- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Използвали ли сте секс играчки...
Що да нямам сили, нали ти ще се трудиш...
Първоначално написано от Crag Hack
Щото ще ти пръсна дупарата...![]()
Mislish li, che shte se nasere kato Milena_Pld?Първоначално написано от Mona_90
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
Не знам като коя ще се насере ,но определено ще разбере какво е анален секс![]()
Чудесно, ама това как ще ме измори мене? По-скоро ти ще си изморена от многото чукане.Първоначално написано от Mona_90
Не ми се спори вече и слагам точка на тази безмислена дискусия.Първоначално написано от Crag Hack
Насира се този, който носи лайна в дупарата. Ама не виждам какво общо има това с темата. Едни и същи глупости се повтарят всеки път, когато се спомене аналния секс.Първоначално написано от amatorium
Не ме изкушавай нали знаеш, че ми е фантазия да ме гледатПървоначално написано от Crag Hack
ама не и по интернет много - рисковано
![]()
Иначе отностно вагиналните топчета - аз имам такива и са много готини. Те служат примерно за да се възбудиш преди да се видиш с любимия. Чакаш го вкъщи и си слагаш топчетата и се получава едно такова готинои после направо го изяждаш с парцалите.
![]()
Ти искаш на живо да правиш спектакъл ли? Само аз ли ще съм публика или ще се събереме агитка?
Ben Wa topkite sa mnogo dobri naistina osobeno za vaginalna stimulaciq. Nishto chudno the_hottie sled kato gi "nosi" napravo da iznasilva ot sex gadjeto posle.
P.S. Na snimkata na avatara da ne si s tqh?![]()
Така като ме гледаш как сексуално гледам може и да ги носяПървоначално написано от amatorium
Не шегувам се
едва ли
ама искам вибриращо яйце с дистанционно. Би било забавно ня някое публично място.
A kakvo mislish za analno biju? S nqkoe hubavo lqtno cvetence primerno.Първоначално написано от the_hottie
![]()
уот из анално бижу?
![]()
![]()
Eto ti malku krasivi primercheta.![]()
харесва мино ми е трудно да го възприема за сега. Харесва ми първото. Напомня ми на едни мои прашки от нежни синджири,които са само за красота рабира се.
Квоо...!?
И това "бижу" ще стои по цял ден ръгнато в гъза.
Баааси майката.
не ми се ще да намирам такава вещ определено, ко ще и от злато да е...
(повръщане)
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ne
е не вярвам да е цял ден. Предполага, че се слага за момента да изненадаш партньораПървоначално написано от Make_Me_Laugh
а каква е разликата между анлано бижу и дилда??? може ли някои да постне снимки и на двете?
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Да беее...
опредлеено това няма да ме изненада приятно..
все едно гъза на пр-ката ми е шампанско и аз го отварям и се чува пльок..
не не това не ме кефи вече![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и какво става като се отвори шампанското?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми тогава спираме да броим и викаме в един глас Честита Нова Година АаауУууууу УухУуууу и то пръска ли пръска шампанскто![]()
![]()
![]()
Am Kafqvo li trea da eПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Не знам, не разбирам в тая сфера.
Питай Милена_плд![]()
Айде стига, че разваляме темата
Аз тия бижута не ги харесвам.
Гледам, че темата е за "играчки", та за всички заинтересовани: тия дни в Плейбой има пръстенче, а една приятелка каза, че можели да се сменят батериите![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)