Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
Цитирай Първоначално написано от gorska
^^^ Пише се софиЯнци. А надъхани "софиянци" са само провинциалистите, дошли тук с голямо самочувствие. Тъпо е да определяш човека по мястото му на рождение, но... някои така правят. И си мислят, че като са от София или живеят в София са нещо повече.
Въпроса е там ,че щом е от София , е повече от който и да е , от където и да е ..
За тва обичам да им натривам нослетата на такива

Защото .. всеки който се мисли за по-добър в нещо , било то коли , компютри и т.н. .. всичко на мен ми е обща култура , и не ми пречи ако днес е повече от мен , утре да знам повече от него , и да съм на 6+ Настроение от ново ...

Не може , аз да обяснявам на съученика ми
"Има часове , в които можеш да изкараш карта за намаление за БДЖ" а той да ми спори "Когато отивам , тогава ще си извадя"

не стига ,че мисля за него , да не се разкарва , той ше ме учи (дето 5 години боравя с БДЖ-то а той нито един път) как се прави и т.н. ... тва е щото е от София , и е Велик

Кратко и ясно ми го каза "Вие в Елин Пелин ако чакате , ние не чакаме"

Грешка .. както и да е , примери 1000 мога да дам , да си затвърдя мнението .. което в момента е доста объркано , ще ме извинявате
Та... разбрах, че темата не е за софиянците, пък си го знаех и преди, но искам да кажа нещо по въпроса: Имаше едно момиче, което дойде в класа ми от Хасково. И веднъж добре си спомням как едни момчета й казаха нещо от сорта на "Връщай се на село"... А Хасково, както знаете, не е село, а е прекрасен град с още по-прекрасен център... Ето, и в сегашният ми клас има много хора не-от-София, но аз много си ги харесвам, до една от тях седя, така че... А в провинция аз не влагам нищо негативно. За мен това е мястото, което има чист въздух, хубава природа, море евентуално... подредени градове като Стара Загора и Велико Търново...
Пък за БДЖ много ясно, че ти знаеш, та нали ти пътуваш с него...