- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо се чувствам толкова тъпааааа
Aз не излизам,обаче понякога на някое контролно изплесвам и не мога да се концентрирам.Не,че не го знам...Аз по математика и БЕЛ изкарах високи резултати.По БЕЛ-89т ,а по математика-74 и пак съм прецакана,защото не ми стига по една точка...Вчера питах мама дали е доволна от мен и тя:"Ми много даже,ама ме дразни това,че понякога изплесваш"Първоначално написано от Sam90'
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Благодаря ти.Първоначално написано от nia _ivanova
Мюзикълът наистина е прекрасен, но, за съжаление, има ужасен край.
Бтв, аз познавам една Ния Иванова, кажи ми колко сестри имаш, само да не са 2, че ще те убия!.. :P Но по-добре на личен, не е хубаво да флуудим по темата - ще бъде неприятно на авторката, а и е против правилата.![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
ti si belejkarka takiva hora me nervqtsamo za ocenkite si ne za nau4enoto a to 6te ti trqbva posle kakvo radvai se za brat4edka si momi4eto e kusmetliika a i ako ne u4i prosto e sus slohova pamet slu6a v 4asovete i taka zapomnq mojebi zaradi tova i az sum s sluhova pamet ama ustata mi ne se zatvarq i zaradi tva sm mejdu dobra i mnogodobra u4eni4ka ponqkoga i otli4na :P taka 4e da ne ti puka
![]()
![]()
Аз не се забавлявам в забутани кръчми аз говоря че поне малко време трябва да отделя на приятелите сиПървоначално написано от ThunderGoddess
Не казвай на другите хора "трябва" - тя знае много добре за себе си, както и всеки друг човек какво на нея й "трябва" и какво не. Всеки живее, както си иска![]()
Memento moriendum esse!
И аз се класирах на състезанията по Бел и Математика, но пак съм си тъпа...нали ме виждатечовек дори и да изкарва не чак толкова добри оценки, по-важно е това да умее да се справя с нещата и проблемите в живота..моля те, не избивай комплекси и цени това, което имаш
![]()
абе я shut up!Първоначално написано от Rofl4e
отде знаеш, че момичето е зубърка?! може да има фотографска памет
![]()
Не съм зубърка!!!Нямам нищо общо със зубаритеПървоначално написано от Emo Doll
Имам силна памет,но никога не съм преписвала,тоест оценките ми са реални.Не знам при нея какви са...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
\Първоначално написано от the sad girl
verno si e
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
spoko az sym nai tupiq f semeistvoto .. smisul tkf ne sym tup no me marzi da u4a.... si4kite mi bratov4etki imat.. 6 ci samo... govorq 4e te sa 9-10 klas.. ednata daje polu4i stipendiq..! ama iskam da imam svobodno vreme ot kolkoto da kisna kakto predi spr mnogo vreme pred u4ebnicite..![]()
Hm ! "Az sum nai-umnata v klasa , no tova ne mi e dostatuchno!" Sama li stigna do tozi izvod ili i drugi hora smqtat taka ?![]()
То си личи кой е най-умен от класа - който има най-много знания. Не казвам оценки, а знания. И не ми излизайте с контрааргумента, че имало много умни хора, които ги мързяло да учат. Това ги прави идиоти, защото те не разбират, че от ученето зависи бъдещето им. От всички животни в училище две са най-тъпите - зубърите - защото те учат наизуст и нищо не запомнят и тези, които знаят, че могат, но не се реализират защото не учат.Първоначално написано от dark_sw
Memento moriendum esse!
напълно съм съгласна с мнението ти!!!Първоначално написано от ThunderGoddess
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
+1Първоначално написано от dark_sw
Не мисля,че като имамаш хубави оценки си мн умен,гледайте ме мене-не съм завършвала с по-ниска оценка от 6 ама никой не е казал,че съм мис умница. Казват ми ,че съм интелигентна и остроумна ама хич не ми пука. Не уча по цял ден и нощ и пак съм си добре,като зубриш по десет часа какво ще научиш? Нищо,ест. Прочиташ си веднъж или два пъти урока и каквото си запомнила тфа е. Когато някой ти говори ти помниш това,което ти казва,не ти го повтаря 5 пъти,нали? Същата работа. Според мен избиваш някакви олигофренски комплекси и това е отвратително,на твое място бих се радвала за братовчедка,бих отишла някъде с приятели и бих се разсеяла. Колкото повече мислиш за нещо толкова повече се притесняваш. Живей си живота,защото утре може да те няма!![]()
това мнение с многоточието е поправяно и преди наистина е имало някво мнение в него /егати изказванетоПървоначално написано от H8_mE
/
като имаш добри оценки к'во ти пука, че нейните са МАЛКО по-добри?!
И защо трябва да се сравняваш с другите? ти тряя да бъдеш себе си, а не да гледаш другите!
п.с.: не може винаги да имаш добри оценки![]()
Боже...!!!! ма кви са тия глупости???? Вместо да се радваш,че и двете имате хубави оценки ти завиждаш! Освен това тя може да преувеличава
И аз съм отличничка в класа,но има друго момиче,което знае повече и от мен и аз какво?Да взема да се чувствам тъпа заради това! Да бе! Я се стегни!
Ами и аз имам хубави оценки и аз се класирах по БЕЛ и физика, ама какво от това?Не се комплексирай заради някакви олимпиади.Ти си учи и си имай хубави оценки.Що гледаш другите?Не може всички да са еднакви.
Ами, мила, съветвам те да не се измъчваш да назубриш уроците, а да вложиш логика и творчество. Аз например миналия месец видях, че момиче от класа ми нещо взе да се издига по география и история, а аз западах... Мислих, мислих и измислих, че трябва да си го наложа. (Започнах с по-"странична" работа - заради географията извадих няколко статии от нета, понеже там целият клас обсъжда и въобще в часовете е много яко.)
И в действителност успях и пак се утвърдих и станах по-активна и от преди упадъка. При това не с толкова учене. А и поне с правописа ти нямаш проблеми - постът ти е написан отлично (не съм гледала за грешки, ама от първите няколко реда...). И стига се сравнява с тая твоя братовчедка! Ще видиш, че като си я избиеш от тиквата, макар и в началото да учиш бавно и дълго, постепенно ще станеш абсолютно самостоятелна и ще гледаш само себе си.![]()
След време като пораснеш учене ли ? Ще научиш кафетата за 1 година и няма да ти дойде въобще на акъла , че имаш за учене !Ако си 5-6 клас няма смисъл да учиш важното е да се учи 7 и 8 клас и след като влезнеш в гимназия да учиш чак 12 клас !
![]()
Някой май не е чувал за матури..?Първоначално написано от NightGuardian
The Spark