- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЕКСТЕНШЪН..
ми вие си я пускайте да 4акате 10 месеца![]()
![]()
![]()
аз искам по бързия на4ин !!!!! хьаьххаха
Изкуствената коса е грозна![]()
ако ще и къса да е, пак е по-добре от изкуствена... ама моята си е почти до кръста и не се оплаквам![]()
Ми... добре. Ще я пускаме 10 месеца. И щом искаш по бързия начин - добре. Само не разбирам защо по-точно пусна темата и какъв ти е проблема?Първоначално написано от besnicataa
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Авторката е мн ограничена и тъпа иии самочустеието ти мила е без покритие.. баси патката![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Първоначално написано от besnicataa
кат те нервиме ходи се лекувай или ходи си пий хапчетата
кво толкова сте нервни всички![]()
пфф хора вия не рабрахте ли,че тая тъпа и надута коза тва е радва,а именно - някой да и пише в темата и тя да си мисли че и завиждат всички.Такива идиотки най-много ги мразя,мислят се за нещо голямо, а една кокошка има повече съзнание и мозък от тях![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от besnicataa
Тука става Третата световна
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Така, следях темата и виждам, че едниственото, което правите е да си разменяте жлъчни реплики.
Всеки си има право на мнение и вкус.На който му харесва, има желанието, а и възможността, нека си присъди, тези на които не им харесва да не го правят.
Моля престанете с обидите и излишнвите постове.В противен случай, темата ще бъде заключена.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Иска да се изфука с присадената си коса момичето![]()
Ахахаха йоо тая почна да пише и грешно. научи се първо да пишеш миличка, после се надувай. А след като се научиш да пишеш нормално се сети че не си безсмъртна и че сереш като всички останали, като спреш да сереш ми кажи, тогава ще те призная за нещо повече от другите![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Според мен това с изкуствената коса е много тъпо и си личи, че е изкуствена-то поне да не си личеше - абе тъпичко си е!![]()