.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    Долината На Идиотщината

УЛТРА ГАДЕН ПРОБЛЕМ!ПОМАГАЙТЕ МНОГО БЪРЗО!

Та значи проблема е,че попринцип нямам вируси на компа,а постоянно ме вкарва в някви сайтове за сваляне на програми и тем подобни...антивирусната ми е PC Tools Antivirus...кажете ми как мога да се отърва от тея гадости,защото например така когато играя ме изкарва от игра за да ме вкара в сайтове,и като цяло ми пречи на работата
    Какво да правя?

Голям фен Аватара на lmao
    сменяш анитивирусната

AVG или Avast това правиш
    Нов човек съм

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    istegli si nod32 ili kaspersky 6 istalirai si gi spri dost1pa do internet iz4isti si si4koto i si gotov
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

"poprincip nqmam virusi" po dobre da beshe kazal : "poprincip nqmam anti virusna"
    EARN MONEY ONLINE! NO CATCH! REAL SHIT!:
    \\\\\ www.affiliation-online.com /////

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от legendata
    "poprincip nqmam virusi" po dobre da beshe kazal : "poprincip nqmam anti virusna"
    точно казано
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Ебачова Поляна
    Цитирай Първоначално написано от JuN!0r
    Та значи проблема е,че попринцип нямам вируси на компа,а постоянно ме вкарва в някви сайтове за сваляне на програми и тем подобни...антивирусната ми е PC Tools Antivirus...кажете ми как мога да се отърва от тея гадости,защото например така когато играя ме изкарва от игра за да ме вкара в сайтове,и като цяло ми пречи на работата
    Е според теб щом го прави това начи няма вируси.Хм много странно
    споредмен по принцип имаш някав вирос

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: УЛТРА ГАДЕН ПРОБЛЕМ!ПОМАГАЙТЕ МНОГО БЪРЗО!

Какво да правя?
    първо флизаш в арената дата или замунда и си дърпаш your uninnstaller 2008 махаш чрез него антивисните боклуци след това дърпаш нод 32 инсталираш я ъпдеитваш я на макс и след това спираш нета и сканираш целия комп може и с часове да се сканира и след това слагаш spy bot search and destroy ако итои не ти опраи проблема слагаш spynoremore или spyware nuker..... и би тряало да се опраи като си опраиш проблема си оставаш само нод и другите ги делваш
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Слагаш един КАсперски и шибаш

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Долината На Идиотщината
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Значи според мен си разкарай тая антивирусна За пръв път я чувам .Аз съм с Kaspersky.Ето ТОЗИ торент беше с най-голям сийд, за това ти препоръчвам да свалиш него

П.П.Задължително деинсталирай старата!
    Абе аз преди бях с точно тая програма,ама с нея имах още повече проблеми,правеше ми син екрана и пишеше DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL,не ми отваряше почти нищо от интернет а и да ми отвори веднага ми правеше ерор 404 NOT FOUND така че точно нея не искам да свалям...

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Значи според мен си разкарай тая антивирусна За пръв път я чувам .Аз съм с Kaspersky.Ето ТОЗИ торент беше с най-голям сийд, за това ти препоръчвам да свалиш него

П.П.Задължително деинсталирай старата!
    Абе аз преди бях с точно тая програма,ама с нея имах още повече проблеми,правеше ми син екрана и пишеше DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL,не ми отваряше почти нищо от интернет а и да ми отвори веднага ми правеше ерор 404 NOT FOUND така че точно нея не искам да свалям...
    прочети ми горния пост........ толкос ли е сложно....
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Влезнал/и са ти spyware-и. Изтегли си Spybot > ъпдейтни го и почисти
    Клик ми (:

Re: УЛТРА ГАДЕН ПРОБЛЕМ!ПОМАГАЙТЕ МНОГО БЪРЗО!

антивирусната ми е PC Tools Antivirus...
    ...за която никой не е чувал
    смени я с nod32 толко е добра таз антивирусната че даже ми чете някои фаилове като вируси например winamp for skype нищо не пропуска да мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си