.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    ми вие си я пускайте да 4акате 10 месеца аз искам по бързия на4ин !!!!! хьаьххаха

Супер фен
    Град
    в килера
    Изкуствената коса е грозна
    ако ще и къса да е, пак е по-добре от изкуствена... ама моята си е почти до кръста и не се оплаквам

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ми вие си я пускайте да 4акате 10 месеца аз искам по бързия на4ин !!!!! хьаьххаха
    умирам от яд
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Ми... добре. Ще я пускаме 10 месеца. И щом искаш по бързия начин - добре. Само не разбирам защо по-точно пусна темата и какъв ти е проблема?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Авторката е мн ограничена и тъпа иии самочустеието ти мила е без покритие.. баси патката
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

xaxaxaxaxa не ми пукъ бе хоръ

хахаха вие 4ак ре6ихте 4е се хваля пффффф СелянкИ,ама и на мене не ми пука вие да не мислите простъ пуснах тема ей така ама яко се нервите хьаьхахьххахах

кат те нервиме ходи се лекувай или ходи си пий хапчетата
    кво толкова сте нервни всички

Град
    in your sweet dreams
    xaxaxaxaxa не ми пукъ бе хоръ
    хъхъхъх и на нас така бе дите
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

пфф хора вия не рабрахте ли,че тая тъпа и надута коза тва е радва,а именно - някой да и пише в темата и тя да си мисли че и завиждат всички.Такива идиотки най-много ги мразя,мислят се за нещо голямо, а една кокошка има повече съзнание и мозък от тях

давайт3 пи6етееее...хахах верно е кеф ми е като ми пи6ете в темата супер сте си4ки яку радвътее

давайт3 пи6етееее...хахах верно е кеф ми е като ми пи6ете в темата супер сте си4ки яку радвътее
    Тука става Третата световна
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Така, следях темата и виждам, че едниственото, което правите е да си разменяте жлъчни реплики.
    Всеки си има право на мнение и вкус.На който му харесва, има желанието, а и възможността, нека си присъди, тези на които не им харесва да не го правят.

Моля престанете с обидите и излишнвите постове.В противен случай, темата ще бъде заключена.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Така, следях темата и виждам, че едниственото, което правите е да си разменяте жлъчни реплики.
    Всеки си има право на мнение и вкус.На който му харесва, има желанието, а и възможността, нека си присъди, тези на които не им харесва да не го правят.

Моля престанете с обидите и излишнвите постове.В противен случай, темата ще бъде заключена.

тази тема има ли накакъф смисъл по-добре ще е сега да бъде заключена или направо изтрита или поне аз не разбирам смисъла и

Иска да се изфука с присадената си коса момичето

Ахахаха йоо тая почна да пише и грешно. научи се първо да пишеш миличка, после се надувай. А след като се научиш да пишеш нормално се сети че не си безсмъртна и че сереш като всички останали, като спреш да сереш ми кажи, тогава ще те призная за нещо повече от другите
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Според мен това с изкуствената коса е много тъпо и си личи, че е изкуствена-то поне да не си личеше - абе тъпичко си е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си