- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против ?!
Не виждам защо се дъвчете, при положение че това са просто различни гледни точки.Първоначално написано от hooliganka89
Собственост на Canis_Dirus
Zashtoto toi kaza,che shtom ne dam na priqtelqt si da se ebe s druga,tova oznachava,che sam tap puber i ne razbiram ot nishto.Първоначално написано от _Cuddly_
Vseki si ima pravo na mnenie kakto i az s moeto!
Toi me obidi s tova "Tapi puberi" i az si pozvolih da mu varna jesta.
Първоначално написано от Crag Hack
Тук никъде не виждам думата "тъпи", не се престаравай.А иначе е прав, да - 2/3 от форума са с мислене на хлапета, ама то туй е нормално - дечковски форум е все пак.
I da be nikade ne e napisal "Tapi",neshto mi se e previdqlo,za koeto se izvunqvam,che sam preovelichila.Първоначално написано от _Cuddly_
Inache tova kato e dechkovski forum,pogolemite da ne vlizat tuka,ami v nqkoi forum za golemi.
A mejdu drugoto ti na kolko si godini,ako ne e taina?
Ако по-големите не влизат тук - форумът е загубен.
Колко ми даваш?
18-19Първоначално написано от _Cuddly_
A do kolko e opredelenieto teen spored teb?
V smisal zabelqzala sam dosta golemi hora da se navartat tuk,imalo e i nqkoi koito sa nad 23.
Az sashto moga da se zachislq kato golqma,tai kato sam palnoletna.
+1Първоначално написано от krem4et0
Crag Hack това, че се отличаваш от тълпата не те прави нито по-зрял, нито по-мъдър. Ако приемаше мненията на другите, макар и да не съвпадат с твоя начин на мислене щях да ти повярвам, че не си ограничен. И все пак, като ги смяташ повечето за ограничени и глупави тук защо седиш във форума?
A taka i az tva pitam,za kakav se misli...Първоначално написано от the_hottie
Права си, не това ме прави по-зрял и по-мъдър. Едното е причина, другото е следствие.Първоначално написано от the_hottie
Ти би ли приела мнение, което чувстваш вътре в теб че е ограничено?Би ли приела мнението на расистите само заради идеята да си отворена към чужди мнения?Първоначално написано от the_hottie
На този въпрос Къдли ти отговори малко по-горе вместо мен. А като бонус към това се забавлявам с щуротиите на децата.Първоначално написано от the_hottie
Абе , не е кой знае колко хубаво да се забавляваш.
Като се замисля , те питат , защото не знаят.
ПОдиграваме им се, че са малки и още нищо не разбират , но всеки е минал през това ..... и сега като е станал по-опитен и дай - ще се надсмиваме!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Виж, не винаги годините са определящи. Може да си на 30 и да си с акъла на 15-годишен. Всякакви ги има.Първоначално написано от hooliganka89
Мен точно това винаги ме е дразнело - ограниченото мислене. Нооо все пак се старая да уважавам чуждото мнение (колкото и да не ми личи).
Иначе, да, след месец правя 19.![]()
Ама има и умни деца, не ги подценявайа и ние сме били деца
НИКЪДЕ не съм злоупотребил, никъде не съм дал вредно мнение! Като казах забавлявам, имах впредвид да си се смея докато чета. И може да съм иронизирал някъде, може да съм се базикал, но това е само за да отвори очите на някои. Тоест - пак би имало полза. Поразгледай ми постовете и ще се убедиш в това.Първоначално написано от Jeuelle
A kato bonus moje da izpolzvash nick kogato govorish na nqkoi...Първоначално написано от Crag Hack
I ne sam dete mejdu drugoto,ako si na 30,togava za teb shte sam dete,no za sega ne sam.Zabavlqvai se,prosto trqva da razberesh,che horata si imat mnenie,kakto i ti imash.
Така е - затова казах 2/3 от форума, а не всички.Първоначално написано от the_hottie
И стига сте спорили, оставете Crag Hack. Що никой не ме дъвче мене, при положение че съм била много по-язвителна, груба и саркастична?Не издребнявайте...
I az sam minala prez teq neshta i se opitvam da ne se podigravam mnogo na decata,osven kogato ne e neshto izkluchitelno smeshno i ne se sdarjam![]()
..and the sheriff - I`m gonna paint his town red and paint his wife white...
.^.^.^. кучешка работа![]()
Do you speak Salsa? .......
Аз пък не съм минавала през тези неща и затова се дразня на хлапетата, които вместо да хванат един учебник, пишат бабини деветини тук.
Не винаги книгата ще помогне.Първоначално написано от _Cuddly_
Там е написано по професорки начин и не е обяснено по достъпен за разбиране от децата начин.
...Пиатй патило. - както се казва в една поговорка!
И аз се чудя дали е повече вредно за едно дете тук отколкото полезно![]()
Vsqko neshto si ima i plusove i minusi.Първоначално написано от the_hottie
Зависи. Аз говоря за елементарни неща от рода на предпазване от забременяване и половопредавани болести, забременяване (визирам теми от типа на "ебаха ме ушите, бременна ли съм?") и т.н.Първоначално написано от Jeuelle
Да , за това си напълно права.Първоначално написано от _Cuddly_
да бе ебаси. Що си тръгнал да правиш секс като не знаеш най-елементарни неща![]()
Zavisi ot dvoikata. Zavisi ot godinite. Zavisi ot mnogo neshta ...
Eating isn't cheating - Arnold