- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ли първия път?
Am ako si tqsna pritesnena i tnt i da 4aka6 6e te boli tfa mi prozvu4a kato ako porasna malko po nq da bboliako si gotova davai ako ne stoi si na guza o6te 1 2 godini
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
ако е внимателен не боли ако е груб боли много
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Аз усетих само някъкво много тъпа болка и то за малко.
malko
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Pri vseki e razli4no :P Li4no men izob6to ne me bolqTaka 4e spox Aide uspeh
Първоначално написано от minimalist
![]()
![]()
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Ти трябва да си прецениш дали да го направиш или да изчакаш още малко.Мен лично ме боля мъничко първият път.Зависи от това дали си предразположена за секс и поговори със приятелят ти да не бърза много много и да го кара по-нежно.Айде успех и приятна екскурзия![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ммм не съм чула някой да е умрял от болка ??? Еми боли ама ще изтърпиш малко щом искаш да го направиш. Нищо няма да ти стане
Мен ме боля много..Търпи се не се плаши като ти казвам много!просто е по необичаина болка и за това ! Когато си готова го направи!А според мен на екскурзияра ще е мн яко и ще се сещаш след време каде и кога е било и ше ти прави кеф!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Pri vsqko momiche e razlichno nqkoi gi boli drugi ne zavisi ot tova kolko tqsno e momicheto![]()