.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Вие ми давате това право. С изказванията си, с начина си на мислене. И разбира се - не само заради становището си по тази тема, а по всички теми.
    Koi nie be smeshen?Nedei da se pravish na golqm filosof,ne ti vqrvame Vzemash vse poveche i poveche da me draznish.
    Не виждам защо се дъвчете, при положение че това са просто различни гледни точки.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Вие ми давате това право. С изказванията си, с начина си на мислене. И разбира се - не само заради становището си по тази тема, а по всички теми.
    Koi nie be smeshen?Nedei da se pravish na golqm filosof,ne ti vqrvame Vzemash vse poveche i poveche da me draznish.
    Не виждам защо се дъвчете, при положение че това са просто различни гледни точки.
    Zashtoto toi kaza,che shtom ne dam na priqtelqt si da se ebe s druga,tova oznachava,che sam tap puber i ne razbiram ot nishto.
    Vseki si ima pravo na mnenie kakto i az s moeto!
    Toi me obidi s tova "Tapi puberi" i az si pozvolih da mu varna jesta.

Баси тъпата тема. Са тука един милион пубери ще кажат едно и също нещо по милион различни начини.

Разбрахме - не можете да си представите как гаджето се чука с друг. Ясно. Няма нужда да го повтаряте.

Нека по-скоро някой, който е на различно мнение да се изкаже, иначе другите са ясни.

Тук никъде не виждам думата "тъпи", не се престаравай. А иначе е прав, да - 2/3 от форума са с мислене на хлапета, ама то туй е нормално - дечковски форум е все пак.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Баси тъпата тема. Са тука един милион пубери ще кажат едно и също нещо по милион различни начини.

Разбрахме - не можете да си представите как гаджето се чука с друг. Ясно. Няма нужда да го повтаряте.

Нека по-скоро някой, който е на различно мнение да се изкаже, иначе другите са ясни.

Тук никъде не виждам думата "тъпи", не се престаравай. А иначе е прав, да - 2/3 от форума са с мислене на хлапета, ама то туй е нормално - дечковски форум е все пак.
    I da be nikade ne e napisal "Tapi",neshto mi se e previdqlo,za koeto se izvunqvam,che sam preovelichila.

Inache tova kato e dechkovski forum,pogolemite da ne vlizat tuka,ami v nqkoi forum za golemi.

A mejdu drugoto ti na kolko si godini,ako ne e taina?

Ако по-големите не влизат тук - форумът е загубен.

Колко ми даваш?

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Колко ми даваш?
    18-19
    A do kolko e opredelenieto teen spored teb?
    V smisal zabelqzala sam dosta golemi hora da se navartat tuk,imalo e i nqkoi koito sa nad 23.
    Az sashto moga da se zachislq kato golqma,tai kato sam palnoletna.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тука децата не са склонни да мислят разкрепостено, така че не очаквай много отговори "За". Децата тук не знаят какво се казва истински нагон, чиста сексуална възбуда, без никакви чувства. Така че не си мисли, че ще получиш смислени отговори.

Ще получиш 10 страници мнения от сорта на "това е ужасно, как може да обичаш някой и да мислиш за друг, не мога да докосна друг, няма да го дам на друга" и т.н.
    На 23 съм и мисля точно като "децата".
    +1

Crag Hack това, че се отличаваш от тълпата не те прави нито по-зрял, нито по-мъдър. Ако приемаше мненията на другите, макар и да не съвпадат с твоя начин на мислене щях да ти повярвам, че не си ограничен. И все пак, като ги смяташ повечето за ограничени и глупави тук защо седиш във форума?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тука децата не са склонни да мислят разкрепостено, така че не очаквай много отговори "За". Децата тук не знаят какво се казва истински нагон, чиста сексуална възбуда, без никакви чувства. Така че не си мисли, че ще получиш смислени отговори.

Ще получиш 10 страници мнения от сорта на "това е ужасно, как може да обичаш някой и да мислиш за друг, не мога да докосна друг, няма да го дам на друга" и т.н.
    На 23 съм и мисля точно като "децата".
    +1

Crag Hack това, че се отличаваш от тълпата не те прави нито по-зрял, нито по-мъдър. Ако приемаше мненията на другите, макар и да не съвпадат с твоя начин на мислене щях да ти повярвам, че не си ограничен. И все пак, като ги смяташ повечето за ограничени и глупави тук защо седиш във форума?
    A taka i az tva pitam,za kakav se misli...

Crag Hack това, че се отличаваш от тълпата не те прави нито по-зрял, нито по-мъдър.
    Права си, не това ме прави по-зрял и по-мъдър. Едното е причина, другото е следствие.
    Ако приемаше мненията на другите, макар и да не съвпадат с твоя начин на мислене щях да ти повярвам, че не си ограничен.
    Ти би ли приела мнение, което чувстваш вътре в теб че е ограничено?Би ли приела мнението на расистите само заради идеята да си отворена към чужди мнения?
    И все пак, като ги смяташ повечето за ограничени и глупави тук защо седиш във форума?
    На този въпрос Къдли ти отговори малко по-горе вместо мен. А като бонус към това се забавлявам с щуротиите на децата.

