.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Супер фен
    Град
    България
    Ne sym probval de Kak taka nz? Po princip sym ot onezi hora kydeto sa na mnenie 4e: jivee se samo edin pyt trqbva da se probva ot vsi4ko

No zasega nesmqtam da go pravq
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ъмм.. правите го без презерватив и свършва вътре? Ще си правите бебенце или си на противоза4атъ4ни?
    Na protivoza4atu4ni sum Silvereen4e(oh tolkova mn mi haresva tozi nick i spored men mn pove4e ti priliaga i prosto ne moga da ne se obru6tam taka kum tebe ). Ne sum 4aaaak tolkova bezotgovorna vse pak
    Ами понеже бях останала с впе4атлението, 4е живеете заедно с твоя приятел и ви се зарадвах, 4е може да искате детенце.. А може и да съм се объркала тотално
    Ина4е си ми викай както си искаш Аз и на двете отговарям, пък и пове4ето хора така и така ползват Силвър

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ами понеже бях останала с впе4атлението, 4е живеете заедно с твоя приятел и ви се зарадвах, 4е може да искате детенце.. А може и да съм се объркала тотално
    Xaxa neee prosto jiveia bez roditeli i sme po4ti neprekusnato y nas Ina4e sum malka o6te.Prez iyli stavam na 19

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е само до навик. Аз съм у тях, в съседната стая са майка му, баба му, баща му и прочие. Не ми е удобно да отида до тоалетната, защото си влизат постоянно да проверят парното, а има ли някой в коридорчето между банята и тоалетната се смущавам. Как в тая обстановка и да се окъпя. да не говорим, че слад секс нямам сили да си обуя прашките, а камоли да ходя до нечия баня, да глася вода, да се мия, да се трия....и това всичко като съм така блажено отпусната и затоплена от ласките му.

Аз бих се обидила, ако той след секс тръгне към банята! Все едно съм мизерница.
    Dobre,tova e qsno,che ne ti e udobno,no ti parvo se opita da kajesh,che ne iskash sled sex da se miesh,a sega kazvash,che ne ti e udobno...I koeto i da e ot dvete vse mi e edno.
    I sled sex taq mazga mejdu krakata da si sedili?Ami ako se potim?Pak da s sedim i da lepkame...
    Ne mersi,az si hodq do banqta
    И двете. И насаме да сме-пак не се къпя. бих го обидила по този начин. А и какво по-хубаво от това да ухаеш на любимия си дъъъъъъъъъъъъъъъълго време. Наречете ме нехигиенична, но аз не приемам, че сексът е нещо мизерно и не мисля, че след него трябва да се къпя. Не съм копала на нивата все пак. Предпочитам да се завием под одеалцето, да си говорим и такива работи, вместо да ходя да мия нещо, което си е и без това мое. А за потта-аз се потя като си седя през лятото, ама не се мия през 5 минути. Да ти кажа честно не съм забелязала особено много пот по тялото си след секс.....

Dobre dobre dobre stiga se karaite 4e 6te vi naplqskam nakraq ostavete foruma da si te4e i horata da davat mneniq 4e se izpla6iha tuka s teq kapaniq pot i tem podobni gluposti ... koito kakto mu e nai dobre i misli 4e e pravilno taka da go pravi kolkoto i da se karate nqma da stignete na edno mnenie seki ima SOBSTVENO mnenie kakto za tezi ne6ta taka i za si4ko drugo taka 4e stiga se karaite ne e hubavo pravete liubov ne voina
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не е само до навик. Аз съм у тях, в съседната стая са майка му, баба му, баща му и прочие. Не ми е удобно да отида до тоалетната, защото си влизат постоянно да проверят парното, а има ли някой в коридорчето между банята и тоалетната се смущавам. Как в тая обстановка и да се окъпя. да не говорим, че слад секс нямам сили да си обуя прашките, а камоли да ходя до нечия баня, да глася вода, да се мия, да се трия....и това всичко като съм така блажено отпусната и затоплена от ласките му.

