.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ами, може би наистина си тъпа. Това дали ще учиш, си зависи само от теб. Ти сама си избираш, дали ще се развиваш интелектуално и в какви аспекти ще го правиш. Но ти явно предпочиташ да си губиш времето с дружките по кафетата и по улиците. Поздравления
    Aз не излизам,обаче понякога на някое контролно изплесвам и не мога да се концентрирам.Не,че не го знам...Аз по математика и БЕЛ изкарах високи резултати.По БЕЛ-89т ,а по математика-74 и пак съм прецакана,защото не ми стига по една точка...Вчера питах мама дали е доволна от мен и тя:"Ми много даже,ама ме дразни това,че понякога изплесваш"
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Re: Защо се чувствам толкова тъпааааа

Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    ТЪПО е да се сравняваш с нея. А ти очевидно не си тъпа: все пак, за да си най-умната в класа си и да изкарваш добри оценки се изисква ум, нали? Ти имаш знанията, имаш и оценките... какъв тогава ти е проблема? Може би те е яд, че тя без да полага такива усилия, постига същото? Ем... ще трябва да свикнеш, защото такива хора има много.
    не му е тука мястото,но мн те уважавам за песента от филма Коса браво!!!!! :P правиш голямо впечатление!! :P
    Благодаря ти. Мюзикълът наистина е прекрасен, но, за съжаление, има ужасен край.
    Бтв, аз познавам една Ния Иванова, кажи ми колко сестри имаш, само да не са 2, че ще те убия!.. :P Но по-добре на личен, не е хубаво да флуудим по темата - ще бъде неприятно на авторката, а и е против правилата.

Град
    СофиЯ
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

ti si belejkarka takiva hora me nervqt samo za ocenkite si ne za nau4enoto a to 6te ti trqbva posle kakvo radvai se za brat4edka si momi4eto e kusmetliika a i ako ne u4i prosto e sus slohova pamet slu6a v 4asovete i taka zapomnq mojebi zaradi tova i az sum s sluhova pamet ama ustata mi ne se zatvarq i zaradi tva sm mejdu dobra i mnogodobra u4eni4ka ponqkoga i otli4na :P taka 4e da ne ti puka

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Ти не си ли чувала тази дума 'Забавления' или пък думата 'Купон'
    На някои хора им доставя удоволствие да трупат нови знания и да научават нови неща. Това, че ти предпочиташ да си губиш времето, забутана в някоя кръчма, консумираща алкохол, тровеща здравето си е само един от начините за забавление, който е доста субективен. Лично аз го намирам за отблъскващ и не ми е никак весело
    Аз не се забавлявам в забутани кръчми аз говоря че поне малко време трябва да отделя на приятелите си

Не казвай на другите хора "трябва" - тя знае много добре за себе си, както и всеки друг човек какво на нея й "трябва" и какво не. Всеки живее, както си иска
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    И аз се класирах на състезанията по Бел и Математика, но пак съм си тъпа...нали ме виждате човек дори и да изкарва не чак толкова добри оценки, по-важно е това да умее да се справя с нещата и проблемите в живота..моля те, не избивай комплекси и цени това, което имаш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Kompleksirana zubarka kakvo gleda6 dr gledai sebe si.. !!! btw vinagi sam mrazila takiva kato teb zubari zavijda6ti na nqkoi koito ne u4i a ima po visoki otcenki ot nego!!
    абе я shut up! отде знаеш, че момичето е зубърка?! може да има фотографска памет

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Kompleksirana zubarka kakvo gleda6 dr gledai sebe si.. !!! btw vinagi sam mrazila takiva kato teb zubari zavijda6ti na nqkoi koito ne u4i a ima po visoki otcenki ot nego!!
    абе я shut up! отде знаеш, че момичето е зубърка?! може да има фотографска памет
    Не съм зубърка!!!Нямам нищо общо със зубарите Имам силна памет,но никога не съм преписвала,тоест оценките ми са реални.Не знам при нея какви са...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Re: Защо се чувствам толкова тъпааааа

Цитирай Първоначално написано от the sad girl
    Ne se pritesnqvaj 4e tq ima po visoki ocenki ot teb. Ne vsi4ki sme hiper ymni, nali taka. Vajnoto e 4e tvoite ocenki sa6to sa dostata4no dobri i nqma ot kakvo da se sramyva6 i da se 4yvstva6 tapa. Prodaljavaj da y4i6, rezyltatite 6te dojdat sami, a 6tom tq kazva 4e ne y4i i nejnite sigyrno 6te se ponijat spox
    \
    verno si e
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

spoko az sym nai tupiq f semeistvoto .. smisul tkf ne sym tup no me marzi da u4a.... si4kite mi bratov4etki imat.. 6 ci samo... govorq 4e te sa 9-10 klas.. ednata daje polu4i stipendiq..! ama iskam da imam svobodno vreme ot kolkoto da kisna kakto predi spr mnogo vreme pred u4ebnicite..

Hm ! "Az sum nai-umnata v klasa , no tova ne mi e dostatuchno!" Sama li stigna do tozi izvod ili i drugi hora smqtat taka ?