Град
    Blondeland
    Абе , не е кой знае колко хубаво да се забавляваш.
    Като се замисля , те питат , защото не знаят.
    ПОдиграваме им се, че са малки и още нищо не разбират , но всеки е минал през това ..... и сега като е станал по-опитен и дай - ще се надсмиваме!!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Колко ми даваш?
    18-19
    A do kolko e opredelenieto teen spored teb?
    V smisal zabelqzala sam dosta golemi hora da se navartat tuk,imalo e i nqkoi koito sa nad 23.
    Az sashto moga da se zachislq kato golqma,tai kato sam palnoletna.
    Виж, не винаги годините са определящи. Може да си на 30 и да си с акъла на 15-годишен. Всякакви ги има.
    Мен точно това винаги ме е дразнело - ограниченото мислене. Нооо все пак се старая да уважавам чуждото мнение (колкото и да не ми личи ).

Иначе, да, след месец правя 19.

hottie
    Guest
    Ама има и умни деца, не ги подценявай а и ние сме били деца

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Абе , не е кой знае колко хубаво да се забавляваш.
    Като се замисля , те питат , защото не знаят.
    ПОдиграваме им се, че са малки и още нищо не разбират , но всеки е минал през това ..... и сега като е станал по-опитен и дай - ще се надсмиваме!!!
    НИКЪДЕ не съм злоупотребил, никъде не съм дал вредно мнение! Като казах забавлявам, имах впредвид да си се смея докато чета. И може да съм иронизирал някъде, може да съм се базикал, но това е само за да отвори очите на някои. Тоест - пак би имало полза. Поразгледай ми постовете и ще се убедиш в това.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Crag Hack това, че се отличаваш от тълпата не те прави нито по-зрял, нито по-мъдър.
    Права си, не това ме прави по-зрял и по-мъдър. Едното е причина, другото е следствие.
    Ако приемаше мненията на другите, макар и да не съвпадат с твоя начин на мислене щях да ти повярвам, че не си ограничен.
    Ти би ли приела мнение, което чувстваш вътре в теб че е ограничено?Би ли приела мнението на расистите само заради идеята да си отворена към чужди мнения?
    И все пак, като ги смяташ повечето за ограничени и глупави тук защо седиш във форума?
    На този въпрос Къдли ти отговори малко по-горе вместо мен. А като бонус към това се забавлявам с щуротиите на децата.
    A kato bonus moje da izpolzvash nick kogato govorish na nqkoi...
    I ne sam dete mejdu drugoto,ako si na 30,togava za teb shte sam dete,no za sega ne sam.Zabavlqvai se,prosto trqva da razberesh,che horata si imat mnenie,kakto i ti imash.

Ама има и умни деца, не ги подценявай а и ние сме били деца
    Така е - затова казах 2/3 от форума, а не всички.

И стига сте спорили, оставете Crag Hack. Що никой не ме дъвче мене, при положение че съм била много по-язвителна, груба и саркастична? Не издребнявайте...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I az sam minala prez teq neshta i se opitvam da ne se podigravam mnogo na decata,osven kogato ne e neshto izkluchitelno smeshno i ne se sdarjam

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

..and the sheriff - I`m gonna paint his town red and paint his wife white...

.^.^.^. кучешка работа
    Do you speak Salsa? .......

Аз пък не съм минавала през тези неща и затова се дразня на хлапетата, които вместо да хванат един учебник, пишат бабини деветини тук.

Град
    Blondeland
    Аз пък не съм минавала през тези неща и затова се дразня на хлапетата, които вместо да хванат един учебник, пишат бабини деветини тук.
    Не винаги книгата ще помогне.
    Там е написано по професорки начин и не е обяснено по достъпен за разбиране от децата начин.
    ...Пиатй патило. - както се казва в една поговорка!

hottie
    Guest
    И аз се чудя дали е повече вредно за едно дете тук отколкото полезно

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз се чудя дали е повече вредно за едно дете тук отколкото полезно
    Vsqko neshto si ima i plusove i minusi.

Там е написано по професорки начин и не е обяснено по достъпен за разбиране от децата начин.
    Зависи. Аз говоря за елементарни неща от рода на предпазване от забременяване и половопредавани болести, забременяване (визирам теми от типа на "ебаха ме ушите, бременна ли съм?") и т.н.

Град
    Blondeland
    Зависи. Аз говоря за елементарни неща от рода на предпазване от забременяване и половопредавани болести, забременяване (визирам теми от типа на "ебаха ме ушите, бременна ли съм?") и т.н.
    Да , за това си напълно права.

hottie
    Guest
    да бе ебаси. Що си тръгнал да правиш секс като не знаеш най-елементарни неща

Мега фен Аватара на amatorium
    Zavisi ot dvoikata. Zavisi ot godinite. Zavisi ot mnogo neshta ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си