.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Когато жената е в цикъл?

kogato jenata e v cikul i muja se izprazni v neq tq moje li da zabremenee?daite mi konkreten otgovor za6to i kak stava,ako moje bez spam ot roda na potursi v google i tui natatuk.blagodarq predvaritelno.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

ааа тва ще е ебати гнусното....хем в цикъл хем да се празни в нея,батеее

Толкова ли е зле работата, че се налага докато си в цикъл?

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    Не ща вече да топлиш яденето

mi vupros na interesi prosto me interesyva otgovora
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Русе
    Да мисля че може.....
    ...

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    mi vupros na interesi prosto me interesyva otgovora
    Вероятността е по-малка, но все пак съществува.

Мисля, че може. Ако е към края на менструацията особено, има голям шанс сперматозоидите (живеещи около 5-6 дена в НЕкислородна среда) да оцелеят до овулацията и ХОП! Пък и не се залъгвай по кървенето... Случвало ми се е да ми идва два пъти месечно лани през лятото, ама то беше от климата де... Има и овулации, през които има кръвчица. За бременността също е нещо нормално да е, както се казва, "цветна" - с периодично кървене.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Възможно е.
    >>> House Music <<<

vuzmono e no ne na 100%

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Според мен е напълно възможно.Дори и да го правите докато си в цикъл,нека се празни отвън,или ползвайте кондоми ... или не го правете изобщо.

Как няма да ползвате презарватив???Знаеш ли че момчето може да получи инфекция???
    Между другото не мога да разбера защо някои правят секс без презарватив...Толкова ли са сигурни че партньорите им нямат болести/едв а ли много от двойките си правят изследвания/ и са им напълно верни и не правят същото с други ???

..

Не е възможно да се забременее! не се притеснявай
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Мега фен Аватара на amatorium
    Tova e dosta rqdko i vse pak gledai da ne svurshvash v neq.
    Eating isn't cheating - Arnold

не съм много запозната и незнам дали може да се забременее но явно доста сте загоряли че да го правите по време на цикъл но знам ли и по добре използвайте презервативи за да не се притесняваш
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Възможно е!
    The Spark

Възвожността за забременяване е почти нулева.

Град
    Бургас
    възможно е...когато и да е ако се изпразни в теб може да се забременее..препоръчвам ти да не го позволяваш...
    Най-същественото е невидимо за очите...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Абе по принцип процента за забременяване е по-малък, ама естествено е възможно ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

mersi na vsi4ki koito mi otgovoriha.a otnsono kum teq deto sa pisali 6to go pravq bez ili da ne go pravq i da se prazni v men nqma ni6to ob6to tva sus mene.samiq mi vupros prosto be6e ot interes dali e vuzmojno po princip.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Как няма да ползвате презарватив???Знаеш ли че момчето може да получи инфекция???
    Между другото не мога да разбера защо някои правят секс без презарватив...Толкова ли са сигурни че партньорите им нямат болести/едв а ли много от двойките си правят изследвания/ и са им напълно верни и не правят същото с други ???
    Ей така! Не, ползвах, правихме секс по време на цикъла, свърших си в нея, неведнъж. Не не съм си правил изследвания, да толкова съм сигурен в нея, и не спя с други. Шокиращо а? И да не повярваш - жив и здрав съм си барар с нея, и няма и татко да ставам.

ПП: Тя взе Escapelle

ПП2: По темата: ползвай презерватив, познавам момиче което забременя по време на цикъла... Изненада!!!

Мда,можеш да забременееш,до колкото знам... Ползвайте презервативи хора!!!
    Angelus & Darla Forever!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Слабо вероятно е. От 5-тия денна цикъла, когато евентуално си правила секс до овулацията са ПОНЕ 6 дни. Сперматозоид, годен да оплоди яйцеклетка, останал близо седмица в жената е много рядък случай.

Mисля че е възможно...
    .....Love You Forever..........

Забременява се когато жената е в овулация. Като се има предвид, че сперматозоидите преживяват няколко дни, ако всичко им е наред може да доживеят до овулацията и да оплодят айцеклетката.Овулацията е 14 дена преди датата на следващата менструация или при нормален 28 дневен цикъл, това е и 14 ден след първия ден на последната менструация,но при един тийнейджар,а дори и нормална жена,не може да се изчисли 100%.Много често се развиват по различно време 2 яйцеклетки , т.е. има риск от овулация във всеки един момент.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По принцип двете яйцеклетки се редуват, единият месец езната озрява, другият другата. Жт едната може да си в менструация, но в същото време другата да е почнала да озрява. Но вероятността да се случи това е малко и все пак не е за пренебрегване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си