- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- връзка без секс, или секс без връзка??
кое от двете предпочитате? връзка без секс, или секс без връзка?
благодаря предварително за мненията![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
... Връзка без секс
второто принципно не ми допада .. като идея , щото не го практикувам и така и иначе , просто не е правилно
Има хора на друго мнение , така , че не спорете с мен , тва си е мойто мнение![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
А, защо няма вариант връзка със секс![]()
Иначе, ако трябва да избирам, може би бих предпочела втория вариант![]()
Все пак връзка без секс ще е до едно време... ами после...![]()
секс без връзка *отговаря, без да се замисли*
Собственост на Canis_Dirus
Аз съм и за двете ,но в момента съм на секс без връзка....
Russian Aerospace Agency
Sex bez vruzka. Shto za vruzka e bez sex!?
Eating isn't cheating - Arnold
секс без връзка...връзката без секс няма да продължи дълго...то и за връзките със секс не е гаранция...ае връзките са сложна тема...важното е секс да има...![]()
![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Не, няма да споря за личното ти мнение, но кой каза, че не е правилно?Първоначално написано от Pepi Designs
Връзка без секс до сега май не ми се е случвало, е да, може би когато съм била на 12, ако това се брои...Иначе историята познава случаи на секс без връзка. Най- добре двете заедно, разбира се....
Give me your best shot motherfucker!
\Първоначално написано от little_f
/ +1
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Ами то едното си върви с другото, по принцип...
Трудно би станала връзка без секс, хората ще карат до някое време на платоническа основа, ще вземат наистина да се заобичат и най-нормалното нещо, което ще стане, е, че ще си дойдат и плътските желания към другия - да целуваш всяка част от тялото му, да се докоснеш до кожата му, да му доставяш и удоволствие... Макар че аз бих предпочела връзка без секс, прекалено съм емоционална и секс с някого, на когото не му пука за мен, би бил съсипващ.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
СЕКС БЕЗ ВРЪЗКА!
Az sam za vrazka bez sex,imala sam hilqdi takiva![]()
Секс без връзка. Тва връзка без секс не си е работа.. пък и няма особено бъдеще.
![]()
Робинята на Quench
Ако съм на 15 може би връзка без секс, но сега няма начин за това! Секс без връзка![]()
Az otgovorih vrazka bez sex i che sam imala hilqdi takivaПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Връзка без секс..Дори в моментa съм в тaкава..от 8 месеца..Нз как ме трае още бебчо.караме си я на орален само![]()
Believe in yourself.
А какво сме имали ние с мъжа първите 18 месеца?Първоначално написано от amatorium
Връзка без секс. Имала съм доста дълъг период в тази ми връзка без секс и си има хубави страни. сега ми липсват платоничните неща. Секс без връзка не бих правила.
Аз съм за връзка без секс.![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
+1 !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Секс без връзка-това е да изолираш само хубавото от дадено нещо,без да присъстват лошите му страни.Говоря за секс с един партньор,но с когото нямаш връзка,не за безразборен секс с всеки нали да уточня.
Second :PПървоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()