Into the great wide open... Under the sky so blue...
Пф, има такава тема! Спомням си даже, че тогава си направих труда да напиша доста изчерпателен отговор...
Обичам го заради блясъка в дълбоките му кафеви очи.
Обичам това, че ме обича такава, каквато съм, и постоянно ми повтаря и ми доказва, че съм най-добрата за него.
Обичам това, че се стреми да ми угоди, дори и да не съм пожелала нещо гласно.
Обичам, когато ме погледне за миг, после затвори очи щестливо и ме притисне до себе си.
Обичам страстта, с която ме гледа, с която прави всичко, за да ме зарадва.
Обичам това, че винаги е готов да ме защити и предпази от несгоди, че заедно с мен се стреми да имаме повече свободно време за двама ни и му харесва да прекарваме всяка свободна минута един с друг, че дори и нещо, за което говоря, да не го интересува, да ме слуша внимателно и да се включва в разговорите, обичам начинът, по който ме целува, по който ме прегръща, по който се държи с мен...
Обичам го, защото никога не съм обичала някого толкова силно, не съм вярвала на някого толкова дълбоко, не съм споделяла толкова много на никого, колкото на него, какти и той на мен...
И все пак, дори до утре да изброявам колко много значи той за мен (защото ме съмнява да не може да стане ), неоспорим е фактът, че го обичам и няма какво да го промени.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"