Dobre,tova e qsno,che ne ti e udobno,no ti parvo se opita da kajesh,che ne iskash sled sex da se miesh,a sega kazvash,che ne ti e udobno...I koeto i da e ot dvete vse mi e edno.
    I sled sex taq mazga mejdu krakata da si sedili?Ami ako se potim?Pak da s sedim i da lepkame...
    И двете. И насаме да сме-пак не се къпя. бих го обидила по този начин. А и какво по-хубаво от това да ухаеш на любимия си дъъъъъъъъъъъъъъъълго време. Наречете ме нехигиенична, но аз не приемам, че сексът е нещо мизерно и не мисля, че след него трябва да се къпя. Не съм копала на нивата все пак. Предпочитам да се завием под одеалцето, да си говорим и такива работи, вместо да ходя да мия нещо, което си е и без това мое. А за потта-аз се потя като си седя през лятото, ама не се мия през 5 минути. Да ти кажа честно не съм забелязала особено много пот по тялото си след секс.....
    Kazah ti,che ti si imash mnenie i az sashto si imam.Az uvajavam tvoeto mnenie i tova,che az go pravq po razlichen nachin ne oznachava,che tvoq nachin e greshen.I koq sam az da te nakera nehigienichna?Nikoq ne sam,i mnogo te uvajavam makar,che po nqkoi vaprosi imame razlichni mneniq,ne moje vsichki da sme ednakvi

Опитвала съм си собствените сокове Най-често като ме цунка, след като ме е лизал. Или пък когато ме чука с пръстче, и после ми дава да оближа пръсчето. Не е неприятно, даже според мен е доста секси и възбуждащо.

A taka karanicite sprqha i pak doidohme na temata
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Всеки ден преди и след тренировка си пия спермата ... тва е най добрия протеин + за закуска също и след вечеря пак ... по цял ден чикии маам

Евала Евала !!!

Не и не искам
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от Th3 Fuck3r
    Auuu ujas,malko mi se prepovrashta
    Всъщност са нормални неща. Все едно никога да не си опитвала кръвта си. Като се ободеш не си ли засмукваш пръста?
    Aми да напълно нормално е.Все едно никога да не си опитвал лайната си.Като се изсереш не си ли засмукваш гъза ?
    +1

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Мега фен Аватара на Spider4eto
    А да ве аз си събирам в едно шишенце и си пия по чашка секи обяд не съм ест

Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    ne sum
    offline forever!

Не ми е идвало на ума да го правя ама и не бих...

Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    az sam si opitval spermata ako moje dr mom4eta da spodelqt kakuv vkus ima moita be6e nqkfa solena takava
    ахаха да не е жълта течност това , Яворе

Цитирай Първоначално написано от Th3 Fuck3r
    Auuu ujas,malko mi se prepovrashta
    Всъщност са нормални неща. Все едно никога да не си опитвала кръвта си. Като се ободеш не си ли засмукваш пръста?
    Aми да напълно нормално е.Все едно никога да не си опитвал лайната си.Като се изсереш не си ли засмукваш гъза ?
    хаххаа пич разби ме

но по темата ... ест..

ne
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

I az ne moga da stoq s "mazgata" prosto nqma vtori variant da ne otida do banqta predi i sled seks!!!

OOO,lele,Mai4iceeee...4ak da si pie6 spermata ,e tva e ve4e izvrateno............

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Цитирай Първоначално написано от beb4ence7o
    Опитвала съм си собствените сокове Най-често като ме цунка, след като ме е лизал. Или пък когато ме чука с пръстче, и после ми дава да оближа пръсчето. Не е неприятно, даже според мен е доста секси и възбуждащо.
    Abe,devoi4e,ti oburka temite,be...
    аве така като гледам темата е опитвалили сте си вагиналните сокове/спермата.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Цитирай Първоначално написано от beb4ence7o
    Abe,devoi4e,ti oburka temite,be...
    аве така като гледам темата е опитвалили сте си вагиналните сокове/спермата.
    Kopnah neiniq citat,mila,bez da iskam,popravih se

Ko da napravq..vqtur me vee na bql kon

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Of neshto mi e skuchno,dneska nqma tapi tema,che da se hilq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си