- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- УЛТРА ГАДЕН ПРОБЛЕМ!ПОМАГАЙТЕ МНОГО БЪРЗО!
Та значи проблема е,че попринцип нямам вируси на компа,а постоянно ме вкарва в някви сайтове за сваляне на програми и тем подобни...антивирусната ми е PC Tools Antivirus...кажете ми как мога да се отърва от тея гадости,защото например така когато играя ме изкарва от игра за да ме вкара в сайтове,и като цяло ми пречи на работата![]()
![]()
![]()
Какво да правя?
AVG или Avast това правиш![]()
Нов човек съм
istegli si nod32 ili kaspersky 6 istalirai si gi spri dost1pa do internet iz4isti si si4koto i si gotov
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
"poprincip nqmam virusi"![]()
![]()
po dobre da beshe kazal : "poprincip nqmam anti virusna"
![]()
![]()
![]()
![]()
EARN MONEY ONLINE! NO CATCH! REAL SHIT!:
\\\\\ www.affiliation-online.com /////
точно казаноПървоначално написано от legendata
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Е според теб щом го прави това начи няма вируси.Хм много странноПървоначално написано от JuN!0r
споредмен по принцип имаш някав вирос
първо флизаш в арената дата или замунда и си дърпаш your uninnstaller 2008 махаш чрез него антивисните боклуци след това дърпаш нод 32 инсталираш я ъпдеитваш я на макс и след това спираш нета и сканираш целия комп може и с часове да се сканира и след това слагаш spy bot search and destroy ако итои не ти опраи проблема слагаш spynoremore или spyware nuker..... и би тряало да се опраи като си опраиш проблема си оставаш само нод и другите ги делвашПървоначално написано от JuN!0r
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Слагаш един КАсперски и шибаш![]()
Абе аз преди бях с точно тая програма,ама с нея имах още повече проблеми,правеше ми син екрана и пишеше DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL,не ми отваряше почти нищо от интернет а и да ми отвори веднага ми правеше ерор 404 NOT FOUND така че точно нея не искам да свалям...Първоначално написано от BallFace
![]()
прочети ми горния пост........ толкос ли е сложно....Първоначално написано от JuN!0r
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
...за която никой не е чувалПървоначално написано от JuN!0r
смени я с nod32 толко е добра таз антивирусната че даже ми чете някои фаилове като вируси например winamp for skype нищо не пропуска да мине