.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Не съм свършвала още

super gadno mi e!!!Hodime s gadjeto mi ot 1 i 10 meseca!!Super mn go obi4am i toi me obi4a (nadqvam se)!!Kogato trugnahme bqh na 14 (po4ti 15) i me 4aka 8 meseca predi da spime!!!Problema e 4e vodq polov jivot s nego ot edna godina i o6te ne sum svar6vala !!!(t.e samo vednuaj i to klitoren orgazum)Nz nqkoi kazvat 4e toi moje da svar6va burzo i az prosto da nqmam vreme da svar6a!!No nikoga ne sme pravili burz sex za 15 -20 min!!Toi e ot izdrujlivite!!!Nz mn mi e koftii na nego i 4ustvam 4e ne6tata po4naha da ne vurvat kakto trqbva!!! ve4e dori kato se 4uvame po tela nqma za kakvo da si govorime!!!!Ne se vijdame sas sedmici i samo si govorime po skypeto.Da go skaam li ?Obi4a i me o6te ili mu e stanalo tupo?Kato go pitam toi kazva-az ako ne iskah nqma6e da sam s tebe!!!Kakvo da pravq????

т.7
    krem4et0

Ами не искам аз да съм първия който ще ти го каже ..... ама не ви давам още много , много време заедно ( Но мисля че и сама се досещаш за това ... )
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Купи си вибрато ... разнообразете сексуалния си живот ... да вземе да се ограмоти малко как може да достигнеш и вагинален оргазъм.... и т.н.
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ми поговорете си хубаво и някой ден го помоли за някакъв по така секс както на теб ти се иска обясни му добре без да се притесняваш и готово и си поговорете за чуствата ви да не стане късно
    .....Love You Forever..........

бъди ти отгоре - пак е вариант...
    и не се притеснявай от тфа че не сфършваш - щото 1 стреснеш ли се стаа лошо - всичко е на псих. основа... ако секса бъде в главата ти, а не м/у краката може и да е по успешно.. упиши му някоя тфоя секс. фантазия, осъществете я, нека той да те остави да водиш (ако това ти допада)... предупреди го и го помоли да праи кфото ТИ искаш, ако на теб ти е кеф, и на него ще му стане, на добрината се връща с добрина.. и сменяйте пози, експериментирайте и тн... късмет...

S nego mn puti sam govorila i toi kazva- mene mi e tupo,za6toto durja na tebe ako mi be6e vse edno 6tqh samo na mene da si gledam da mi e kef!! na skoro gledah edno interviu i tam pevicata kaza 2 godini ni6to ne use6tah i posle izvednij 4udoto stana !!da se nadqvam li na tova 4udo?? ne kam da kusame ma ne iskam da mu e kofti zaradi mene

probvali sme vsi4ko

...

A na kolko ste ??
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

///

Amiii malka si mislq vremetraeneto mu e perfektno prosto si malka o6te tva e spored men savsem dobre si si nqma se strahuva6 aide uspeh

...

E molq molq tii se pazi to tva da ti e problema samo sas ... nali znae6

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi tova e 4esto sre6tano qvlenie /otnosno sexa / ,oba4e . . . drugoto kato vi gledam, mai ste si omryznali . . . spored men taq vryzka nqma mnogo smisyl ve4e..............

ami purvo sama opoznai tqloto si i razberi kak svur6va6 i sled tova go pokaji i na nego.nqma zna4enie dali moje6 da izpita6 samo klitoren orgazum prosto predi sex zapo4nete s frenska i 6te svur6i6 sled tova samo 6te se naslajdava6 na tova da e vutre v teb...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Град
    Венера
    Да не съм ти гадже еба ти, че да знам дали те обича?
    Какво да правиш? Мозъчната трансплантация е добра алтернатива.

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    бе изчукай са с някой твоя приятелка която е правила секс много пъти и ще свършиш егати само едно и също се дъвче

Времее да се обединим!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi tva za lipsata na otgazam e mnogo chesto sreshtano qvlenie i az sam tezi momicheta koito ne dostigat do orgazam,osven ako nqma pomosht s rakata na priqtelqt mi.
    Az vodq polov jivot dosta poveche ot 1 godina i imam takav problem,po princip pri momichetata e po-trudno dostiganeto do orgazam.
    Dali ste si omraznali,ne znam.

Фен Аватара на hackers
    Град
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Mi tva za lipsata na otgazam e mnogo chesto sreshtano qvlenie i az sam tezi momicheta koito ne dostigat do orgazam,osven ako nqma pomosht s rakata na priqtelqt mi.
    Az vodq polov jivot dosta poveche ot 1 godina i imam takav problem,po princip pri momichetata e po-trudno dostiganeto do orgazam.
    Dali ste si omraznali,ne znam.
    оффф ако незнае как да ви доведе до оргазам приятелявви що за мъж е ае заключете таз тема ТЪПА Е И НЯМА НИКАВ СМИСЪЛ ОСВЕН ЗА СПАМ !!!

Времее да се обединим!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може би точно дългият акт е причината.......На някои жени им трябва много време, за да достигнат до оргазъм, но други могат още с първите 2-3 тласъка, когато и партньорът им е близо до края. Аз съм от тези. Усетя ли, че му е адски готино и мога да свърша. И това става за не повече от 5 минути......Опитайте бърз, експлозивен, разтърсващ акт......

Колкото до другия проблем-общуване му е майката. Вижте се, поговорете си,изяснете се. Може и фактът, че не си изпитвала оргазъм да е причина, но не е единствената във всеки случай.

Кофти.Ми ако искаш да спасиш връзката ви,поговорете.Успех!

Фен Аватара на hackers
    Град
    офф момичете и 5 минути са достатъчни стига да му знаеш цаката

Времее да се обединим!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hackers
    Свършвала съм в момента на 1-вото вкарване без каквото и друго движение........не мисля, че трябва да се прави секс с часове, за да е готино.

Фен Аватара на hackers
    Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от hackers
    Свършвала съм в момента на 1-вото вкарване без каквото и друго движение........не мисля, че трябва да се прави секс с часове, за да е готино.
    хуу аз не казвам нищо просто моляте заключи темата молятеее!!

Времее да се обединим!

Град
    Свищов
    Защо?

Фен Аватара на hackers
    Град
    виж че е безмислена момичето просто е нямало кво да напише и за тва само се спами тука ледай !! моляте заключия

Времее да се обединим!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си