- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- най-големия ужас за една жена
въпрос на разбиранеПървоначално написано от marilyn
според теб какъв е най-големия ужас за една жена?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от olive_oil
както бях казала за мен най големия ужас за една жена е да остане нереализирана, да няма добро образование, да няма добра работа и да се 4увства самотна. но всеки слу4ай най големия ужаас не е да нямаш деца![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ми аз мисля че най-големия ужас е...може би да й окапе косата![]()
![]()
на мен ако ми окапе ще се гръмна!
![]()
nai-kofti e kato ti doide cikyla i nqmash prevryzka/tampon, nito dostyp do apteka/supermarket ... ei tva e ujas!
pffff... iskam da imam hui! chestno!
Най-големия ужас за вас жените сме нии м:P
Първоначално написано от marilyn
![]()
Въпреки че след някво време може да сме на друг акъл, за момента и на мен нямането на деца не ми се вижда като ЕБАТИ трагедията...
За мен по-ужасно е да не изглеждам прилично (в косата особено) или да оставя грешно впечатление у някого, за когото ми пука.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Хайде беПървоначално написано от marilyn
![]()
И аз до преди 1 година казвах 'за какво са ми деца, не искам.'. Обаче биологичният часовник започва в 1 момент да трака. А след 50 години евентуално оставаш без мъж до себе си и след погребението му няма кой да те погледне...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това за неходенето на козметик и счупеният маникюр са бели кахъри. Най-големият ужас за една жена е да е бездетна!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ole nai golemiq mi ujas e da mi izlqzat mostaci .. ili nekoq pupka koqto da ne moga da prikriq po nqkakuv na4in/za moqta vuzrast i za akula koito imam za momenta da tova sa mi nai golemite ujjasi za sega../
p.p sq se setih za oshte edno da e samotna ... mn mn mn e lo6o da se 4uvstvash samoten i to ne samo jenata izobshto.. ujasno e (:
Мостаците можеш да си ги махнеш по всякакъв начин, докато с лечение на безплодие може да ти побелее косата и пак да си останеш ялова.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да страда от някаква болест![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
mOstacite da no ne iskam da se stiga do tam i tui za bezdetieto ne sum kazala 4e ne e gadno gadno e! prosto ot sumati vreme nasam izpitvam ujas ot tova s mOstacite miПървоначално написано от kalpazanka
+1Първоначално написано от _siNNer_
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Мда, самотата е най - големия ужас ...Първоначално написано от varnen4e
![]()
Най-големия ужас за една жена е тя да е неподържана и мазната коса.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Да е самотна..това не значи да няма семейство или хора около нея,а прсто да се чуства самотна и неразбрана,а да е твърде късно да променя каквото и да е в живота...оф много сложно стана....![]()
Да остане зависима.