.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Auuu ujas,malko mi se prepovrashta
    Всъщност са нормални неща. Все едно никога да не си опитвала кръвта си. Като се ободеш не си ли засмукваш пръста?
    Повярвай ми кръвта няма нищо общо със спермата/вагиналния сок
    Както и примера няма нищо общо
    Ако беше нормално защо като попаднат спермии във вагината се забременява? Ако беше нормално щеше да се забременява и от устата.. Защо даде примера.... Да си засмучеш пръста е нещо инстинктивно, а да ядеш сперма си е избор...
    Абе не е казано да пиеш сперма всеки ден или да си смучеш соковете. Просто понякога да опиташ. А като се прави орален и вагнилен секс без презерватив е честа практика. По пениса му има толкова много сокове, след като е бил във влагалището.

Inache tva s opitvaneto na vaginalniq sok,prosto mislta ot koq dupka izliza e gadno da go opitvash
    то и бебето излиза от тази дупка, а гаджето ти си пъха пениса там....Тези неща мизерни ли са?
    Na men mi e gnusno pak.Toi bebeto idva ot tam ama si e bebe,bebeta sa chisti sashtestva,a penisa na priqtelq mi sled ato e vleznal tam sled tova penisa mu ne popada v ustata mi.Tva si e moe mnenie,az uvajavam tvoeto,no prosto ne go spodelqm.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Hah, ako nqkoi ne e opitval sobstvenite si sokove e golqmo durvo v legloto.
    Interesen izvod.
    Chuvala sam,che ako edno momiche dokato tancuva i mnogo se karshi na dansinga znachi e mnogo palava v legloto.Tova vqrno li e spored teb ?
    Ne. Ne e.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    зависи как танцува

Град
    Sofia

Че как иначе :razz:

Че как иначе

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    зависи как танцува
    Hah, za lap dancing li si govorim Nai-vajnoto e kak tancuva v legloto. No opredeleno nqkoi momicheta chrez tancite si provokirat mrusni misli.
    Eating isn't cheating - Arnold

След като приятелят ми прави френска го целувам...
    А се случва и след като е бил за малко в мен (преди да преминем наистина към същинската част, общо взето за загрявка) аз да му направя...
    Та общо взето да, опитвала съм.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 9:13 pm Заглавие: ...

--------------------------------------------------------------------------------

... и по-големи глупости съм правил

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    hooliganka89, аз пък си редувам секс и орална любов и хич не ме бърка. А той случва ли се по време на акта да те близне? Или вие сте от онези двойки, които задължително минават през банята преди, след и по време на секс поне 5 пъти?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    hooliganka89, аз пък си редувам секс и орална любов и хич не ме бърка. А той случва ли се по време на акта да те близне? Или вие сте от онези двойки, които задължително минават през банята преди, след и по време на секс поне 5 пъти?
    Az hodq do banqta predi sex i sled sex,no tova kakvo znachenie ima?

Da,no ne ymi6leno da si navra prusta i da go osmu4a po vreme na seks,kogato priqtelq mi mi vkarva prust4eto,sled tova mi go dava da go osmu4a ili kogato mi pravi ffrenska,sled tova se celuvame...

Xaxaxaxa po umnite go pravqt ne 5 a po 2 predi i sled sex neznam za6to se u4udva6 na horata koito podarjat higiena
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

Xaxaxaxa po umnite go pravqt ne 5 a po 2 predi i sled sex neznam za6to se u4udva6 na horata koito podarjat higiena

Az samo deto ne uspqh da shvana,kak po vreme na sex da hodq do banqta? Inache mislq,che e normalno da se hodi do banqta,pone az taka pravq,po-udobno mi e

Град
    Свищов
    Ами защото някои не могат да речем да правят секс, мацката да попресъхне и да я близнат. Тя тр да се измие, а то възбудата минала и станало........тъпо е. Или пък просто по време на акта да ти се доще да направиш близ и на мъжа.....Аз се къпя преди да изляза от дома и не мисля, че трябва да го правя след секс. Все едно ми е било гнусно от неговите ласки.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами защото някои не могат да речем да правят секс, мацката да попресъхне и да я близнат. Тя тр да се измие, а то възбудата минала и станало........тъпо е. Или пък просто по време на акта да ти се доще да направиш близ и на мъжа.....Аз се къпя преди да изляза от дома и не мисля, че трябва да го правя след секс. Все едно ми е било гнусно от неговите ласки.
    Emi vseki si ima navici i predpochitaniq

Град
    Свищов
    Не е само до навик. Аз съм у тях, в съседната стая са майка му, баба му, баща му и прочие. Не ми е удобно да отида до тоалетната, защото си влизат постоянно да проверят парното, а има ли някой в коридорчето между банята и тоалетната се смущавам. Как в тая обстановка и да се окъпя. да не говорим, че слад секс нямам сили да си обуя прашките, а камоли да ходя до нечия баня, да глася вода, да се мия, да се трия....и това всичко като съм така блажено отпусната и затоплена от ласките му.

