Вече става всичко много глупаво.Бяхме 4 приятелки супер добри три бяхме 91 набор другото момиче 90набор.Винаги бяхме заедно,но станахме 8ми клас и се разделихме отидохме в различни училища (иначе сме съседки живеем вход до вход и 4-те) и всичко се промни.Две бяха заедно а аз сама и другото момиче само.Свикнахме с новите училища,аз и другите две момичета горе долу учехме близо и все ходех към тяхното училище.Момчета а у кафета,дискотеки,алкохол.Т ва един срок само и тея 2 момичета ги изключиха защото ходеха пияни на училище.Станхме 9ти клас и едното момиче се върна в кварталното училище при другото момиче не бяха в един клас,защото едната е по-голяма.Тогава това момиче,което се върна много се промени вече не бяхме както преди 4-те.Останахме само 3 и все още сме така.Аз съм 10-ти клас на почти 17 съм другото момиче и тя така а третото е 11 клас и вече направи 18 и почна да си ходи по дискотеки насам натам,а ние сме по малки и не ни пускат.Всичко се промени аз бях преди най-веселата винаги щастлива пиех много чат пат наркотици момчета всичко дето ми се искаше,но защото аз мога да си позволя доста неща,а другите две момичета не толкова но това момиче дето е колкото мен тя все с мен напред назад и искаше да прави същите неща.И така и стана започна като мен наркотици момчета пиене .. но аз вече тея неща ги спрях.Не ми е интересно вече да се напивам да съм с някое готино момче или да се друсам.Преди няколко седмици отивам в това момиче и тя прави купон и аз влизам и в тях имаше сигурно 20-30 човека в апартамента и неможеш да се разминеш и аз отивам в едната стая и гледам там Мимето (по-голямото момиче) и отивам а у как си какво правиш и тя там с гаджето си беше и аз такава отивам да ги вида останалите и влизам в хола и гледам по масата по телевизора отгоре само линиики амфети и всички шмъркат,дори и тази мойта приятелка (Николета) и аз и викам ай стига недей и тя аре бе ти преди как го правеше и аз викам недей недей.. и отидох в кухнята там беше бившото й гадже и викам кво става глей тука е мазало и той еми аз какво да направя аз му викам ходи успокой малко Николета и той тя вече не е моя грижа и ме дръпна и почна да ме целува и аз такава го бутнах ама Николета влезе в същия момент и ни видя.Не ми се расърди но и стана гадно и отиде на друса се напи се и там с незнам кое момче спа.Мен ми стана много тъпо и сега още сме 3-те но нещата много се промениха Мимето вече не и е интересно с нас ние сме супер големи лигли а тя по разумна от нас и виждаме се всеки ден но не е както преди.Дразна се от това защото искам да оправя нещата знам аз правех доста грешки много съм ги наранявала тея момичета защото аз мн ги зарязвах защото аз живея сама имам апартамент по-точно де а родителите ми си живеят там в друг квартал и аз съм там от скоро те много пътуват по-работа и аз да не съм сама в тая къща си хода в другия квартал в апратамента с приятелите.И все във нас си бяхме пием купони правим ама на мен вече не ми е интересно ;( а с тея момичета съм от 10 години и ми е адски гадно защото всичко се разрушава,а незнам как да го оправя ;( !!
П.С : Съжалявам за това,че не слагах точки запетайки навсякъде,но ми е малко трудно да пиша на компютъра.
Благодаря на всички които го прочетоха!!
Ама вие сте се замесили с наркотици,така ли?Тя зависима ли е,ти зависима ли си?Хората се променят много често,не сте еднакви.Вече нямате общо,поне според мен..
Ами всеки се променя какво друго да ти кажа.И при мен стана нещо подобно, ама нищо не може да се направи.Всеки си живее живота по различен начин
Първоначално написано от AnincetoSexy
Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..