- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата - по време на секс
стимулирате ли си клитора? Как го правите?
по време на секс това е по-скоро 'работа' на мъжът до теб ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Първоначално написано от 136179
+1
Е глупости... Не може да о4аквате мъжът да върши вси4ко..Първоначално написано от 136179
![]()
![]()
Робинята на Quench
ами тогава защо ще си с този мъж ако сама ще се стимулираш ?!
и какъв мъй е той щом не може да се справи със 'задачата' ..![]()
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
^
Много сте ми интересни.. Зна4и кво - по време на секс лягате като умрели и 4акате мъжете да свършат цялата работа..
![]()
Робинята на Quench
Хахаха тук съм напълно съгласна със SINDEL ! Защо пък мъжа трябва да върши цялата работа? Не стига, че повечето предпочитат да си лежат отдолу, а и клитора трябва да им стимулираПървоначално написано от SINDEL
малко трудно don't you think?
![]()
ne,tfa trqbva da go pravi mujut,no ako toi preceni,t.e. pi negovo jelanie i inicitiva. nai-ve4e kato si otgore,6toto ina4e e liko naxalni4ko0Първоначално написано от overteen
![]()
а ся деПървоначално написано от _butterfly_
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Ами че така си е,де.Значи нека мъжът да прави всичко и накрая...за какво му е жена-по-малко ще се уморява ако си ползва ръката...А и за мъжете(доколкото имам опит) е доста възбуждащо когато жената сама се докосва....Пък и в някои пози,съгласете се,се получава така,че клиторът изобщо не бива стимулиран,а мъжът няма как да го направи в конкретната поза...Първоначално написано от SINDEL
..ами аз изключвам варианта единия от двамата да лежи като парче месо, докато другия се поти да свърши сичката работа![]()
поне според мен това не би могло да се нарече 'удоволствие за двамата'![]()
Think about it..
Така е. Та по тоя повод - сама го правя. Физически невъзможно е той да ме чука и да ме пипа в същото време.Първоначално написано от SINDEL
Собственост на Canis_Dirus
И да те гали и да те целува и да ти стимулира клитора и да те чука и да ти казва колко те обича и оргазъм да ти докара![]()
![]()
тая хич не е лесна
![]()
Браво! Съгласен 100%.Първоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от the_hottie
E tejka sadba imat majete![]()
А за не мога да се пипна сама пред него. Все едно той да се пипа пред мен. В мисионерската самото му тяло ми търк клитора, а когато съм легнала по корем, той може да го прави прекрасно. Всъщност само тогава това ми харесва. В останалите пози ми е малко грубо......Като цяло не обичам особено с пръсти да ми пипа клитора, защото ми е много чувствителен когато правим секс. А това по принцип е било след 3-4 мои оргазма, след които клитора те боли дори и от най-слабият допир.
Предпочитам да ми докосва нежно гърба. Това ме възбужда в пъти повече....
naprotiv mojeПървоначално написано от SINDEL
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
То, че може-може... Ама, така ли трябва- да оставиш цялата работа на мъжа, пък ти само да лежиш като някое дърво...Първоначално написано от sexy&crazy
![]()
Съгласна съм,че тва е работа на мъжа!Но не през цялото време и на всяка поза,но има пози,в които просто мястото на ръчичките му е точно там! :P
Е чак да е невъзможно...Първоначално написано от _Cuddly_
Просто и 2те неща не стават особено 'ефективни', ако са едновременно...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
dam napalno sam saglasna s vas..a po temata...ami da as si stimoliram klitoraПървоначално написано от the_hottie
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
ne mom4eto do men za kakvo e
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/