.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: СРААААМ :(

СРААААМ :(

Хора супер тъпо се чувствам ,че ви задавам тоя въпрос ама по-добре дапитам,отколкото дапродължавам да се излагам пред гажето си.90% от отговорите ще са с надсмешка, но наистина се надявам поне на 1 но задоволяващ отговор (с който да ми помогнете) мерси предварително!!!
    Значи на 19 години съм и още не съм правил сех.. сега половината от форума си мислят колко е задръстен тоя...и така да е .. приемам нопросто чак сега станах готов и намерих подходящия човек..момичето с което искам да съм и за което бих дал всичко! Снощи ми беше за I ви път както на мен,така и на нея..сичко беше перфектно аз бях възбуден,тя също и след почти 30 мин. игра дойде време и да я отворя .Ето го и въпроса: КЪДЕ ТОЧНО ТРЯБВА В ТАЗИ КОЯТО Е ПО БЛИЗО ДО АНУСА ИЛИ ТАЗИ КОЯТО Е ПО БЛИЗО ДО КЛИТУРА??? НЕ Е ЕБАВКА ХОРА ПЛС КАЖЕТЕ МИ И БЕЗ ПОДИГРАВКИ ЗНАМ ЧЕ ВЪПРОСА МИ Е МН ТЪП ОБАЧЕ НЯМАХ ДР ИЗБОР

пфффф...такъв въпрос не бях очаквала...

Нещо не разбрах въпроса ти.... Питаш в коя дупка трябва да си го вкараш ли

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Еми мн ясно че тази,която е по-близо до клитора,а не тази която е по-близо до ануса...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

ne si zadrusten samo za6toto si devstven no da tazi da klitora

всеки рано или късно трябва да се научи! те другите ти го казаха!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Еми мн ясно че тази,която е по-близо до клитора,а не тази която е по-близо до ануса...
    Mejdy anysa i vhoda na vlagali6teto ima i dryga dypka? Interesno... Ili moje bi ima6 predvid 4e triabva dai go vkara v malkata dyp4ica otkudeto pi6ka? Za6toto v sly4ai 4e ne znaete tia e nai-blizko do klitora...Bravo momi4eta 4e poznavate tialoto si...

http://cdn.channel.aol.com/body/hv/109800

Triabva da go vkara6 tam kudeto pi6e Vaginal opening.Dypkata nad anysa.

Град
    Варна
    OФФФ ами тя дупката е между ануса и клитора ко го обърквате момчето!Така че и до двете е близо!
    SEX NA EKS!

В първата дупка пробвай само дето едва ли ше стане хахахаха...Показаха ти и пик дори по горе..Дупката която е по средата!!!!Дано я оцелиш

hottie
    Guest
    и ти имаш анус - и тя има. Значи знаеш какво е ануса. Ами не е в тази дупка, а в другата

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОСОБЕНО НА ''слън4ице'

1votfa 4e si devstfen ne ozna4ava 4e si smotan am dupkata sled anusa vupreki 4e ve4e ti kazaha prosto za6toto f drugata dupka nqma kak trq da tie kato karfi4ka za da vlezne tam Diablue{F} написа:
    Еми мн ясно че тази,която е по-близо до клитора,а не тази която е по-близо до ануса... MIla ti devstvenali si 6toto kato gl i predstavasi nqma6 za kfo stavupros
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ivanes_88
    БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОСОБЕНО НА ''слън4ице'

С този отговор, считам темата за приключена.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си