.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Am ako si tqsna pritesnena i tnt i da 4aka6 6e te boli tfa mi prozvu4a kato ako porasna malko po nq da bboli ako si gotova davai ako ne stoi si na guza o6te 1 2 godini
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

ако е внимателен не боли ако е груб боли много

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Град
    старчески дом
    Аз усетих само някъкво много тъпа болка и то за малко.

Град
    *in a pink dream*
    malko
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Pri vseki e razli4no :P Li4no men izob6to ne me bolq Taka 4e spox Aide uspeh

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА

Re: Боли ли първия път?

Цитирай Първоначално написано от minimalist
    Цитирай Първоначално написано от kiki_k19
    az sam na 15 i imam seriozen priqtel na 17 6te hodim zaedno na dvudnevna ekskurziq i mislq da mu pusna iskam da popitam kolko boli parviq pat i dali trqbva da 4akam pove4e

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    недей бе, знаеш ли кво е гадно да правиш секс...за кво ти е .. цял живот едно и също..не е хава..мдаам...
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ти трябва да си прецениш дали да го направиш или да изчакаш още малко.Мен лично ме боля мъничко първият път.Зависи от това дали си предразположена за секс и поговори със приятелят ти да не бърза много много и да го кара по-нежно.Айде успех и приятна екскурзия
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

ммм не съм чула някой да е умрял от болка ??? Еми боли ама ще изтърпиш малко щом искаш да го направиш. Нищо няма да ти стане

Мен ме боля много..Търпи се не се плаши като ти казвам много!просто е по необичаина болка и за това ! Когато си готова го направи!А според мен на екскурзияра ще е мн яко и ще се сещаш след време каде и кога е било и ше ти прави кеф!
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

земи прочети некоя от съседните теми

Pri vsqko momiche e razlichno nqkoi gi boli drugi ne zavisi ot tova kolko tqsno e momicheto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си