- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се смея ли...да плача ли...
Едно 12 годишно момиче ми предложи секс??? Била се чу*ала и с момчета и с момиета...Но момичетата знаели какво точно иска и за това ги предпочитала...За първи път го направила с 36 годишна лелка... Е как да не се зачуди човек![]()
![]()
"На къде отива днешната младеж???"
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
хвани я за ръка и в районното та тя да плаче![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Абе то май тая лелка е за районното... То тва си е живо педофилствоПървоначално написано от nohuty
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
разбери коя е и ... я издъни нека и е готино ... момиченце на 12 ... боже ако имам дете и е момиче от 9 годишно в манастир ... ако е руса - гола глава.А пък ако е тъпа - още по-зле за неяПървоначално написано от cba
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
а ти на колко години си...как може 12 годишно момиче да ти предложи секс ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!аз съм потресена от тва момиче...
Най-същественото е невидимо за очите...
Sqkvi gi e imalo, ima i shte gi ima ...
Eating isn't cheating - Arnold
На 17 съм,но не мисля , че има особено значениеПървоначално написано от jenity_bs
Taq malkata dobre li e?Kak se e suglasila?I to s 35-godi6na![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Кухи лейки, бол.Какво се чудишп толкова на предложението-не знам....Вече имам чувството, че нищо не е в състояние да ме изуми....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
az mislq 4e momata te e*ava![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
май май наистина те е*ава иначе е готова за работа на магистралата па може и на катедралата (варна)![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Ne baraite malkite momi![]()
![]()
защо да не е малко по-голямо това х0рце, ама и с повече женскоПървоначално написано от eblio
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Завиждам?!О,да,определено завиждам,че съм си пропиляла детството в игра на "Народна топка" пред блока,от колкото да практикувам секс с всичко живо,което видя....наистина завиждам!Първоначално написано от ad_infinitum
az ve4e ne vijdam ot kvo se u4udvate sqka sedmica izliza po moje i pove4e ot edna tema za 12godi6nite... tfa ne e o4udva6to /spomnete si temata s onova momi4e na 12 deto texnite bili alkoxolici i kak se e 4ukala s nekuf 20god ne se e pribirala u tqx ii t.n![]()
ем ко да са праи кат порнакиса вече е толкова разпространен и... абе нямам думи![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
не от вчера и от оня ден някой хора започват да правят секс от по-млади (12-13 год.) не знам какво толко се възмущавате -глейте си ваща паничка и се старайте като станете на 32 да не сте като таа лелка . и не е хубаво модератор да има правописна грешка в мнението си![]()
Не е задължително да се е*бава на мен 14 годишна ми е предлагала да ме лиже ....?!?!?!?! Днешната младеш в гъза да я ебеш аххахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SEX NA EKS!
къде ве, къде ги намирате тея сладури дето се предлагат ей така?
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
При мен случаят беше пак много за замисляне,защото с момичето се знаехме само по физиономии и тя просто седна на моята маса и ми каза нещо от сорта на "Много ме радваш...супер си секси.." и аз "Мерси!Обаче защо ми го казваш нес се познаваме?!?" и тя изруси невероятното"Искам да те лива а ти искаш ли?" направо ме разби!!!!!!!!!
SEX NA EKS!