- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кола маска в областа на бикините?
Ами не съм сигурна, че мястото на темата е тук, но ако не е за тук сориТа искам да попитам дали си махате космите в областа на бикините с кола маска - и ако си ги махате с кола маска и не ходите на козметик, а сами ги махате кажете каква кола маска използвате(и колко струва) и ще премахне ли дебели и упорити косъмчета??Моля ви помогнете ми че ми втръсна с тва бръснене дето за 2 дена и вече са пораснали, а и идва лято няма да ги махам всеки ден
.Предварително ви благодаря от сърце за помоща
![]()
Е мен първо, че ме е много срам на козметик и второ че някъкси толкова много ме е срам че не мога а и аз искам сама да си ги махам-но все пак дано някой друг да ми каже каква кола маска да си купяПървоначално написано от Enjoy_yourself
![]()
V oblasta na triagalnika iskash da kajesh,a ne bikinite te nqmat kosmi![]()
Inache kakvo se pretisnqvash otidi v magazina na shtanda s takiva maski,i vij na koq pieshe,che e za oblasta na triagalnika,kupi si q i sledvai instrukciiteNe vqrvam da e neshto slojno.
Ами нз аз искам някой който е пробвал за да си взема равилната, а не сама като си избирам да взема някой боклук, който да не ми върши работаПървоначално написано от hooliganka89
![]()
ми аз мога да ти кава със сигурност какво да не си взимаш ,че не върши работа и това е студента кола маска на Veet маи се води за чувствителна кожа![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Aми и аз исках да си взема,но вече се поразрових и видях, че доста хора се оплакват от нея-а и добрече разбрах, че не е хубава за да не се набутвам 7-8 леваПървоначално написано от Water_lili
- одеве четах за някъква обикновена кола маска Сара, която е 1.50 ,но доста жени бяха писали, че са се обезкосмявали "там долу" с нея.Така, че мисля да я пробвам ама като ми свърши цикъла
-ако има още някой който да е доволен от нея или от друга да каже
![]()
Ами немога да ти дам съвет ,но наистина не взимай на Veet аз съм пробвала и не върши работа.......![]()
Не е ли Кара тази кола маска?Ползвала съм я, добра е.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Няма лошо да си правиш кола маска сама, но трябва да си от по-сръчните и да не те е страх да си причиняваш болка... щото лепя аз, ама не събирам смелост да дръпна.Затова ходя на козметик... след 2-3 път вече няма да те е срам. За десетина минути работа. :Р
Ползвала съм всякакви глупости - Вийт, няква по левче, Личия (??), не знам кво, ама с две леви ръце никва работа не свърших, само се омазах като прасе.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами то има две които са на един производител-Кара и Сара-кара е на лентички, а сара е течна-а ти тази кара за интимните части ли си я използвала?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
za da ne pravq nova tema 6te popitam tuk (IZVINQVAM SE 4E NE OTGOVARQM PO TEMATA NA AVTORKATA) - ako ida v magazina kakvo da kaja lenti4ki za intimnata zona li kvo?mislq da probvam s lenti ama nz help pls
![]()
![]()
![]()
Ами да това кажи-чесно да ти кажа днес четах, че течната кола маска е по подходяща за премахване на по дебели косъмчета на интимните части!А ако искаш да пробваш с лентички мога да ти кажа едни евтини-на Кара са (български са) и струват 1лв. и са доста лентички-но според мен няма да стане с обикновени лентички-само не си взимай Вийт лентички, защото доста хора се оплакват от тях, а уж струват по 7-8 лева, но са боклуциПървоначално написано от great_mari
![]()
За Вийт съм съгласна, че не стават - едно, че остават и косми, и кола маска, второ, че боли повече от нормалното. Аз съм ползвала и Лучия (мисля, че така се чете) и те ми харесаха. Сега действам с епилатора, като по срамните устни си действам пак със самобръсначка. Обаче не те съветвам първия път да си ги махаш сама - щом до сеа си се бръснала, косъмчетата са станали доста дебели и наистина доста ще боли. Аз първите няколко пъти ходих при козметичка - да, голям срам е в началото, но все пак на жената това й и работата, не вижда за пръв път женски гениталии, ако мога така да се изразя.
даПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
аз ползвам течна кола маска ии не боли толкова свиква се
![]()
Първоначално написано от one_love
![]()
Това е ебати геройството...веднъж се прищипах с епилатор на крака, щях да пукна от болка. Представям си как ще боли на друго място...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
AБе аз си взех кола маска от 1.50 (Сара - течна) и сега си направих кола маска тамЕ вярно 2 часа се занимавах(защото са ми доста дебели косъмчетата) обаче си струва болката
![]()
Искам да попитам още едно нещо свързано с кола маската-някой използвал ли е кола маска Taky за интимните части и ако е използавл колко струва?Искам да я пробвам, защото е направена за по лесна употреба![]()
Здрасти, въпосната кола маска Таку, за която питаш струва 13 лева.Тъкмо се каня да я ползвам.За резултата ще пиша, разбира се ако съм жива![]()
Не само ме боля, даже кожата си свалих и взех едно кардинално решение - с епилатор и с него беше мъка, но кво да се прави " трай бабо за хубост", сега като се появят отново тогава ще ги махам с колата маска.Смятам, че тази Таки ролон е за по - дълги и вече се махани професионално или с епилатор.Ако досега само сте ползвали самобръсначка в областта на бекините - не става.След като пробвам пак ще пиша за резултата от Таку ролон.Ако някой знае нещо повече за тази каля маскя Таку ролон, да пише , ще бъда много благодарна.Честно казана сьм новак в тази област.Чао![]()
Справих се бавно, защото космите бяха доооооооста дебели и ги правих на малки участъци малко по малко-и аз си мислих, че няма да се справя толкова бавно, но поне се справихПървоначално написано от varnen4e
А за тази кола мска таки дето струва 13 лева-по добре за тези 13 лева козметик да те оправи
Аз лично ако имах 13 лева бих отишла на козметик вместо да се мъча сама!
awe da vzema i az da probvam za6toto mi omruzna i na men na 2 dena da se brusna6te gi probvam tezi na sara za6toto mn 6te me e sram da hodq na kozmetik a puk s epilatora ne smeq
![]()