- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орална любов - показно с картинки
Грейпфрут Кунилингус и Банан Фелацио
“How to” - туториъл със снимки
ЗА МЪЖЕ
Първото и много важно условие е добре да опознаете цитрусовият плод. Трябва да познавате вътрешността и външността на грейпфрута.
![]()
Подгрейте с малко любовна игра и нежни ласки. Погрижете се соковете на грейпфрута да потекат, преди да се захванете с тежката задача!
Не се притеснявайте да достигнете до сърцето на цитрусовия плод.
Накарайте грейпфрута да изживее наслада, която никога няма да забрави. Ако езика ви не е изтръпнал, изнемощял и раздразнен, когато приключите, значи не сте дали всичко от себе си.
Не забравяйте да фокусирате вниманието си достатъчно дълго върху черешката. Опитайте да изпишете азбуката с език.
И накрая - много е важно да почистите бъркотията, след като всичко приключи.
![]()
![]()
ЗА ЖЕНИ
Започнете с леко докосване на банана. Прекарайте леко език по върха му.
Бъдете изключително нежна с банана. Ако сте твърде игрива, може да го нараните, което ще доведе до две сигурни неща - паднал мек банан и накърнено его.
Кардиналното правило, когато духате на банан е никога да не ползвате зъбите си. Плодът е много чувствителен към одрасквания.
Разнообразете малко, отдавайки заслуженото внимание на кивитата.
Когато започнете по същество, трябва да поддържате стабилен ритъм и да приложите малко от всмукателните си умения върху плода. Използвайте ръката си, за да си помагате.
Бъдете добра и глътнете плода, след като се превърне на каша. Бананите са богати на витамини като калий, например.
![]()
най-ми хареса това с кивитата
![]()
Най ми хареса ти накрая :P![]()
![]()
хахах страхптно е![]()
Pain нещо проблем ли имаш че сики теми не ти харесват
![]()
хахаха яко с плодове ако ми се яде портокал и черешка това е интересен начин да ги хапна , а иначе това уроче според мен не е много практично![]()
She was divinity's creature
That kissed the cold mirrors
A Queen of Snows
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Dark liqoured eyes
An Arabian nightmare...
охо виждам че имаш алерги към тапотии ( как се понасяш ми е чудно![]()
) бяхти мачиталния живот имаш
![]()
I kak mi se preqde banan,imam edin v hladilnika,shte ida do go vzema i da si go hapna![]()
Вие пък не виждам какво не ви харесва момичето е супер!Кой знае вие кви сте изтръпняци...хората ви правят добро вие се изсирате отгоре да го ева...кви сте ве бахти изрудите....
Леле...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Originalna ideq no kato cqlo super zle. Vse pak bravo na Sexita za interesniq material.
Eating isn't cheating - Arnold
Добре е![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
xaxaxa evala [ne me kefi modela s greifryta samo![]()
![]()
da bqxa slojili nqkoi po slad1k...]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Първоначално написано от 5StaR
Първоначално написано от Transporter
ЖЕСТОКО :-) Ето как може тактично да обясниш на бъдещата си половинка някои техники ако тя не е запознат/а с тях .Направо ще си сложа отметка към линк-а :D :D :D
GL&HF
Хехе браво на Sexita за интересната темичка. Какво недоволничите пък вие, момичето се е постарало уважете труда му![]()
е са фащам банана да се поупражнявам малко![]()
браво Сексита, кърти урочето
![]()
Иъх..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Кво да не налапа банана или се задави...?!Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()