- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм свършвала още
Klasicheski sindrom na vruzka, v koqto ti zapochvash sex, no samiq sex ne moje da dostigne nivoto na vuzbuda, za da moje oshte razvivashtiq se organizum pri teb da dpostigne orgazum. 2 resheniq. Promenqte si leko otnosheniqta i gi pravite po-sexualni (po-trudniq variant) ili vkarvate 3to lice, koeto da povishi sexualniq zarqd. I dvata varianta sa trudni. Pri tezi sluchai obiknoveno se kusa s purvoto gadje i taka. Ako imash nujda ot poveche razsneniq pishi.
Eating isn't cheating - Arnold
I az bqh taka s po biv6iq mi no hodihme 8 mesecai na kraq mi omrazna i go zarqzah
![]()
ми за секса....мисля че трябва да му кажеш открито без да се притесняваш кое и как точно ти харесва да го прави...пробвайте нови неща...а за другото ти сама трябва да го питаш...поговорете и се изяснете! Айде Успех!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
smqnata na pozi i po-....seksa...ne e re6enie....vseki si ima razlichen organizym......nqkoi momi4eta mogat da svyrshat samo vaginalno....drugi imat samo klitoren orgazym,a nqkoi mogat i po dvata na4ina da svyr6at....a moje i da e ot vyzrasta nz...
Точно преди 3-4 часа се регнах заради моя проблем с това , че трудно свършвам може да ти садействам ... ( всичко е в кръга на шегата ) щом неможе да получиш оргазъм значи той не е от кадърните ... а знай , че всяка жена иска качествен секс \Първоначално написано от sweet_dream13300
/
No BaSs No FuN !!!