.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

кола маска в областа на бикините?

Ами не съм сигурна, че мястото на темата е тук, но ако не е за тук сори Та искам да попитам дали си махате космите в областа на бикините с кола маска - и ако си ги махате с кола маска и не ходите на козметик, а сами ги махате кажете каква кола маска използвате(и колко струва) и ще премахне ли дебели и упорити косъмчета??Моля ви помогнете ми че ми втръсна с тва бръснене дето за 2 дена и вече са пораснали, а и идва лято няма да ги махам всеки ден .Предварително ви благодаря от сърце за помоща

ami az li4no hodq na kozmeti4ka i sam mn dovolna
    parvo kosam4etata iztanqha i voro postepenno nqkoi iz4eznaha ;]
    a za doma6na kolamaska ne sam probvala a i dostat4no boli 4e da si go pri4inqvam sama po dobre nqkoi drug da me ma4i

Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    ami az li4no hodq na kozmeti4ka i sam mn dovolna
    parvo kosam4etata iztanqha i voro postepenno nqkoi iz4eznaha ;]
    a za doma6na kolamaska ne sam probvala a i dostat4no boli 4e da si go pri4inqvam sama po dobre nqkoi drug da me ma4i
    Е мен първо, че ме е много срам на козметик и второ че някъкси толкова много ме е срам че не мога а и аз искам сама да си ги махам-но все пак дано някой друг да ми каже каква кола маска да си купя

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    V oblasta na triagalnika iskash da kajesh,a ne bikinite te nqmat kosmi
    Inache kakvo se pretisnqvash otidi v magazina na shtanda s takiva maski,i vij na koq pieshe,che e za oblasta na triagalnika,kupi si q i sledvai instrukciite Ne vqrvam da e neshto slojno.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    V oblasta na triagalnika iskash da kajesh,a ne bikinite te nqmat kosmi
    Inache kakvo se pretisnqvash otidi v magazina na shtanda s takiva maski,i vij na koq pieshe,che e za oblasta na triagalnika,kupi si q i sledvai instrukciite Ne vqrvam da e neshto slojno.
    Ами нз аз искам някой който е пробвал за да си взема равилната, а не сама като си избирам да взема някой боклук, който да не ми върши работа

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми аз мога да ти кава със сигурност какво да не си взимаш ,че не върши работа и това е студента кола маска на Veet маи се води за чувствителна кожа
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    ми аз мога да ти кава със сигурност какво да не си взимаш ,че не върши работа и това е студента кола маска на Veet маи се води за чувствителна кожа
    Aми и аз исках да си взема,но вече се поразрових и видях, че доста хора се оплакват от нея-а и добрече разбрах, че не е хубава за да не се набутвам 7-8 лева - одеве четах за някъква обикновена кола маска Сара, която е 1.50 ,но доста жени бяха писали, че са се обезкосмявали "там долу" с нея.Така, че мисля да я пробвам ама като ми свърши цикъла -ако има още някой който да е доволен от нея или от друга да каже

Ами немога да ти дам съвет ,но наистина не взимай на Veet аз съм пробвала и не върши работа.......

Не е ли Кара тази кола маска? Ползвала съм я, добра е.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Няма лошо да си правиш кола маска сама, но трябва да си от по-сръчните и да не те е страх да си причиняваш болка... щото лепя аз, ама не събирам смелост да дръпна. Затова ходя на козметик... след 2-3 път вече няма да те е срам. За десетина минути работа. :Р
    Ползвала съм всякакви глупости - Вийт, няква по левче, Личия (??), не знам кво, ама с две леви ръце никва работа не свърших, само се омазах като прасе.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не е ли Кара тази кола маска? Ползвала съм я, добра е.
    Ами то има две които са на един производител-Кара и Сара-кара е на лентички, а сара е течна-а ти тази кара за интимните части ли си я използвала?

za da ne pravq nova tema 6te popitam tuk (IZVINQVAM SE 4E NE OTGOVARQM PO TEMATA NA AVTORKATA) - ako ida v magazina kakvo da kaja lenti4ki za intimnata zona li kvo? mislq da probvam s lenti ama nz help pls

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    za da ne pravq nova tema 6te popitam tuk (IZVINQVAM SE 4E NE OTGOVARQM PO TEMATA NA AVTORKATA) - ako ida v magazina kakvo da kaja lenti4ki za intimnata zona li kvo? mislq da probvam s lenti ama nz help pls
    Ами да това кажи-чесно да ти кажа днес четах, че течната кола маска е по подходяща за премахване на по дебели косъмчета на интимните части!А ако искаш да пробваш с лентички мога да ти кажа едни евтини-на Кара са (български са) и струват 1лв. и са доста лентички-но според мен няма да стане с обикновени лентички-само не си взимай Вийт лентички, защото доста хора се оплакват от тях, а уж струват по 7-8 лева, но са боклуци

