.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на amatorium
    Klasicheski sindrom na vruzka, v koqto ti zapochvash sex, no samiq sex ne moje da dostigne nivoto na vuzbuda, za da moje oshte razvivashtiq se organizum pri teb da dpostigne orgazum. 2 resheniq. Promenqte si leko otnosheniqta i gi pravite po-sexualni (po-trudniq variant) ili vkarvate 3to lice, koeto da povishi sexualniq zarqd. I dvata varianta sa trudni. Pri tezi sluchai obiknoveno se kusa s purvoto gadje i taka. Ako imash nujda ot poveche razsneniq pishi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на Rofl4e
    I az bqh taka s po biv6iq mi no hodihme 8 meseca i na kraq mi omrazna i go zarqzah

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми за секса....мисля че трябва да му кажеш открито без да се притесняваш кое и как точно ти харесва да го прави...пробвайте нови неща... а за другото ти сама трябва да го питаш...поговорете и се изяснете! Айде Успех!

smqnata na pozi i po-....seksa...ne e re6enie....vseki si ima razlichen organizym......nqkoi momi4eta mogat da svyrshat samo vaginalno....drugi imat samo klitoren orgazym,a nqkoi mogat i po dvata na4ina da svyr6at....a moje i da e ot vyzrasta nz...

Re: Не съм свършвала още

Цитирай Първоначално написано от sweet_dream13300
    super gadno mi e!!!Hodime s gadjeto mi ot 1 i 10 meseca!!Super mn go obi4am i toi me obi4a (nadqvam se)!!Kogato trugnahme bqh na 14 (po4ti 15) i me 4aka 8 meseca predi da spime!!!Problema e 4e vodq polov jivot s nego ot edna godina i o6te ne sum svar6vala !!!(t.e samo vednuaj i to klitoren orgazum)Nz nqkoi kazvat 4e toi moje da svar6va burzo i az prosto da nqmam vreme da svar6a!!No nikoga ne sme pravili burz sex za 15 -20 min!!Toi e ot izdrujlivite!!!Nz mn mi e koftii na nego i 4ustvam 4e ne6tata po4naha da ne vurvat kakto trqbva!!! ve4e dori kato se 4uvame po tela nqma za kakvo da si govorime!!!!Ne se vijdame sas sedmici i samo si govorime po skypeto.Da go skaam li ?Obi4a i me o6te ili mu e stanalo tupo?Kato go pitam toi kazva-az ako ne iskah nqma6e da sam s tebe!!!Kakvo da pravq????

т.7
    krem4et0
    Точно преди 3-4 часа се регнах заради моя проблем с това , че трудно свършвам може да ти садействам ... ( всичко е в кръга на шегата ) щом неможе да получиш оргазъм значи той не е от кадърните ... а знай , че всяка жена иска качествен секс \/
    No BaSs No FuN !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си