priravnitelen
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ako ima6 uspeh nad 5 i 50 i vzeme6 priravnitelen
    ъъъ какво е приравнителен?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Не е толкова трудно на изпит.Много се шашкате от тоя изпит, а не е толкова трудно, нищо че като го правих не взех математиката
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

И какво от това, че родителите ти не са в България? Седни и научи малко, за това не ти трябва родителите ти, а просто малко усилия от твоя страна, пък и не е толкова трудно, имаш и достатъчно време да се подготвиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И какво от това, че родителите ти не са в България? Седни и научи малко, за това не ти трябва родителите ти, а просто малко усилия от твоя страна, пък и не е толкова трудно, имаш и достатъчно време да се подготвиш.
    Просто не искам,и не съм толкова уверена.Госпожата ми каза,че е доста късно да се подготвям за изпитите.
    И какво е разликата дали след 7-ми клас ще кандидатствам или след 8-ми ????

Град
    nqkude tam
    Родителите ти трябват ,защото, когато се подаваш документи за да те допуснат до испитите трябва да отидат и родителите.Ако имаш желание може да се подготвиш, но трябва да се помъчиш.Аз направих грешка ,че не кандидатствах след 7 клас и сега съжалявам много.Приравнителни испити според мен ще ти е малко трудно да ги вземеш.Това са испити върху целия материал от годината за да се види колко знаеш ако искараш високи оценки влизаш ,но ако това е езикова гимназия мисля ,че ще ти е трудно, защото предполагам,че не учиш този език или ако го учиш не е на такова ниво ,а там се започва от начало и са много часове по 5,6 на ден и ако не ходиш на частни уроци ще ти е трудно да вземеш приравнителните.Така,че ако искаш да учиш там се стегни и подготви за испитите след 7 кл. Можеш да се пробваш и вместо с родителите ти да отидеш с баба или дядо.

Цитирай Първоначално написано от sexi_06
    Родителите ти трябват ,защото, когато се подаваш документи за да те допуснат до испитите трябва да отидат и родителите.Ако имаш желание може да се подготвиш, но трябва да се помъчиш.Аз направих грешка ,че не кандидатствах след 7 клас и сега съжалявам много.Приравнителни испити според мен ще ти е малко трудно да ги вземеш.Това са испити върху целия материал от годината за да се види колко знаеш ако искараш високи оценки влизаш ,но ако това е езикова гимназия мисля ,че ще ти е трудно, защото предполагам,че не учиш този език или ако го учиш не е на такова ниво ,а там се започва от начало и са много часове по 5,6 на ден и ако не ходиш на частни уроци ще ти е трудно да вземеш приравнителните.Така,че ако искаш да учиш там се стегни и подготви за испитите след 7 кл. Можеш да се пробваш и вместо с родителите ти да отидеш с баба или дядо.
    Ок мерси на инфото.Реших,ще кандидатствам след 7-ми клас.

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от Typa rabota
    Радвам се ,че ти помогнах ако това може да се нарече помощ.Имам още един съвет към теб поинтересувай се дали може да отидеш с баба ти или дядо ти защото не съм сигурна би трябвало да може след като родителите ти ги няма,но все пак по разпитаи за да знаеш какво да правиш.

Цитирай Първоначално написано от Typa rabota
    Радвам се ,че ти помогнах ако това може да се нарече помощ.Имам още един съвет към теб поинтересувай се дали може да отидеш с баба ти или дядо ти защото не съм сигурна би трябвало да може след като родителите ти ги няма,но все пак по разпитаи за да знаеш какво да правиш.
    Ок и още веднъж мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си