За Вийт съм съгласна, че не стават - едно, че остават и косми, и кола маска, второ, че боли повече от нормалното. Аз съм ползвала и Лучия (мисля, че така се чете) и те ми харесаха. Сега действам с епилатора, като по срамните устни си действам пак със самобръсначка. Обаче не те съветвам първия път да си ги махаш сама - щом до сеа си се бръснала, косъмчетата са станали доста дебели и наистина доста ще боли. Аз първите няколко пъти ходих при козметичка - да, голям срам е в началото, но все пак на жената това й и работата, не вижда за пръв път женски гениталии, ако мога така да се изразя.

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Ами да това кажи-чесно да ти кажа днес четах, че течната кола маска е по подходяща за премахване на по дебели косъмчета на интимните части!А ако искаш да пробваш с лентички мога да ти кажа едни евтини-на Кара са (български са) и струват 1лв. и са доста лентички-но според мен няма да стане с обикновени лентички-само не си взимай Вийт лентички, защото доста хора се оплакват от тях, а уж струват по 7-8 лева, но са боклуци
    да аз ползвам течна кола маска ии не боли толкова свиква се

bqh probvala kola maska Kara i ne stiga 4e se izgorih ama i baq se omazah probvah na krakata i sled petiq pat gore dolu uspqh da se spravq ama ne si zaslujavat makite..a ina4e za triagalnika ti kazah moeto mnenie ;]

Лично аз си обезкосмявам тази зона с епилатор.Вярно е че пърият път боли , но с времето се свиква.
    Според мен епилатора е по-добрият вариат от кола маската, защото е лесно приложим в домашни условия и става по-чисто и по-бързо с него.

Цитирай Първоначално написано от one_love
    Лично аз си обезкосмявам тази зона с епилатор.Вярно е че пърият път боли , но с времето се свиква.
    Според мен епилатора е по-добрият вариат от кола маската, защото е лесно приложим в домашни условия и става по-чисто и по-бързо с него.

Това е ебати геройството...веднъж се прищипах с епилатор на крака, щях да пукна от болка. Представям си как ще боли на друго място...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

AБе аз си взех кола маска от 1.50 (Сара - течна) и сега си направих кола маска там Е вярно 2 часа се занимавах(защото са ми доста дебели косъмчетата) обаче си струва болката

Искам да попитам още едно нещо свързано с кола маската-някой използвал ли е кола маска Taky за интимните части и ако е използавл колко струва?Искам да я пробвам, защото е направена за по лесна употреба

Здрасти, въпосната кола маска Таку, за която питаш струва 13 лева.Тъкмо се каня да я ползвам.За резултата ще пиша, разбира се ако съм жива

Значи си се справила- браво.. Аз да те попитам.. боля ли те много? Ииии поради каква причина ти е отнело толкова време... надявам се да споделиш?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не само ме боля, даже кожата си свалих и взех едно кардинално решение - с епилатор и с него беше мъка, но кво да се прави " трай бабо за хубост", сега като се появят отново тогава ще ги махам с колата маска.Смятам, че тази Таки ролон е за по - дълги и вече се махани професионално или с епилатор.Ако досега само сте ползвали самобръсначка в областта на бекините - не става.След като пробвам пак ще пиша за резултата от Таку ролон.Ако някой знае нещо повече за тази каля маскя Таку ролон, да пише , ще бъда много благодарна.Честно казана сьм новак в тази област.Чао

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Значи си се справила- браво.. Аз да те попитам.. боля ли те много? Ииии поради каква причина ти е отнело толкова време... надявам се да споделиш?
    Справих се бавно, защото космите бяха доооооооста дебели и ги правих на малки участъци малко по малко-и аз си мислих, че няма да се справя толкова бавно, но поне се справих А за тази кола мска таки дето струва 13 лева-по добре за тези 13 лева козметик да те оправи Аз лично ако имах 13 лева бих отишла на козметик вместо да се мъча сама!

awe da vzema i az da probvam za6toto mi omruzna i na men na 2 dena da se brusna 6te gi probvam tezi na sara za6toto mn 6te me e sram da hodq na kozmetik a puk s epilatora ne smeq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си