.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Няма грозен човек...има НЕПОДЪРЖАН човек .
    Не съм съгласен
    И аз..
    Ти колкото и да се поддържаш,как се заличават
    грозен нос,малки устни етц...??

Мега фен Аватара на EarthShaker
    абе има толкова коне дето се мислят за красиви и са нахакани... ти тръгна се пристеняяш... сигурен съм, че си готина

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Първо - всичко може да се коригира,посъветвай се със специалисти(фризьор,гримьр ,козметик и т.н.).
    Второ - повярвай ми,че не всички гледат само външната красотата.Аз лично мойе много да харесам някой като визия,ама като не знае как да се държи и като не знае устата му кога да спре... И обратното - влюбвала съм се в човек,който когато видях за пръв път ме отвръщаваше...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Re: Как да се примиря с мисълта,че съм...

Цитирай Първоначално написано от nekfa_tam
    Как да се примиря,че съм...грозна

Аз съм момиче на 16 години..и не съм особено хубава.До сега не го осъзнавах,но сега вече знам-грозна съм!И си го признавам!Но не мога да го осъзная.Не става с гримове,сенки,пудра,спирал и т.н. Просто не става.Дори и като се гримирам не съм хубава!Какво да направя за да го осъзная??? Просто не мога да се примиря с този факт
    Дайте ми съвет,моля ви.

Темата не е за този раздел.
    By Nejno.
    е са да не си като жанис жоплин ебаси (хихикане)

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Няма грозен човек...има НЕПОДЪРЖАН човек .
    Не съм съгласен
    И аз..
    Ти колкото и да се поддържаш,как се заличават
    грозен нос,малки устни етц...??
    Да и аз съм съгласна...Но все пак живеем в 21 век, хората са измислили решение -с пластичната хирургия, с фитнес и хранителен режим, с подходящи дрехи и грим - и най-грозните могат да се поразхубавят.Нали сте гледали "Пълна промяна".....
    И все пак и самочувстието играе голяма роля - ако човек сам не се харесва и се коплексира от себе си, няма как другите да го харесват....

За авторката - сигурно не би пуснала снимка, но поне можеш да ни опишеш какво точно не харесваш в себе си, за да можем да ти дадем по-конкретни съвети...Както някой каза, всичко по някакъв начин се уравновесява - ако нямаш хубав бюст, то сигурно имаш хубави зъби или нещо такова. Налегни на положителното! Сигурна съм, че имаш все нещо!!!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

пф абе вие пък се оляхте с тия гримове
    тръгнахте да и правите констатации за пълна промяна, без дори да сте я видяли..

а мацката може би страда от липса на самочувствие.. и като се гледа в огледалото да си мисли, че е грозна

според мене си е супер яката мацка, само дето просто е може да се хареса

тва с възрастта изчезва принципно

п.п. мацка, не си грозна не им се връзвай..... те просто не могат да проумеят факта, че си една невръстна тийнейджърка чалгарка, която се мъчи да се хареса, като се погледне в огледалото..

не се притеснявай. екстра си си.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

п.п. мацка, не си грозна не им се връзвай..... те просто не могат да проумеят факта, че си една невръстна тийнейджърка чалгарка, която се мъчи да се хареса, като се погледне в огледалото..

Ти пък много и помагаш. Ние не сме я видяли и затова говорим общи неща и я караме да ни каже, къде точно е проблема. А ти как направи генералния извод, че е супер и че просто стада от липса на самочувстие?? Трябва да е наистина отчаяна, за да пише тук, никой не се харесва напълно, ама колко са чак толкова комплексирани....?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

НЯМА грозни хора на този свят. Всеки си има недостатъци.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

Ти пък много и помагаш. Ние не сме я видяли и затова говорим общи неща и я караме да ни каже, къде точно е проблема. А ти как направи генералния извод, че е супер и че просто стада от липса на самочувстие?? Трябва да е наистина отчаяна, за да пише тук, никой не се харесва напълно, ама колко са чак толкова комплексирани....?
    da beee i opredeleno teenproblem she i pomogne
    zermiiiii

p.p. syjalqvam za latinicata

Nqma grozni hora

НЕ СЕ ГЛЕДАЙ В ОГЛЕДАЛОТО. :P

Супер фен Аватара на Qnchety
    Дай пик!

Хайде бе девойче, снимка чакаме!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Не вярвам да пусне снимка...

Слушай аз кво щи кажа /имам личен опит в тия мании/!!! Преди и аз си виках тъй- Грозна съм! Тъпа съм! Никой не ме харесва!!! Обаче глей ся кво става!!! На една екскурзия се бяхме събрали сао момичета и дъръ-бъръ аз по едно време ревнах, щот бях до там стигнала че животът ми се виждаше безсмислен! /смятай за кво става въпрос- /. Та една съученичка ми вика: " Я не се излагай!!! Много даже си си хубава! Само трябва да си го повтаряш постоянно!!! Щото 100 пъти изречена една лъжа става истина!!!" ...Та тъй почнах аз да си викам " Хубава съм " и т.н. и взех да харесвам отражението си в огледалото... Даже оня ден срещнах една приятелка, с която не се бяхме виждали от мн отдавна и тя ми вика " Много си се разхубавила" и т.н. Та тва, което и аз искам да кажа е : СПРИ ДА СИ ВНУШАВАШ, ЧЕ СИ ГРОЗНА!!!!, и ще видиш как живота ти ще поеме в съвсем различна посока!!! Успех!!!

are stuga veche... vseki ima nqkakuv char !!! ne moga da te razbera kvo se oplakvash che si grozna mi zamisli se che ima hora mn po zle ot teb primerno nqmat dom jiveqt na ulicata imat nqkakvo uvrejdane.. i az sam grozna no pone ne se oplakvam a se priemam takava kakvato sum a puk i grimovete mogat da te te prevurnat ot groznoto patence v krasiq lebed
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

kakto kazvat v po gornite mneniq vsichko e do vutreshna naglasa
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    I az iskam snimka,trqbva da te vidim za da izkazvame mnenie vse pak,no ne mislq,4e si grozna

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Хмм... продължавайте да си чакате снимката... Ениуей, на кой ли му пука ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си