- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Майкъл Джексъна на Кроасаните
1. Изтъркаха се тези 'бисери' до безкрайност. Интересни са първите няколко пъти, когато се повторят, след това става откровено тъпо.
2. Еми как няма да ги гаврят бе...как някакъв селски келеш ще ми става айдъл?? В предаването видях хора, струва ми се абсолютно лишени от каквато и да било способност да се самооценят...Някои сигурно отиваха с чистото съзнание да се изложат, други си вярваха като гледам..
3. Който не може да пее - да не се явява по такива предавания, който не знае английски - да не се опитва да пее на този език! (Отварям скоба, че тук не става дума за хора, които имат потенциал, но нямат качествено музикално образование или са прекалено млади още.)
Преди да се явят всички са били наясно с отговорността, която поемат с явяването си, знаели са, че ако се изложат ще предизвикат всенароден смях.... и сега ще си търпят последствията.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
В началото си беше шоуто и ебати смеха,после всичко се изтърка.
Да,правят си як ташак с човека,а това си е чио нечовешката гавра,при положение,че не е добре психически.
Да,от една страна е тъпо,защото някои отиват,за да се изложат,а други си вярват.Наистина никой не може да си поставя сам оценка.
И все пак,гадно постъпиха.
pove4e nikoga nqma da qm kroasani ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Аз само му броя удранията по врата... Голям мазохист...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
и аз се опитах .. ама загубих бройката по едно времеПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
аз пак ще кажа...
Гръмнете се.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Какъв ви е проблема?Те си качват рейтинга, а момчето се радва.И двете страни са доволни.
Отврат!Как само се гаврят с него и с онази дето пееше "Кен ли"
Абе то и самите хора са си глупави защото за мен очевидно те не разбират че се гаврят с тях![]()
Не знам, обаче няма да е лошо.Първоначално написано от evi_vd
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Funky Fresh
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...