Цитирай Първоначално написано от Liar
Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
Цитирай Първоначално написано от Liar
Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Aко ще си правиш кола маска на ръцете или краката си вземи някакви от препоръчаните досега лентички(но доста хора се оплакват от лентичките вийт така че го има в предвид)А ако си правиш кола маска на интимните части или на мишниците аз ти препоръчвам течната кола маска на Jankar-Сара. Ако имаш въпроси точно как да я използваш мога да ти обясня подробно и точно
Тази Сара не е ли студена?Как се процедира с такова нещо
оф.. голяма играчка е тва... много се цапаш.

ако си земеш в тубичка - намазваш го там където трябва, залепяш лентата притискаш и дърпаш

ако си вземеш от другата - правиш я на топче, нанасяш притискаш, дърпаш, пак го правиш на топче и така докато решиш, че тва топче вече не става и си правиш ново.
Мерси.А да питам ако кола маската не е в тубичка ама плик как се ползва?Аз дори не мога да се добера до съдържанието,то е залепнало Извинявам се ако въпросите ми са глупаво но досега не съм се обезкосмявала сама а в салоните все с топли коли маски работят а аз се добрах до някоя студена...
Фешо лентичките са около 1.50 едната.Аз съм си взимала кутия беше около 11-12 лв и ми стигна за целите крака.
Тези лентички се продават и единично и едната се разделя на две и двете страни се използват(поне е така при тези които съм си взимала).Една лентичка(двустранна) може да се използва до 4 пъти общо.В смисъл като разделиш една лентичка на две едната и част се ползва два пъти-втория път обаче почти не маха косми.С лентичките дават и едни кърпички с които след обезкосмяването се отстранява лепкавото.Ако не стигнат -лепкавото се маха и с олио за тяло-въпроса е да е нещо мазно.Лентите се дърпат по посока обратна на растежа на косъма и много рязко иначе няма да се получи нищо.
Иначе има и коли маски които излизат по 2лв и една стига цялото тяло само че с тях е доста играчка.
ами тази в пакетчето разлепяш я там някак си и си правиш топчето... по хубави са тези в тубичката.. поне са евтини на тази марка.. мен понякога ме е яд че сам дала 15 лева да си напрая няква тъпа кола маска като има някви такива за по има няма два лева