- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- шоколад и секс
Случвало ли ви се е понякога като ядете шоколад и да ви се усилят сексуалните желания?![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
При мен и с шоколад, и без, желанията са на 6...![]()
Между другото при някои, шоколада наистина засилва още повече сексуалните желания... обаче аз съм изключение, не ми влияе по никакъв начин.![]()
6tom 6okolada vi deistva taka opitaite koqto i da e forma na MDMA i pravete sex
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
emi to 6okolada nali be6e afrodiziak (ili tam kakto se pi6e...) ta za tva sigyrno na nqkoi im vliqe taka
![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
Ima kofein za tovaprosto vazbujda kakto i kafeto i 4erniq 4ai .... no nai dobre kakvoto i da e samo da e s mdma vatre i togava sexa 6te bade nezabravim
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Не е заради кофеина,а заради серотонина и ендорфина-хормони,които отделя организма ти,когато ядеш шоколад,които от своя страна усилват желанието за сексПървоначално написано от Nik4o_Spain
.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
obiknoveno kato qm 6okolad cqlata se oklepvam i se 4uvstvam kato malko momi4ence i poslednoto za koeto mislq e sex!![]()
Neznaino zashto sega ne mi deistva mnogo,no az se opitvam i da ne qm sega shokolod.
Kogato bqh sama,bez sexualen partnaor postoqnno qdoh shokoladi i naistina strashno mnogo mi se pravishe sex ot nego,na momenti daje poludqvah![]()
Аз пък замествам секса с шоколад. Подтиска ми сексуалното желание.
sled sex mi se doqjda shokolad :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
и на мен ми действа. Гледай филма Шоколад с Джони Деп![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Az pak ako spq na obedvinagi sled tova mi se qde shokoladПървоначално написано от miss california
Snoshti qdoh Kinder
Ами не, на мен по-скоро ми се яде шоколад след секс. Иначе ми се усилват сексуалните желания след 1 или 2 чаши вино, ама това е нормално![]()
Do you know what is like to sleep със каничкА нУ Крема до теб![]()
Do you speak Salsa? .......