.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 142 от общо 142
    Мега фен Аватара на koalka
    Не ми казвай, че си мислиш, че те обича?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не ми казвай, че си мислиш, че те обича?

Aaaa ti nali si s prava tuka?Vzemi q zakluchi taq tema,zashtoto e EBAVKA!

Мега фен Аватара на koalka
    Както е възможно да е ебавка, така може да е абсолютно истина.Затова не я заключваш.Някой може ли с нещо да докаже, че не е истина...Не.Иначе знаеш ли как ми се иска да я заключа.

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Аз съм на 14...той е на 32...

Цитирай Първоначално написано от VIOLETKA_BE
    Имам голям проблем...На 14 съм и съм влюбена в 32 годишен...работи като автомотъор срещо училище и е приятел на баща ми...Имаме връзка от 2 месеца...Каза ми, че за да ходим сериозно е нужно да правя свирки на другите двама от неговата работа.Сългасих се и им правих свирки, но после каза, че трябва да спя с единия...Вчера трябваше да ме вземе от училище, но не дойде и сега се притеснявам дали не е размислил, защото много го обичам...Съжалявам ако темата ми е тъпа, но наистина имам нужда от съвет.Той ми беше първия и страшно много го обичам...Какво да правя?

Ами ако ти каже че трябва да те ебът и тримата ???

що за тема на къде отива този свят, БОЖЕ...
    ~ EviL DeViL ~

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Maleee hora TEMATA E EBAVKA,STIGA STE PISALI
    Ahahaha ujas,tq na 5-ta stranica mai si prizna,che se ebava ama vie ne spirate da pishete po temata.
    Ебавка е много ясно... Не че всъщност няма такиа ..... дето го правят тва същото...но няма да засягам тая тема...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Ми какво да правиш изреди се на всичките му колеги. Имай малко повече въображение и измисли нещо по интересно
    To4no

Град
    Blondeland

Re: Аз съм на 14...той е на 32...

Имам голям проблем...На 14 съм и съм влюбена в 32 годишен...работи като автомотъор срещо училище и е приятел на баща ми...Имаме връзка от 2 месеца...Каза ми, че за да ходим сериозно е нужно да правя свирки на другите двама от неговата работа.Сългасих се и им правих свирки, но после каза, че трябва да спя с единия...Вчера трябваше да ме вземе от училище, но не дойде и сега се притеснявам дали не е размислил, защото много го обичам...Съжалявам ако темата ми е тъпа, но наистина имам нужда от съвет.Той ми беше първия и страшно много го обичам...Какво да правя?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от martoo
    Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Дааааа продължавайте да давате акъли и да си правите гимнастика на ченето (пръстите)...

Автора на темата до ся 800 пъти се спука да се хили....

Пък айде, за тия дето твърдят, че не е ебавка - авторче, ТЪПА СИ и то много Честито, айде ся отивай да правиш секс с 8-те чичковци, дето те чакат пред вратата, понеже любовта на живота ти нали ти каза, че така ще докажеш обичта си. И да не си посмяла, да ползваш презерватив! Успех!
    Много си прав!Ебавка е...исках да видя как реагират хората на подобни ситуации... и наистина имаше много смях
    mi ako e taka ima6e xora koito te razbraxa ama i tfa ne si zaslujavala
    :P аз не ти повярвах,спукай се!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    Дааааа продължавайте да давате акъли и да си правите гимнастика на ченето (пръстите)...

Пък айде, за тия дето твърдят, че не е ебавка - авторче, ТЪПА СИ и то много Честито, айде ся отивай да правиш секс с 8-те чичковци, дето те чакат пред вратата, понеже любовта на живота ти нали ти каза, че така ще докажеш обичта си. И да не си посмяла, да ползваш презерватив! Успех!
    Много си прав!Ебавка е...исках да видя как реагират хората на подобни ситуации... и наистина имаше много смях

ZOMFG

Ei momiche Ako ISkash da te uredq s Dqdo mi 70 godini e shot mislq da hodq kam Tqh ...

Момиче....ти или имаш проблеми с мозъчните гънки...или ...или или...то май няма друго Препоръчвам да прекратиш съществуванието си на този свят

Цитирай Първоначално написано от matraka
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К

+1

Тъпи нет маниаци
    Улигофрени, правите си релийзите и оставете хората на хубав и чист нет

Аз съжалявам за предната си реакция,но първоначално ми се стори много много извратено....А сега наистина..като се замисля...Любовта е сляпа Без граници и ограничения

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Ми какво да правиш изреди се на всичките му колеги. Имай малко повече въображение и измисли нещо по интересно
    +1
    offline forever!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Dobre 4e temata e ebavka
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Цитирай Първоначално написано от Zarazata
    Temata e ebavka .............
    +1
    С вас съм
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на machoka
    10 страници и не разбрахте, че темата е ебавка?!

т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си