- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в съдбата?
Тц. На света няма човек, достатъчно достоен, че да му е предопределено да се събере с мен задълго. ^^
Ami k'vo da vi kaja,spored men e taka,no ne mojesh da si siguren dali shte sreshtnesh tozi 4ovek,no dori i da ne go sreshtnesh... jiveite hora,jivota e samo edin,radvaite se na prirodata,na horata,na priqtelite i ako imate kysmeta shte go sreshtnete.
Safemylove izglejdash mi mnogo poznata,ot kyde si?
P.S. Sorry za latinicata,no na toq komp nqma fonetika.
Да вярвам в съдбата но тоя човек нещо много се бави![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Da varvam,no pove4e vqrvam v sebe si.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
не намирам смисъл нашия "разговор" да продължава.Не е казано,че щом намериш подходящия човек трябва да се свързвате чрез брачен съюз.На повечето млади двойки това не им харесва и просто са зи заедно без да го показват чрез някакви документи.Първоначално написано от soulja_girl4e
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
SaFeMyLoVe
МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2008 1:01 am Заглавие:
Вече Не Smile
zashto ?
kakvo stana ?
....
ами аз мисля че в живота има доста такива хора които могат да ти променят мисленето и като цяло действията и 4е няма някаква сила или не6то подобрно според което ве4е живота ти е изживян за6тото е мн лесно да каже6...АМИ НЯМА ДА ПРАВЯ НИ6ТО НАЛИ ИМАМ СЪДБА ТЯ 6ТЕ ДОИДА ПРИ МЕН ,,,, няма такова не6то
XOXO...
Мдааааа вярвами аз съм романтично същество! Вярвам ,че съществува точно определен за мен човек и се надявам скоро да го срещна :P
Вярвам, че човек е предопределен да свърши нещо в живота, но до голяма степен той сам си го определя (живота, а не предопределеното). Демек - края на пътя е все същия, а друг е върпоса дали човек ще мине през хубавата пътчека или ще си драска краката из храсталака. Ако ми се случи нещо гадно, не виня за това съдбата, а себе си - щото аз си определям пътя. Относно любовта - тя е част от това "определяне" на пътя. На висшата сила, която ни управлява й е през гъза с кого се ебем и за кво го правим, затова тя не определя тия неща. Любовта - когато реша, че ми трябва човек до мен, ще си намеря![]()
Memento moriendum esse!
Вярвам. Убедена съм, че съществува.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Ами аз вярвам в съдбата като цяло, но тя не се изразява само с намирането на най-подходящия човек, а и с всичко свързано с бъдещето /доколкото знам/ . Относно намирането на човека аз мисля, че съм я намерил (колкото и егоистично да изглежда)Въпреки, че никой, никога, неможе да бъде сигурен в това дали е намерил подходящия човек и винаги я има тази малка вероятност, нещо да се обърка и да се скарат влюбените, обичащите се...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Така наречената "съдба" си е ковеш сам, в зависимост какви решения взимаш.
Мисля че има съдба и колкото странно да прозвучи имам чувството че участвам в суперфилмовата продукция наречена "Живот",където съм нищо повече от герой който се движи плътно по сценария.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
това, че всичко е предопределено, е пълна групост.
живота е просто една случайност...каквото ти се случи - това е.
е, от някои неща следват други...
но това не е съдбата, в смисъла, в който повечето я приемат.
това какви сме всъщност зависи от това къде сме се родили...и куп други случайни неща.но по-късно изиграва роля.
та..съдба няма.има поредица от случайности и логични следствия от тях
=]
хъхъ..
Да и вярвам, че човек сам определя съдбата си.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
не вярвам нито в съдбата, нито в Бог, нито че някаква сила или някакво "нещо" ни подсказва какво трябва да правим, кога и с кой трябва да бъдем. Животът е това което си ог направим и не не мисля, че за всеки има "сродна душа" така да кажем. На една планета със население около 6 милиарда е абсолютно изключено да намериш подобен човек - а именно би намерил много повече, с които си допадаш. Няма съдба - има действия и случайности.
само 1 човек![]()
това си е гадничко
може да се каже,4е вярвам,но не мисля,че на света имаш само 1 сродна душа
и да,както прочетох в 1 мнение по-нагоре-човек сам определя съдбата си...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
не то4но![]()
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат