.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Местене от една езикова гимназия в друга

Здравейте!Имам един въпрос относно местенето от една езикова гимназия в друга със същия профил.Има ли възможност да стане това без приравнителен изпит?Тоест местене в края на осми или началото на девети клас и има ли някой,който да зне как?Благодаря предварително

Град
    sofia
    в т.н. елитни гимназии е само с приравнителен изпит по езика и то ако има свободни места.

Не мисля...едно момиче се премести в класа ни от друга езикова гимназия по средата на учебната година,но казва че не знае как,защото родителите и са се оправяли тези неща.Не е някое богато момиче със сиигурност,което да се влязло чрез пари.

Цитирай Първоначално написано от Hallucinogenia
    Не мисля...едно момиче се премести в класа ни от друга езикова гимназия по средата на учебната година,но казва че не знае как,защото родителите и са се оправяли тези неща.Не е някое богато момиче със сиигурност,което да се влязло чрез пари.
    Тогава кво въобще питаш ?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

С кинти - и в Оксфорд можеш да влезеш без да си завършил/а средно. Въпроса е само с колко
    Memento moriendum esse!

Re: Местене от една езикова гимназия в друга

Здравейте!Имам един въпрос относно местенето от една езикова гимназия в друга със същия профил.Има ли възможност да стане това без приравнителен изпит?Тоест местене в края на осми или началото на девети клас и ИМА ЛИ НЯКОЙ,КОЙТО ДА ЗНАЕ КАК ?Благодаря предварително
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Не мисля...едно момиче се премести в класа ни от друга езикова гимназия по средата на учебната година,но КАЗВА ЧЕ НЕ ЗНАЕ КАК,защото родителите и са се оправяли тези неща.Не е някое богато момиче със сиигурност,което да се влязло чрез пари.
    Тогава кво въобще питаш ?
    Ето това питам...

Сигурно с молба до РИО..
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си