.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    ни най малко не искам да спамя в темата но според теб за един муж не е ли ужас да загуби близък 4овек???

и бих искала да попитам защо пове4ето смятате 4е най големия ужас за една жена е да няма деца????
    въпрос на разбиране
    според теб какъв е най-големия ужас за една жена?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    ни най малко не искам да спамя в темата но според теб за един муж не е ли ужас да загуби близък 4овек???

и бих искала да попитам защо пове4ето смятате 4е най големия ужас за една жена е да няма деца????
    въпрос на разбиране

както бях казала за мен най големия ужас за една жена е да остане нереализирана, да няма добро образование, да няма добра работа и да се 4увства самотна. но всеки слу4ай най големия ужаас не е да нямаш деца
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    ми аз мисля че най-големия ужас е...може би да й окапе косата на мен ако ми окапе ще се гръмна!

nai-kofti e kato ti doide cikyla i nqmash prevryzka/tampon, nito dostyp do apteka/supermarket ... ei tva e ujas!
    pffff... iskam da imam hui! chestno!

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Най-големия ужас за вас жените сме нии м :P

но всеки слу4ай най големия ужаас не е да нямаш деца

Въпреки че след някво време може да сме на друг акъл, за момента и на мен нямането на деца не ми се вижда като ЕБАТИ трагедията...

За мен по-ужасно е да не изглеждам прилично (в косата особено) или да оставя грешно впечатление у някого, за когото ми пука.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от olive_oil

въпрос на разбиране

както бях казала за мен най големия ужас за една жена е да остане нереализирана, да няма добро образование, да няма добра работа и да се 4увства самотна. но всеки слу4ай най големия ужаас не е да нямаш деца
    Хайде бе
    И аз до преди 1 година казвах 'за какво са ми деца, не искам.'. Обаче биологичният часовник започва в 1 момент да трака. А след 50 години евентуално оставаш без мъж до себе си и след погребението му няма кой да те погледне...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Това за неходенето на козметик и счупеният маникюр са бели кахъри. Най-големият ужас за една жена е да е бездетна!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ole nai golemiq mi ujas e da mi izlqzat mostaci .. ili nekoq pupka koqto da ne moga da prikriq po nqkakuv na4in /za moqta vuzrast i za akula koito imam za momenta da tova sa mi nai golemite ujjasi za sega../

p.p sq se setih za oshte edno da e samotna ... mn mn mn e lo6o da se 4uvstvash samoten i to ne samo jenata izobshto.. ujasno e (:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мостаците можеш да си ги махнеш по всякакъв начин, докато с лечение на безплодие може да ти побелее косата и пак да си останеш ялова.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    По света и у нас :)
    да страда от някаква болест
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Мостаците можеш да си ги махнеш по всякакъв начин, докато с лечение на безплодие може да ти побелее косата и пак да си останеш ялова.
    mOstacite da no ne iskam da se stiga do tam i tui za bezdetieto ne sum kazala 4e ne e gadno gadno e! prosto ot sumati vreme nasam izpitvam ujas ot tova s mOstacite mi

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    сори ,но според мен сте леко повърхностни всички за една ЖЕНА най- голямият ужас е да се случи нещо с детето (семейството ) й или да не може да има дете , защото това са наистина важните неща в живота...
    и според мене тва е най-важното!
    +1
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Аз, понеже нямам братя или сестри, винаги съм се страхувала от това да не остана сама някой ден.. може би това е най- големия ми страх.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аз, понеже нямам братя или сестри, винаги съм се страхувала от това да не остана сама някой ден.. може би това е най- големия ми страх.
    Мда, самотата е най - големия ужас ...

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Най-големия ужас за една жена е тя да е неподържана и мазната коса.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Да е самотна..това не значи да няма семейство или хора около нея,а прсто да се чуства самотна и неразбрана,а да е твърде късно да променя каквото и да е в живота...оф много сложно стана....

Да остане зависима.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си