.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ЛИЛАВИ ВРЪХЧЕТА..

Здравейте!!!Искам да си направя няква по-интересена при44еска..амм измислила съм я просто искам мнения!!! Това е косата ми и искам само връх4етата да са розови или лилави дайте си мнението дали 6те ми отива и за някви други цветове ако може 6те съм ви мн б лагодарна плсс...4акам ви..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq che lilavo bi ti otivalo. Ama e glupavo che si slojila samo snimka na kosata si. Ne e li po udachno da se vijda i liceto ti na snimkata. Vse pak cveta ne se opredelq ot predishnia cvqt na kosata i tolkova ot tova dali shte otiva na nego.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Mislq che lilavo bi ti otivalo. Ama e glupavo che si slojila samo snimka na kosata si. Ne e li po udachno da se vijda i liceto ti na snimkata. Vse pak cveta ne se opredelq ot predishnia cvqt na kosata i tolkova ot tova dali shte otiva na nego.
    за лицето не се притеснявам просту питам дали на косата 6те и отива лилаво ина4е мерси

айде де давайте мнения

АЕ ДЕ 10 4АСА ЛИ ДА 4АКАМ

Според мен би ти отивало лилаво Даже ще стане много яка с лилавите връхчета Дано съм помогнала ии ако си я направиш сложи снимка да те видим :P Айде Успех
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Дааа,мисля,че ще ти отива
    А ако си боядисаш косата черна -с лилави връхчета ще стои много яко според мен

Не мога да преценя точно,но мисля ,че косата ти е тъмно кафява,ако е такава,лилаво може да не ти стои много добре/разбира се зависи от нюанса/.И както казаха преди мен ако косата ти е черна ще стане много хубаво.Иначе ако искаш си ги направи,но имам няколко познати пък и съм виждала много момичета напоследък-със пурпурно в.у почти всякакъв коса от светло кестеняво до отиващо към черно.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Spored men mnogo bi ti otivalo na smesish lilavo s tumno rozovo/primerno bruh4etata da sa ti rozovi apuk nqkolko sm nad tqh da slojih malko rozovo/

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    samo zneznaq kogato az pusnah tema za vruh4eta.. vi se struva6e tapo.. staro izturkano... demode... i izvednuj vi zaharesva neam dumi
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

трябва да се експериментира така е !!!

Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    Според мен би ти отивало лилаво Даже ще стане много яка с лилавите връхчета Дано съм помогнала ии ако си я направиш сложи снимка да те видим :P Айде Успех
    И според мен ще ти отиват.Дори и ако си направиш тук-таме кичури от същия цвят
    offline forever!

пък аз искам зелени връхчета на косата си
    иначе по темата, косата ти е тъмна, така, че според мен би ти отивало и малко лилаво, ама по-тъмен нюанс
    L'amour est plus fort que la peine!
    ...
    Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!

+1 по-вече ще ти отива лилаво отколкото розово.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Личи си, че тая косица е изкуствена
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Слагай веднага лилавото, ше си супер .... а и самото лилаво е супер
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MIKROBA
    +1 по-вече ще ти отива лилаво отколкото розово.
    +1 - лилавото е много по-добре от розовото, но наистина ако си и с черна коса ще ти е много готино
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Идеата ти ми харесва.Би ти стояло добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си