.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

зашо става така?

с приятелката ми водим полов живот от около 3 месеца и може би 7-8 пати ми се е случвало по време на акта да ми спадне.и немога да си обясня защо става така само мога да предполагам (в случаите когато ми падне презерватива е плътно по пишката ми даже и резервоарчето не си личи)не съм сигорен дали трябва да е точно така и другото за което се сетих е че презерватива може да ми е малак и да ми стяга.ако някои може да ми даде савет или като цяло някаква помощ ще бъда благодарен .ако нещо не сте разбрали питаи те

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не мога да ти дам съвет свързан с описания проблем, но бих могла да те насоча към това да се научиш да пишеш грамотно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU

-

пича е похвално че пише дори на кирилица...правило, което мисля че трябва да се въведе в целия форум, пък грешките са най-малкия козметичен проблем. верно - грозно стои неграмотно написано, но се чете много по-лесно от латиницата...
    иначе по проблема - случват се и такива неща пич - важното е да не се продухваш и да става по-зле...понякога просто се случват...жив човек си все пак - не си машина
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Град
    Sofia

По голам презерватив пробвай

По голам презерватив пробвай

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Явно не си възбуден достатъчно или възбудата е краткотрайна Кажи и да ти духа, ако не стане, тогава може би имаш някакъв проблем с ерекцията, но може и да се дължи и на нервна почва..
    otkyde razbirash tolkova? ne beshe li devstven...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Samo moga da kaja da ne slagash prezarvativa platno po penisa si.
    Vse pak kogato svarshvash ne iztrelvash samo edna ili dve kapki,trqbva da ima poveche mqsto,pone moq priqtel ostavq poveche mqsto i mislq,che taka e pravilno.

A zashto ti spada ne znam,no edvali e neshto seriozno.

в началото не е плътно по пениса но в последствие се измества или нещо от сорта.и аз си го мислих това за по голям презерватив.

Цитирай Първоначално написано от tata
    в началото не е плътно по пениса но в последствие се измества или нещо от сорта.и аз си го мислих това за по голям презерватив.
    в последствие ти се измества?
    така като гледам май не си за по-големи

Цитирай Първоначално написано от eblio
    Цитирай Първоначално написано от tata
    в последствие ти се измества?
    така като гледам май не си за по-големи
    +1

може би незададох мн правилно темата.аз знам че ми спада заради презерватива понеже ми прилепва плътно по пениса нз дали ме разборате или неможете да си го представите но е тшк .пък като цяло аз се чудя защо става така...?!(не го слагам правилно?!) нз

замисляш се прекалено много и си изтегляш кръвта от огромната пишка в мозъка, научи се да не го правиш
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Явно не си възбуден достатъчно или възбудата е краткотрайна Кажи и да ти духа, ако не стане, тогава може би имаш някакъв проблем с ерекцията, но може и да се дължи и на нервна почва..
    Медицина

УахахахаххАахахаххАХАхаХ как ли щеше да е фпрума без вас аххахаах

================================

Пич на 99% ти казвам че е от тесен презерватив ... случвало ми се е 2пати и тогава ми стягаше презерватива ........
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на amatorium
    A ti siguren li si, che i se kefish na mackata mnogo? Moje da e rezultat ot mnogo neshta tova, che ti pada, no vse pak az da pitam generalniqt vupros.
    Eating isn't cheating - Arnold

ами да харесвам я мога да кажа че я обичам. не ми спада защото не ми харесва секса с нея или нещо от сорта...ами просто по едно време нещо става с презерватива и един вид спирам да усещам....и е напълно прилепнал

Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    За разлика от някои хора, има такива, които преди да тръгнат да правят секс се образоват и сядат да прочетат някоя книжка...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    или момичето не те възбужда или просто неможеш с презерватив

Времее да се обединим!

Po vreme na seks da ne mislish za drugi neshta,da ne se pritesnqvash za neshto?

по време на секс не мисля за други неща.на мен ми пада от презерватива но незнам точно защо вече сигорно за 3-4 пат ще напиша че по не според мен ми е тесен или не го слагам правино

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami kupi po-shiroki i tunki gumi.
    Eating isn't cheating - Arnold

от аптеката ли само мога да ги купя.и например има ли durex само че по големи от нормалните или трябва да са друга марка

Какви си ползвал до момента?

Durex Arouser
    Durex Extra Safe
    Durex Elite

Тези обаче не са с толкова голяма разлика от стандартния размер презервативи, даже бих казал, че тези са масовите, пак се стига до 52мм диаметър.

В България може би единствените по-широки презервативи на Дюрекс са pleasuremax (56mm).

в повечето пъти до сега съм използвал Durex Extra safe.но вчера си купих някакви по големи и за съжаление след около 20 мин пак презерватива прилепна по пениса.но позитивното е че с другите презервативи нямаше и 20мин и се наебаваше.но като цяло сякаш проблема не е в големината на презервативите а е нещо друго

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си