Аз бих се обидила, ако той след секс тръгне към банята! Все едно съм мизерница.

Все едно ми е било гнусно от неговите ласки.
    +1

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз се къпя преди да изляза от дома и не мисля, че трябва да го правя след секс. Все едно ми е било гнусно от неговите ласки.
    I az sum taka ama otkakto go pravim bez prezervativ i svur6va vutre e po4ti nalojitelno za6toto po niakoe vreme po4va da izti4a spermata i stava mazalo... Ina4e i na men bi mi stanalo obidno ako hodi da se mie sled kato sme pravili seks.Gadjeto na sestra mi 6tom prikliy4at vednaga tur4i v baniata i tia kazva 4e ne i pre4i ama na men bi mi stanalo tupo

Не е само до навик. Аз съм у тях, в съседната стая са майка му, баба му, баща му и прочие. Не ми е удобно да отида до тоалетната, защото си влизат постоянно да проверят парното, а има ли някой в коридорчето между банята и тоалетната се смущавам. Как в тая обстановка и да се окъпя. да не говорим, че слад секс нямам сили да си обуя прашките, а камоли да ходя до нечия баня, да глася вода, да се мия, да се трия....и това всичко като съм така блажено отпусната и затоплена от ласките му.

xaxa ne e taka mnogo po 4isto e nezavisimo predi kolko vreme si se kapala pak prosto da se izmie6 otdolu kakto i mom4eto e dobre da go napravi predi i sled sex super mnogo hora go pravqt prosto ot 4istota az li4no go predpo4itam ne e kazano da se tarka6 sas 6kurki a prosto da se izmie6 apak i 2-mata v banqta da se izmiete edin na drug 6te dade i hubav start na sexa
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз се къпя преди да изляза от дома и не мисля, че трябва да го правя след секс. Все едно ми е било гнусно от неговите ласки.
    I az sum taka ama otkakto go pravim bez prezervativ i svur6va vutre e po4ti nalojitelno za6toto po niakoe vreme po4va da izti4a spermata i stava mazalo... Ina4e i na men bi mi stanalo obidno ako hodi da se mie sled kato sme pravili seks.Gadjeto na sestra mi 6tom prikliy4at vednaga tur4i v baniata i tia kazva 4e ne i pre4i ama na men bi mi stanalo tupo
    Ъмм.. правите го без презерватив и свършва вътре? Ще си правите бебенце или си на противоза4атъ4ни?

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Hah, ako nqkoi ne e opitval sobstvenite si sokove e golqmo durvo v legloto.
    Interesen izvod.
    Chuvala sam,che ako edno momiche dokato tancuva i mnogo se karshi na dansinga znachi e mnogo palava v legloto.Tova vqrno li e spored teb ?
    Да, според мен е вярно. Танцуването при момичетата много издава какви са по характер в секса и в самото легло даже според мен си личи и кой е егоист и кой не...

Лента за връзване на очи, ако се брои съм ползвал. Колан от дънки за връзване към тръба и това ако се брои - и то също
    Тия белезници нещо мн предизвикателни ми изглеждат
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    И ние сме без презерватив, но той свършва отвън(при все хапчетата си ме е страх да не стане фала точно сега). И пак не се мия. забърсвам го с мокра кърпичка или нещо друго и толкова. не знам харесва ми да мириша на него повече време. А и не ми пречи изобщо.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ъмм.. правите го без презерватив и свършва вътре? Ще си правите бебенце или си на противоза4атъ4ни?
    Na protivoza4atu4ni sum Silvereen4e(oh tolkova mn mi haresva tozi nick i spored men mn pove4e ti priliaga i prosto ne moga da ne se obru6tam taka kum tebe ). Ne sum 4aaaak tolkova bezotgovorna vse pak

Град
    Свищов
    не, че е по темата(ама и без това тя прие друга насока), ама тестът ми е отрицателен. Честно казано обаче не се зарадвах толкова, колкото очаквах.

Град
    Германия
    не, че е по темата(ама и без това тя прие друга насока), ама тестът ми е отрицателен. Честно казано обаче не се зарадвах толкова, колкото очаквах.

Za vsi4ko si ima vreme Krem4e puk i ti sama kaza 4e ne e sega momenta

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Dobre,tova e qsno,che ne ti e udobno,no ti parvo se opita da kajesh,che ne iskash sled sex da se miesh,a sega kazvash,che ne ti e udobno...I koeto i da e ot dvete vse mi e edno.
    I sled sex taq mazga mejdu krakata da si sedili?Ami ako se potim?Pak da s sedim i da lepkame...
    Ne mersi,az si hodq do banqta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си