- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опитвали ли сте си спермата/вагиналните сокове?
Na men mi e gnusno pak.Toi bebeto idva ot tam ama si e bebe,bebeta sa chisti sashtestva,a penisa na priqtelq mi sled ato e vleznal tam sled tova penisa mu ne popada v ustata mi.Tva si e moe mnenie,az uvajavam tvoeto,no prosto ne go spodelqm.Първоначално написано от krem4et0
Ne. Ne e.Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
зависи как танцува![]()
Hah, za lap dancing li si govorimПървоначално написано от the_hottie
Nai-vajnoto e kak tancuva v legloto. No opredeleno nqkoi momicheta chrez tancite si provokirat mrusni misli.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
След като приятелят ми прави френска го целувам...
А се случва и след като е бил за малко в мен (преди да преминем наистина към същинската част, общо взето за загрявка) аз да му направя...
Та общо взето да, опитвала съм.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 9:13 pm Заглавие: ...
--------------------------------------------------------------------------------
... и по-големи глупости съм правил
hooliganka89, аз пък си редувам секс и орална любов и хич не ме бърка. А той случва ли се по време на акта да те близне? Или вие сте от онези двойки, които задължително минават през банята преди, след и по време на секс поне 5 пъти?
Az hodq do banqta predi sex i sled sex,no tova kakvo znachenie ima?Първоначално написано от krem4et0
Da,no ne ymi6leno da si navra prusta i da go osmu4apo vreme na seks,kogato priqtelq mi mi vkarva prust4eto,sled tova mi go dava da go osmu4a ili kogato mi pravi ffrenska,sled tova se celuvame...
Първоначално написано от krem4et0
Xaxaxaxa po umnite go pravqt ne 5 a po 2 predi i sled sex neznam za6to se u4udva6 na horata koito podarjat higiena![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от Nik4o_Spain
Az samo deto ne uspqh da shvana,kak po vreme na sex da hodq do banqta?Inache mislq,che e normalno da se hodi do banqta,pone az taka pravq,po-udobno mi e
![]()
Ами защото някои не могат да речем да правят секс, мацката да попресъхне и да я близнат. Тя тр да се измие, а то възбудата минала и станало........тъпо е. Или пък просто по време на акта да ти се доще да направиш близ и на мъжа.....Аз се къпя преди да изляза от дома и не мисля, че трябва да го правя след секс. Все едно ми е било гнусно от неговите ласки.
Emi vseki si ima navici i predpochitaniqПървоначално написано от krem4et0
![]()
Не е само до навик. Аз съм у тях, в съседната стая са майка му, баба му, баща му и прочие. Не ми е удобно да отида до тоалетната, защото си влизат постоянно да проверят парното, а има ли някой в коридорчето между банята и тоалетната се смущавам. Как в тая обстановка и да се окъпя. да не говорим, че слад секс нямам сили да си обуя прашките, а камоли да ходя до нечия баня, да глася вода, да се мия, да се трия....и това всичко като съм така блажено отпусната и затоплена от ласките му.
Аз бих се обидила, ако той след секс тръгне към банята! Все едно съм мизерница.
+1Първоначално написано от krem4et0
I az sum taka ama otkakto go pravim bez prezervativ i svur6va vutre e po4ti nalojitelno za6toto po niakoe vreme po4va da izti4a spermata i stava mazalo...Първоначално написано от krem4et0
Ina4e i na men bi mi stanalo obidno ako hodi da se mie sled kato sme pravili seks.Gadjeto na sestra mi 6tom prikliy4at vednaga tur4i v baniata i tia kazva 4e ne i pre4i ama na men bi mi stanalo tupo
![]()
xaxa ne e taka mnogo po 4isto e nezavisimo predi kolko vreme si se kapala pak prosto da se izmie6 otdolu kakto i mom4eto e dobre da go napravi predi i sled sex super mnogo hora go pravqt prosto ot 4istota az li4no go predpo4itam ne e kazano da se tarka6 sas 6kurki a prosto da se izmie6 apak i 2-mata v banqta da se izmiete edin na drug 6te dade i hubav start na sexa![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ъмм.. правите го без презерватив и свършва вътре? Ще си правите бебенце или си на противоза4атъ4ни?Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Робинята на Quench
Да, според мен е вярно. Танцуването при момичетата много издава какви са по характер в секса и в самото леглоПървоначално написано от hooliganka89
даже според мен си личи и кой е егоист и кой не...
Лента за връзване на очи, ако се брои съм ползвал. Колан от дънки за връзване към тръба и това ако се брои - и то също![]()
Тия белезници нещо мн предизвикателни ми изглеждат![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И ние сме без презерватив, но той свършва отвън(при все хапчетата си ме е страх да не стане фала точно сега). И пак не се мия. забърсвам го с мокра кърпичка или нещо друго и толкова. не знам харесва ми да мириша на него повече време. А и не ми пречи изобщо.Първоначално написано от slun4ice
Na protivoza4atu4ni sum Silvereen4e(oh tolkova mn mi haresva tozi nick i spored men mn pove4e ti priliaga i prosto ne moga da ne se obru6tam taka kum tebeПървоначално написано от SINDEL
). Ne sum 4aaaak tolkova bezotgovorna vse pak
![]()
не, че е по темата(ама и без това тя прие друга насока), ама тестът ми е отрицателен. Честно казано обаче не се зарадвах толкова, колкото очаквах.![]()
![]()
Za vsi4ko si ima vreme Krem4e puk i ti sama kaza 4e ne e sega momenta![]()
Dobre,tova e qsno,che ne ti e udobno,no ti parvo se opita da kajesh,che ne iskash sled sex da se miesh,a sega kazvash,che ne ti e udobno...I koeto i da e ot dvete vse mi e edno.Първоначално написано от krem4et0
I sled sex taq mazga mejdu krakata da si sedili?Ami ako se potim?Pak da s sedim i da lepkame...![]()
Ne mersi,az si hodq do banqta![]()