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Hm ! "Az sum nai-umnata v klasa , no tova ne mi e dostatuchno!" Sama li stigna do tozi izvod ili i drugi hora smqtat taka ?
    То си личи кой е най-умен от класа - който има най-много знания. Не казвам оценки, а знания. И не ми излизайте с контрааргумента, че имало много умни хора, които ги мързяло да учат. Това ги прави идиоти, защото те не разбират, че от ученето зависи бъдещето им. От всички животни в училище две са най-тъпите - зубърите - защото те учат наизуст и нищо не запомнят и тези, които знаят, че могат, но не се реализират защото не учат.
    Memento moriendum esse!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    То си личи кой е най-умен от класа - който има най-много знания. Не казвам оценки, а знания. И не ми излизайте с контрааргумента, че имало много умни хора, които ги мързяло да учат. Това ги прави идиоти, защото те не разбират, че от ученето зависи бъдещето им. От всички животни в училище две са най-тъпите - зубърите - защото те учат наизуст и нищо не запомнят и тези, които знаят, че могат, но не се реализират защото не учат.
    напълно съм съгласна с мнението ти!!!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Град
    Where streets have no name
    +1
    Не мисля,че като имамаш хубави оценки си мн умен,гледайте ме мене-не съм завършвала с по-ниска оценка от 6 ама никой не е казал,че съм мис умница. Казват ми ,че съм интелигентна и остроумна ама хич не ми пука. Не уча по цял ден и нощ и пак съм си добре,като зубриш по десет часа какво ще научиш? Нищо,ест. Прочиташ си веднъж или два пъти урока и каквото си запомнила тфа е. Когато някой ти говори ти помниш това,което ти казва,не ти го повтаря 5 пъти,нали? Същата работа. Според мен избиваш някакви олигофренски комплекси и това е отвратително,на твое място бих се радвала за братовчедка,бих отишла някъде с приятели и бих се разсеяла. Колкото повече мислиш за нещо толкова повече се притесняваш. Живей си живота,защото утре може да те няма!

............
    Ауе ти много умни мнения даваш по въпроса!Край реших вече ,че каквито и въпроси да имам винаги ще се обръщам към теб за отговори и съвети!Просто шапка ти свалям - Евала ти праим!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    ............
    Ауе ти много умни мнения даваш по въпроса!Край реших вече ,че каквито и въпроси да имам винаги ще се обръщам към теб за отговори и съвети!Просто шапка ти свалям - Евала ти праим!
    това мнение с многоточието е поправяно и преди наистина е имало някво мнение в него /егати изказването /

Град
    София
    като имаш добри оценки к'во ти пука, че нейните са МАЛКО по-добри?!
    И защо трябва да се сравняваш с другите? ти тряя да бъдеш себе си, а не да гледаш другите!

п.с.: не може винаги да имаш добри оценки

Боже...!!!! ма кви са тия глупости???? Вместо да се радваш,че и двете имате хубави оценки ти завиждаш! Освен това тя може да преувеличава
    И аз съм отличничка в класа,но има друго момиче,което знае повече и от мен и аз какво? Да взема да се чувствам тъпа заради това! Да бе! Я се стегни!

Ами и аз имам хубави оценки и аз се класирах по БЕЛ и физика, ама какво от това?Не се комплексирай заради някакви олимпиади.Ти си учи и си имай хубави оценки.Що гледаш другите?Не може всички да са еднакви.

Ами, мила, съветвам те да не се измъчваш да назубриш уроците, а да вложиш логика и творчество. Аз например миналия месец видях, че момиче от класа ми нещо взе да се издига по география и история, а аз западах... Мислих, мислих и измислих, че трябва да си го наложа. (Започнах с по-"странична" работа - заради географията извадих няколко статии от нета, понеже там целият клас обсъжда и въобще в часовете е много яко.)
    И в действителност успях и пак се утвърдих и станах по-активна и от преди упадъка. При това не с толкова учене. А и поне с правописа ти нямаш проблеми - постът ти е написан отлично (не съм гледала за грешки, ама от първите няколко реда...). И стига се сравнява с тая твоя братовчедка! Ще видиш, че като си я избиеш от тиквата, макар и в началото да учиш бавно и дълго, постепенно ще станеш абсолютно самостоятелна и ще гледаш само себе си.

След време като пораснеш учене ли ? Ще научиш кафетата за 1 година и няма да ти дойде въобще на акъла , че имаш за учене ! Ако си 5-6 клас няма смисъл да учиш важното е да се учи 7 и 8 клас и след като влезнеш в гимназия да учиш чак 12 клас !

Град
    Bikini Bottom
    Като дойде време да учиш философия, ще рабереш какво е егоизъм, какво е аутроизъм, и кое надделява във теб

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    След време като пораснеш учене ли ? Ще научиш кафетата за 1 година и няма да ти дойде въобще на акъла , че имаш за учене ! Ако си 5-6 клас няма смисъл да учиш важното е да се учи 7 и 8 клас и след като влезнеш в гимназия да учиш чак 12 клас !
    Някой май не е чувал за матури..?
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си