- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- зашо става така?
с приятелката ми водим полов живот от около 3 месеца и може би 7-8 пати ми се е случвало по време на акта да ми спадне.и немога да си обясня защо става така само мога да предполагам (в случаите когато ми падне презерватива е плътно по пишката ми даже и резервоарчето не си личи)не съм сигорен дали трябва да е точно така и другото за което се сетих е че презерватива може да ми е малак и да ми стяга.ако някои може да ми даде савет или като цяло някаква помощ ще бъда благодарен.ако нещо не сте разбрали питаи те
![]()
Не мога да ти дам съвет свързан с описания проблем, но бих могла да те насоча към това да се научиш да пишеш грамотно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
пича е похвално че пише дори на кирилица...правило, което мисля че трябва да се въведе в целия форум, пък грешките са най-малкия козметичен проблем. верно - грозно стои неграмотно написано, но се чете много по-лесно от латиницата...
иначе по проблема - случват се и такива неща пич - важното е да не се продухваш и да става по-зле...понякога просто се случват...жив човек си все пак - не си машина![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
otkyde razbirash tolkova? ne beshe li devstven...Първоначално написано от SWASTICA
Samo moga da kaja da ne slagash prezarvativa platno po penisa si.
Vse pak kogato svarshvash ne iztrelvash samo edna ili dve kapki,trqbva da ima poveche mqsto,pone moq priqtel ostavq poveche mqsto i mislq,che taka e pravilno.
A zashto ti spada ne znam,no edvali e neshto seriozno.
в началото не е плътно по пениса но в последствие се измества или нещо от сорта.и аз си го мислих това за по голям презерватив.
в последствие ти се измества?Първоначално написано от tata
така като гледам май не си за по-големи![]()
може би незададох мн правилно темата.аз знам че ми спада заради презерватива понеже ми прилепва плътно по пениса нз дали ме разборате или неможете да си го представите но е тшк.пък като цяло аз се чудя защо става така...?!(не го слагам правилно?!) нз
замисляш се прекалено много и си изтегляш кръвта от огромната пишка в мозъка, научи се да не го правиш![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Първоначално написано от SWASTICA
УахахахаххАахахаххАХАхаХ как ли щеше да е фпрума без вас аххахаах
================================
Пич на 99% ти казвам че е от тесен презерватив ... случвало ми се е 2пати и тогава ми стягаше презерватива ........
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
A ti siguren li si, che i se kefish na mackata mnogo? Moje da e rezultat ot mnogo neshta tova, che ti pada, no vse pak az da pitam generalniqt vupros.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ами да харесвам я мога да кажа че я обичам.не ми спада защото не ми харесва секса с нея или нещо от сорта...ами просто по едно време нещо става с презерватива и един вид спирам да усещам....и е напълно прилепнал
За разлика от някои хора, има такива, които преди да тръгнат да правят секс се образоват и сядат да прочетат някоя книжка...Първоначално написано от Bolt_f
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
по време на секс не мисля за други неща.на мен ми пада от презерватива но незнам точно защо вече сигорно за 3-4 пат ще напиша че по не според мен ми е тесен или не го слагам правино
Ami kupi po-shiroki i tunki gumi.
Eating isn't cheating - Arnold
от аптеката ли само мога да ги купя.и например има ли durex само че по големи от нормалните или трябва да са друга марка
Какви си ползвал до момента?
Durex Arouser
Durex Extra Safe
Durex Elite
Тези обаче не са с толкова голяма разлика от стандартния размер презервативи, даже бих казал, че тези са масовите, пак се стига до 52мм диаметър.
В България може би единствените по-широки презервативи на Дюрекс са pleasuremax (56mm).
в повечето пъти до сега съм използвал Durex Extra safe.но вчера си купих някакви по големи и за съжаление след около 20 мин пак презерватива прилепна по пениса.но позитивното е че с другите презервативи нямаше и 20мин и се наебаваше.но като цяло сякаш проблема не е в големината на презервативите а е нещо друго![]()