Цитирай Първоначално написано от Water_lili
Цитирай Първоначално написано от joalbrito
Цитирай Първоначално написано от Water_lili
Аз съм абсолютно против признаването ,защото като оставим на страна, че в моментат рискуваме във всеки един момент да избухне "война" до западната ни граница, то с това признаване нашите мили политици дават зелена светлина на всички малцинства и други националности да си откъснат една малка частичка от бг.И мисля че първите които ще се възползват са турското правителство на Доган ,който така или иначе прави всичко възможно да потурчи хората в родопите(така наречените помаци..) и да ги накара да искат да се присаидинят към турция. Ако не се лъжа тези в Косово бяха "изстрадали албанци", смятам ,че като им е било толкова трудно просто да са си отияли в Албания. Смятам ,че за тази независимост още не са изпречени последните думи, все пак със Сърбия и Русия шега не бива
ти бъркаш - война така и така има вероятност да избухне и това не зависи от нас, а в момента зависи от Русия и Сърбия - ако Русия се намеси 3та световна не ни мърда.
бе нали и аз това казах, че ние нямаме никакъв интерес да се бъркаме в чужди работи защото утре като стане нещо ( а то със сигурност ще стане защото всички знаят че Сърбия и Русия са гъсти и едва ли ще оставят нещата така) то тогава ние сме първите които ще го отнесат и то само защото гледаме да целуваме задниците на Нато и ЕУ
+1