.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Когато се скарат приятели..

Рядко, но все пак изпадам в ситуаций в който 2ма мой приятели се карат поради някаква причина. Разбира се винаги се опитвам да помогна без да питам дали искат да се сдобрят или не, защото знам, че го правят несъзнателно ( в повечето случай). Според вас, редно ли е да се бъркам, колкото и да са ми близки? Или да ги оставям да се оправят сами? И ако сте изпадали в такива сигуаций, често ли излизате самите вие виновни?

Град
    у вас ;]

Re: Когато се скарат приятели..

ако са ти наистина много близки приятели (най-добри) няма лошо да се намесиш, но ако не са по добре не се намервай в техните спорове
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Na men mnogo puti mi se e sly4valo moi priqteli da se skarat i az vinagi sum se namesvala,vednuj gi ostavih da se opravqt sami i ni6to ne stana bqha skarani okolo mesec i blagodarenie na men se sdobriha.....no neznam mislq 4e 6te e dobre da gi sdobri6
    КъТ НиМоЙтИ Дъ кАжИтИ НиЩу хУбУу пО-ДуУРе нИщУ Ни КасФъЙтИ...[!][!][!]

ЪбЕ ЧеСтнУ КаЗъНу нИщУ Ни сТаФа уТ МеНе,тЪнКъТъ сТрЪнА Нъ уЛиГуФрЕнИйСкЪтЪ ДуШа...[!][!][!]

Супер фен
    Град
    България
    ne se namesvai 6toto nai nakraq ti 6te izleze6 vinoven/vinovnata ! Taka 4e si stoi krotko i mirno na stol4eto :P 6te zemat tez 2 mata syrditkovci da se razsyrdqt na tebe i posle kvo pravi6
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Аз никога не се меся

До сега не ми се е случвало приятели да се скарат. Ако има нещо то е дребно и отминава за минути.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Попринцип се мешам,което не е хубаво..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Зависи от мн неща...за какво са се скарали и дали има смисъл да се месиш изобщо при условие, че са се сдърпали за простотия
    Аз обикновено се намесвам по простата причина, че не ги трая да са скарани или да ми се джавкат като улични псета
    Търпя ги известно време,след това ги правя на половин стотинка и двамата(двете) и ги оставям да мислят над думите ми

Винаги върши работа

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Зависи от мн неща...за какво са се скарали и дали има смисъл да се месиш изобщо при условие, че са се сдърпали за простотия
    +1

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Когато се скарат приятели..

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    ако са ти наистина много близки приятели (най-добри) няма лошо да се намесиш, но ако не са по добре не се намервай в техните спорове
    +1010100101 syglasna sym

Град
    София
    абе може и да се намесиш ,но НИКОГА НЕ ВЗИМАЙ СТРАНА-правило номер 1 в приятелството

Ами... аз имам две добри приятелки от класа, които иначе си се обичат, пък все се карат... В часовете се бият, викат се не по име, ами "Тъпооо?" или "Простооо?". Оня ден си говорех с едната от тях по телефона за едни уроци и споменах К. (другото момиче) и тогава З. започва да нарежда: "Ааа К. е много тъпа, много е проста!" В училище е война, ама пак са си приятелки... И така, вместо да им се меся (и най-много мен да набият ), аз им казвам: "Пфф, Божеее, вие сте бооолни." и тем подобни, за да им отклоня вниманието една от друга.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами по принцип се меся, но гледам да не взимам страна. Зависи от ситуацията все пак.

Град
    stara zagora
    според мен трябва да се намесиш ако не си ти да им изясниш кой друг те иначе ще остояват на ината си
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Еми според зависи проблема. Ако е за някоя глупост намеси се не си заслужава да се правят на интересни! Но ако е нещо по сериозно остави ги да се разберат сами иначе можеш да отнесеш нещо,което не заслужаваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си