.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Абе щом религията навлиза, става мно'о сложно, мани :Д

Тука да дойдат сега християните да обясняват за греха по-подробно, че не съм от най-набожните ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Темата не е направена, за да обсъждате "нормално ли е да си гей или не" .. момичето иска съвет, а не ваще разсъждения......макар че са ми доста инт..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Много си бил учен бе. Ама мозъчето ти прави ли сметката, че същата тази природа, която е "създала" мъжа и жената, е създала и хората с алтернативна сексуална ориентация?
    Аз по-горе казах - това е проблем на ментална основа. Природата не е напълно съвършена и стават "бъгове" с "мозъчетата" на педалите

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Пич, природата на хората е осквернена още от рождението и създаването ни. И ти си скверен донякъде, или ще бъдеш в бъдеще, или си бил. Грехът е част от нас, ако гледаме от религиозна точка. Направени сме, за да бъдем носители на грехове.
    Нямам предвид религиозната точка. Казвам само, че е против законите на природата да се чукат анално двама мъже... капиш???

В законите на ТЯХНАТА природа явно не е толкоз против.
    Еба ли го, и на мен не ми е особено приятна такава мисъл за двама мъже, ама , мамка му, кой съм аз да ги съдя, че са различни, и че имат своите желания?

Толерантността е най-трудното нещо, що можем да дадем, заедно с прошката.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Казвам само, че е против законите на природата да се чукат анално двама мъже... капиш???
    И кой по-точно си ти, че да казваш кое е против законите на природата? Кой си ти, че изобщо да говориш за нещо, което не познаваш?
    Ох, както и да е... водил съм този спор прекалено много пъти. Вярвай си, в каквото искаш.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Какво значи ТЯХНАТА природа?!?!?! Както се казва: "Нема мое, нема твое, всичко е Берое ". Природата е ЕДНА ЕДИНСТВЕНА. Как мога да определя кое е против природата? - всеки един нормален човек може. Кой съм аз? - обикновен НОРМАЛЕН човек...

Това нормален човек е ебати относителното понятие.

Християнинът, уповаващ се на Господа, е нормален за него си човек. За един будист/мюсюлманин, горепосоченият не е нормален. Същото важи и за всички различия при религиите.
    С гейовете и "нормалните" хора също е така. С членовете на различни субкултури - пак същото дередже.

Кой е нормален от всички тях, защо ти си нормален за себе си, но може да не си нормален за мен, както и аз за теб?

Изкривено е.

Ако все още живееш с илюзията, че трябва да си "нормален", наистина това те сваля доста надолу.
    И ти си мислиш, че познаваш толкова добре природата, че да можеш да отсъдиш кое е против нея? Леле, момче... май си по-глупав, от колкото изглеждаш.
    Тъй красиви, тъй наивни,

Чакай малко.. отклоняваш се много от темата. Вярата в Бог е едно на ръка... В момента говорим САМО за природата. Спомена толерантността - да, ако става дума за религия защо не? Субкултура - също.

Ще дам елементарен пример - плюсът и минусът при батерията, Ин и Ян, полюсите... това е ПРИРОДА и вие не можете да се противопоставяте на нея.

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ако все още живееш с илюзията, че трябва да си "нормален", наистина това те сваля доста надолу.
    И ти си мислиш, че познаваш толкова добре природата, че да можеш да отсъдиш кое е против нея? Леле, момче... май си по-глупав, от колкото изглеждаш.
    Ами да, живея с "илюзията" да съм нормален и го постигам и не виждам кое ме сваля надолу

Познавам природата - вече се аргументирах по въпроса..

Май се изчерпа откъм дискусионната част и започна с анализи на умствения ми багаж.. браво

Град
    Hard Rock Cafe
    Мисля, че кик-боксът ти влияе зле на главата
    exactly

Изчерпал съм се? Поне имам какво да изчерпам. Поне казвам нещо. До тук от теб не съм чул нищо доказано, нищо сигурно. Само твои си фантасмагории. "Защо е така?"-"Ами, просто е така."
    Не е нужно да атакувам умствения ти багаж (или по-скоро липсата на такъв), просто защото ти сам го правиш
    Както и да е ... кажи му расист и стига си го обиждал. Обичам този спор - винаги е интересен.
    Айде, лека вечер
    Тъй красиви, тъй наивни,

хахахахаах... "расист" вика.. знаеш ли какво е значението на думичката?

лека и на теб.. няма да споря повече... щом нямам "мозъче"

Чакай малко.. отклоняваш се много от темата. Вярата в Бог е едно на ръка... В момента говорим САМО за природата. Спомена толерантността - да, ако става дума за религия защо не? Субкултура - също.

Ще дам елементарен пример - плюсът и минусът при батерията, Ин и Ян, полюсите... това е ПРИРОДА и вие не можете да се противопоставяте на нея.
    Ти ми говореше за нормални хора и не за природа също. Затова аз ти писах онея неща

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    W0sh e прав, точно така е било в древен Рим, а бтв аз говорех за лесбийките не за гейовете :P
    The Spark

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    glupavi ste
    Kum avtorkata:
    Znae6 li dumite ti sa mnogo mili mislq 4e naistina q ubi4a6 i ne se pritesnqvai ot tova koeto si varvi smelo napred
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    София
    тая тема е станала ебати бълвоча

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    W0sh e прав, точно така е било в древен Рим
    ох, дааа... и един мармот....

да..който завива шоколад `милка` с лешници в станиол.....
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Ми земи първо седни...и си изясни чуствата.
    И не бързай със заключението`обратна съм` ((((((:
    И според мен ще отмине....
    Ама и да не отмине,нищо лошо(:

Начи и в двата случая няма кво да се притесняваш :Ь

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си