- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за моята рокля
Ако бюстието беше със същата кройка и форма, но по-изчистено и...не беше прозрачно, щеше да ми харесва повече. Но вярвам, че на теб ще изглежда чудесно и ти желая да прекараш прекрасна вечер в роклята.![]()
Никак не ми харесва! Прекалено барбенска е! Но пък щом ти си я харесваш....какво значение има мнението на останалите. И като цяло не виждам какъв е смисъла от тази тема.....искаш всички да ти казат колко "ПРЕЛЕСТНА" рокля си си купила и как ще си като кукличка на бала?!![]()
P.S. Не се заяждам...нищо лично! Peace! \/
Мен много ме кефи.Браво!Имаш страхотен избор
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Еми момичето просто пита за мнение..не я нападайтеПървоначално написано от Maimunche_f
А иначе на мен ми харесва рокличката
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Ako iskah da mi kajat tova 6tqh da pi6a "Vijte kakva e roklqta za bala PRELESTNA e nali" ahaahaha za tva 4e me drazni razbra liПървоначално написано от Maimunche_f
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Мисля,че е чалгаджийска,грозна и ми прилича на евтин парцал.
И на мен май много не ми харесва, малко ми е кукленска и безвкусна ...
![]()
НОООООООООООООООООО всеки си има вкус и всичко би стояло различно на различен човек. Така че важното е ти да си я харесваш, няма значение какво мислят другите![]()
ще обереш точките!![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
роклята си е Страхотна!...
тези на които не им харесва-не разбират..
и аз бих избрала нещо подобно за моя бал,но има доста време до тогава..
успех и пр изкарване!
и аз искам снимка,да видя как ти стой на теб!
:P
![]()
прекалено ми е кичозна на мен , но сигурно тище ти седи добре![]()
Стига да ти стои добре и да си е съчетала с подходящите аксесоари и прическата, е супер!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
Забавна си
бюстието не ми допада някак си като бельо е .. надолу е мн сладка
.....Love You Forever..........
ne mi dopada mnogo no vapros na lichen izbor vajnoto e na teb da ti ahresva i da se chustvash dobre v neq![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
http://images24.snimka.bg/005501398-big.jpg Tazi me kefi pove4e
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Първоначално написано от oTPoBHa
![]()
ama edva li kato q oble4e 6te stane po grozna ot gloriq
![]()
+1
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
rokli4kata e super sladurskasig sum 4e 6e gi razbie6 si4kite
![]()
Аман от зле-та...написах ти, че не се заяждам, а просто си изразявам мнение...Не съм длъжна да харесам роклята ти...нали се интересуваш от мнения - давам своето!Първоначално написано от sweet_bubka
И се научи да съставяш малко по смислени изречения![]()
Супер.. адски сладурска е ... но не знам как ще ти седи.. зависи от фигурата.. но мисля , че ще си сладка:P
Mnogo e sladka. Aaaaaaaaa ima6 li snimki na originala t.e. oble4i q za da vidim cveta i kak stoi na teb. Togava mneniqta 6te sa po to4ni
Голям размер на картинката! /machoka/