- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опитвали ли сте си спермата/вагиналните сокове?
Ne sym probval deKak taka nz? Po princip sym ot onezi hora kydeto sa na mnenie 4e: jivee se samo edin pyt trqbva da se probva ot vsi4ko
![]()
No zasega nesmqtam da go pravq![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами понеже бях останала с впе4атлението, 4е живеете заедно с твоя приятел и ви се зарадвах, 4е може да искате детенце.. А може и да съм се объркала тоталноПървоначално написано от slun4ice
![]()
Ина4е си ми викай както си искашАз и на двете отговарям, пък и пове4ето хора така и така ползват Силвър
![]()
![]()
Робинята на Quench
Xaxa neee prosto jiveia bez roditeli i sme po4ti neprekusnato y nasПървоначално написано от SINDEL
Ina4e sum malka o6te.Prez iyli stavam na 19
![]()
И двете. И насаме да сме-пак не се къпя. бих го обидила по този начин. А и какво по-хубаво от това да ухаеш на любимия си дъъъъъъъъъъъъъъъълго време. Наречете ме нехигиенична, но аз не приемам, че сексът е нещо мизерно и не мисля, че след него трябва да се къпя. Не съм копала на нивата все пак. Предпочитам да се завием под одеалцето, да си говорим и такива работи, вместо да ходя да мия нещо, което си е и без това мое. А за потта-аз се потя като си седя през лятото, ама не се мия през 5 минути. Да ти кажа честно не съм забелязала особено много пот по тялото си след секс.....Първоначално написано от hooliganka89
Dobre dobre dobre stiga se karaite 4e 6te vi naplqskam nakraq ostavete foruma da si te4e i horata da davat mneniq 4e se izpla6iha tuka s teq kapaniq pot i tem podobni gluposti ... koito kakto mu e nai dobre i misli 4e e pravilno taka da go pravi kolkoto i da se karate nqma da stignete na edno mnenie seki ima SOBSTVENO mnenie kakto za tezi ne6ta taka i za si4ko drugotaka 4e stiga se karaite ne e hubavo pravete liubov ne voina
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Kazah ti,che ti si imash mnenie i az sashto si imam.Az uvajavam tvoeto mnenie i tova,che az go pravq po razlichen nachin ne oznachava,che tvoq nachin e greshen.I koq sam az da te nakera nehigienichna?Nikoq ne sam,i mnogo te uvajavam makar,che po nqkoi vaprosi imame razlichni mneniq,ne moje vsichki da sme ednakviПървоначално написано от krem4et0
![]()
Опитвала съм си собствените соковеНай-често като ме цунка, след като ме е лизал. Или пък когато ме чука с пръстче, и после ми дава да оближа пръсчето. Не е неприятно, даже според мен е доста секси и възбуждащо.
A taka karanicite sprqha i pak doidohme na temata![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
+1Първоначално написано от Th3 Fuck3r
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
А да ве аз си събирам в едно шишенце и си пия по чашка секи обядне съм ест
Първоначално написано от ludoto_f
offline forever!
ахаха да не е жълта течност това , ЯвореПървоначално написано от rUffLes
![]()
![]()
![]()
хаххаа пич разби меПървоначално написано от Th3 Fuck3r
![]()
![]()
![]()
но по темата ... ест..
ne
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
I az ne moga da stoq s "mazgata"Първоначално написано от hooliganka89
prosto nqma vtori variant da ne otida do banqta predi i sled seks!!!
OOO,lele,Mai4iceeee...4ak da si pie6 spermata ,e tva e ve4e izvrateno............![]()
![]()
![]()
аве така като гледам темата е опитвалили сте си вагиналните сокове/спермата.Първоначално написано от pepita87
![]()
Kopnah neiniq citat,mila,bez da iskam,popravih seПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Of neshto mi e skuchno,dneska nqma tapi tema,che da se hilq![]()