- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета случвало ли ви се е...
Случвало ми се е...но имаше физическа навъзможност в момента просто.. Ама си е кофти пак...![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Да!Веднъж!
Гадни стейт еджове !![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Мм дам... Сегашния ми приятел щото много ми беше обиден ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Аз от опитът ми дотук мога да кажа,че съм на мнение,че за да прави секс едно момиче с момче трябва да има причина;за да откаже секс едно момче на момиче трябва да има причина.
Така че ако сте интелигентни,досетете се за причината и я отстранете.
На мен ми се е случвало главно ако да речем знаят,че имам приятел и искат от мен повече от секс,а пък аз съм казала,че няма да го зарежа.Но все пак не издържат на напрежението и готово.
Недори болни сме правили секс с висока температура
е изпитвали ли сте някъкво удоволствие като сте били болни ?Първоначално написано от the_hottie
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Между другото много е яко, защото после се чувстваш много добре.Е..малко сте отпаднали, не можете да се развихрите като хората ама пак е доста приятно. Просто за малко забравяш, че си болен.Първоначално написано от alek200
на мен не ми се е случвало да ми откажат секс но пък много пъти съм отказвала когато е било просто така за един път и предполагам че ако приятеля ми ми откаже да правим секс ще ми стане неприятно ако няма разумна причина
Аз те обичам и за теб съм още дете,но знай че детската обич е най-чиста и тя с детето росте !!!
1-2 пъти защото беше много изморен.
Иначе и ние сме го правили болни и не е никак зле.
А кремче мен като ме боли главата нарочно карам моя да правим секс или мастурбирам защото почти винаги ми минава...![]()
Да.
Беше много отдавна.
По всякакъв начин му показах , че искам секс , само дето не му го изкрещях ( имаше хора).
Пича се направи на ударен и само се целувахме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Добре , че не бях много възбудена![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ок аз съм отказвал . . .... пробвах с добро но тя не спря да ме тероризира .. пробвах да я отсвиря както се казва без да я убидя или нещо подобно... не стана пробвах с грубости ... и тая не спира да ми звъни .. давах телефона на целия ми клас правили са я на гъз .... давах момичета да говорят с нея пак са я правили на гъз .... и тя продължава да ме тормози ама вече не и дигам... тая е по зле от разгонена крава която няма бик... НЕ искам да си сменям номера щото няма смисал а дори и да го сменя тя пак ще го намери както успяла да намери и сегашния ми номер.... темата е идеална и за оплакване![]()
![]()
![]()
Не ми се е случвало, но сигурно ще ми стане кофти, ако искам да правя секс с него.А и е много важна причината, заради която ми е отказал...
mi nemisee sly4valo da bada to4no otrqzana i za tova neznam kak bih reagirala no sam otrqzvala dosta mom4eta![]()
i o9predeleno nee bilo mnogo priqtno kakto predpolagam 4e i na men nqma damie mnogo priqtno dame otrejat
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Не ми се е случвало мъж да ми откаже секс.
Ако ми се случи, няма да ми стане особено приятно... може би ще се почувствам нежелана...