.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

В компаниите, истинки ли приятели се събирате?

mnogo mi e stranno kak nqkoi hora si imat kompaniq ot 10 4oveka naprimer...vsi4ki li ste priqteli edin na drugi ili tva grupi4ki ot priqteli koito sa re6ili da izlizat zaedno...

Guest
    ООО да у моята компания съм приятел на всички ,но те един на друг едвали меахахха пък и зависи ква фирма сте ООД или ЕОД абе за виси и какви са секретарките ,че от там идват проблемите.
    този път и аз незнаех какво искам да кажа

Град
    София
    ми има и приятели и такива с които искам само да излизам за кеф и да се забавлявам, нищо повече

Love Is All Around

Супер фен
    Град
    Варна
    Мислех си,че сме истински,ама се оказа че яко съм се заблуждавала....
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

И аз съм в същото положение като st1ka

AMI li4no v na66ta kompaniq sme okolo 10 du6i ,no samo 3 sa mi istniski

Приятели сме,да,но сред тези 10 човека си имам най-добри приятели и т са 1-2 максимум...Няма такъв човек,който да има 10 най-добри приятели,а ако има-значи се заблуждава много жестоко....
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Враца
    приятели сме
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

И моята компания е от 10 човека и мога да кажа че всички са истински фр (зависи какво имаш предвид пред "истински" - тва са хората които няма да те предадат и ще са до теб винаги квото и да се случи) А иначе най-добър фр ми е само 1 човек- просто я чувствам по-близка от другите

Ami pri men se polu4i taka 4e predi vreme bqhme 8 4oveka v kompaniqta ni...posle s vremeto edin idva...drug si otiva i taka...dokato edna kompaniq stane postoqnna trqbva mn vreme.E,sega6nata mi kompaniq e ot 5-6 4oveka,no tova ne pre4i da ni e veselo...
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

Нашта компания е от 10-15 4овека. Много сме задружни и се забавляваме винаги обаче най-добрите приятели ти са 1-2

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не..някои от тях са за да има повече хора че да е по-забавно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ежедневната компанийка сме 4 момичета и сме супер добрите приятелки. А когато искаме да излезем да поразнообразим се обаждаме на тоя - оня, познаваме се , можем да лафим да се кефим и т.н , но все пак не всички са чак такива приятели.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз пък си нямам компания,а просто няколко човека,които са ми наистина близки и си излизам с тях.

Ние сме 6 човека и се познаваме почти от прохождане
    we give it all.

Град
    По гетата...
    Нема такъв филм като приятели. Има само познати. Слезте на земята

Като знам ние как излизаме...като се събереме повече народ,да приятели сме,аама просто няма как всичките да сме си адски добрите приятели и т.н. ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си