- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ви дойде сперма
aide kazvaite![]()
на 12
не броя в класове
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Не помнаБеше отдавна.
на 4 свършвах 2 пъти дневно
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ХАХАХАХахах еми ше чакаш, ама може и да не дойдеПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
The Spark
Когато правиш подобни проучвания (анкети) е хубаво да се съобразиш с това към кого е насочена за да формулираш възможно най-специфични и подходящи отговори. Ти заключваш всичко в 1 учебна година така да се каже, вместо да ги направиш "преди 5 клас; по време на 5 клас; след 6", макар по години да е по-добър вариянт.Първоначално написано от Anome
Аз лично нямам спомен, беше доста отдавна.
ela pri men nqma kfo da 4aka6Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
po temata 12-14 nepomnq![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
не знам![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Когато ти си ходел прав под масата![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Ей,каква е тая анкета.Имам приятели на които спермата им е дошла 7-ми клас ,на някой 8-ми клас съм чувал че им е дошла.Ко прайм тогава ,те какво трябва да маркират?Вероятно края на 6-ти ,щото нямат друг избор.На мен ми дойде края на 5-ти,ама другите!?!?!?!
Искам да знам защо си избрал точно тоя перод за идването на сперма при момчетата?Края на 5-ти,началото и края на 6-ти клас?Кой ти каза,че на момчетата тогава само им идва спермата?Ще чакам отговор![]()
![]()
началото на 5 и се изхвърлям по 2 пъти дневно![]()
ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!
Преди тва ... не помня кога .. .
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Maлко преди да направя 11, начи средата на 4-ти клас![]()
12 :P
В края на 7-ми клас
11 pri men![]()
http://www.impulse.bg/qven --> az
ее моя отговор го нема в анкетата...по хубу да я нема тая анкета ами само едно въпросче щото отговорите са доста относителни...а колкото до въпроса...еми...на4алото на 5 може би...там някде де да знам
Бяха добри времена за списания "Казанова" и "Лолита" около 2000 година![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Спермата ми дойде в събота!
Ми не помна но към 10-11 сигурно![]()
No BaSs No FuN !!!